Η Nokia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Nokia C2-06, ένα νέο οικονομικό κινητό αφής της σειράς Touch & Type με δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM ταυτόχρονα. Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να λύσει τα χέρια σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν διαφορετικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για μέγιστη οικονομία.
Το Nokia C2-06 απευθύνεται σε όσους ψάχνουν μια οικονομική συσκευή για καθημερινή χρήση. Το ενσωματωμένο συρόμενο πληκτρολόγιο φαντάζει απαραίτητο, μιας και η οθόνη αφής, είναι μικρή και τεχνολογίας resistive. Η υποδοχή δύο καρτών SIM θα βολέψει όσους αναγκάζονται να κουβαλούν μαζί τους 2 συσκευές για μέγιστη οικονομία, ενώ οι ελλείψεις Wi-Fi και 3G αν και σημαντικές, είναι κατανοητές λόγω της αγοράς στην οποία απευθύνεται η συσκευή. Το Nokia C2-06 θα ενσωματώνει κάμερα ανάλυσης 2 Megapixels και συρόμενο πληκτρολόγιο.
Το Nokia C2-06 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, με λειτουργικό Symbian S40 και τιμή πολύ ανταγωνιστική, που όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Μια χαρά το βρίσκω το κινητάκι! Άκρος βολικό.
Όντως και με τέτοια χαρακτηριστικά θα είναι ακριβό στα 100€…
Alan πιστευω πως και 50 με 60 ευρω ειναι αρκετα τελος η αιγλή της nokia η στροφη στη δυση ειναι πλεον γεγονος
Αυτό λέω αλλά καλύπτω κάθε ενδεχόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα της έρθει να το κοστολογήσει… 😉
Ρε παιδια καλο το ότι έχει υποδοχή για δυο κάρτες sim αλλα τι να το κάνω αν σε μπορείς να τις λειτουργεις και τις δυο ταυτόχρονα;;;