Νέα “συνεργασία” Nokia με BlackBerry και νονός η WIND

Ζέστη έχει, διακοπές θέλω, δεν ξέρω… μπορεί να με έχει πιάσει κάτι εμένα και τα βλέπω όλα ανάποδα. Το τελευταίο διάστημα όλο παράξενα και αστεία ανακαλύπτω μαζί με φίλους του Techblog στους καταλόγους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Αυτή τη φορά από την εικόνα και το κείμενο στην ιστοσελίδα της WIND προκύπτει πιθανή συνεργασία Nokia με BlackBerry!

Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα καταστήματα Πλαίσιο που φαίνεται ότι διάβασαν το άρθρο για το HTC Desire dual boot με Android και Symbian και το διόρθωσαν στο site τους 😉

Kudos to aesahaet71

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουλίου 2011 23:56

Σχόλια

  • παιδια για το συγκεκριμενο αρθρο πρεπει να σας πω πως ετσι(blackberry) ονομαζουνε οι εταιριες κινητης τις εκαστοτε υπηρεσιες internet , μπορει να μην εχει βαση αλλα ετσι το λενε, το κανει και η cosmote.

  • Το κινητό στην εικόνα είναι Nokia. Επίσης στη σελίδα με τις πληροφορίες αναφέρει ότι για ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρέπει να έχεις αγοράσεις κάποια συσκευή BlackBerry από τη WIND.

  • παρακαλώ αν είναι δυνατόν τα fail των εταιριών να επισημαίνονται στον τίτλο πριν ανοίξουμε το Link διότι μοιάζουν με τρομερά νέα και αν τελικά δεν ανοίξουμε το link παραπληροφορούμαστε!
    Την έπαθα με το (HTC Desire HD με οθόνη 3.2 ιντσών και λειτουργικό Windows), μη έχοντας χρόνο να ανοίξω το link έφυγα από το σπίτι παραπληροφορημένος.
    θα μπορούσαν οι τίτλοι να είναι κάπως έτσι: HTC Desire HD με οθόνη 3.2 ιντσών και λειτουργικό Windows (FAIL)
    BTW! έχει πολύ πλάκα να βλέπεις τέτοια λάθη από τους (ειδήμονες)!

  • alexandros, είναι τόσο υπερβολικοί οι τίτλοι που δεν θα έπρεπε καν να πατάς κλικ! :)

  • Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...

    ... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
    Άλμπερτ Αϊνστάιν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.