iPhone 13: Το 5G modem θα είναι της Qualcomm
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Τρίτη, 13/09/2011 · Κώστας Βλαχάκης
Μόνο πεθαμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί το λειτουργικό σύστημα Symbian. Η Nokia παρουσίασε την τεχνολογία Nokia Car Mode που επιτρέπει τη σύνδεση smartphones με λειτουργικό σύστημα Symbian Belle, σε μελλοντικά συμβατά συστήματα ήχου και navigation αυτοκινήτου (in-car) και χρήση του περιεχομένου του κινητού στη μεγάλη οθόνη αφής του αυτοκινήτου.
Η τεχνολογία-υπηρεσία Nokia Car Mode περιλαμβάνει λειτουργίες πλοήγησης, μουσικής, και τηλεφωνικών κλήσεων. Τα αναμενόμενα Nokia smartphones με Symbian Belle είναι τα Nokia 701, Nokia 700 και Nokia 600.
update: Θα είναι συμβατό και με MeeGo κινητά όπως το Nokia N9. Kudos to Zapotek.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Redmi Κ40 Pro αποκαλύπτεται πλήρως και γίνεται το πρώτο K series smartphone της Xiaomi με Snapdragon 8 series.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εκτός από το Samsung A32 5G, υπάρχει πλέον και το απλό Α32, το οποίο απευθύνεται στις αγορές που το 5G δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες.
Πέμπτη, 25/02/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε EMUI 11 για το Huawei P30 Pro αλλά και το Huawei P30 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γαλλία.
ξεχασατε να βαλετε και το νοκια Ν9 🙂 https://www.allaboutmeego.com/news/item/13265_Nokia_Car_Mode_application_rev.php
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Το συμπλήρωσα στο άρθρο 😀
Η ΝΟΚΙΑ είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. Μόνο αυτό έχω να μπω. Καλά το Belle αιώνες μπροστά…
Τσαμπα χαραμιστηκε η Nokia με το Windows phone. Μια χαρα ειναι οι νεες εκδοσεις του Symbian.
Ποιο Symbian ρε παιδιά έχει πεθάνει τι να λέμε. Πολύ πίσω.
θα θέλατε να είχε πεθάνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το symbian επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά
οντωσ εχει πεθανει ηδη πουλησα ολα τα νοκια με symbian 3. και πηρα κινητα με android τωρα καταλαβα τι ακριβωσ σημαινει κινητο..android forever!! με πληρη παραμετροποιηση,, αυτο που βλεω πιο πανω ειναι πολυ πισωωωωωωωω μα πολυ, πολυ απλο και υπερβολικα βαρετο,…δεν περιμενα κατι καλυτερο απο την νοκια,..
Δεν είναι κακό που πήγε στα WP, αλλά που παράτησε το Symbian, που θα σταματήσει την υποστήριξη.