Nokia D1C: Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις με οθόνη 5 και 5.5 ιντσών

Το 2017 θα είναι η χρονιά που η Nokia θα κάνει την μεγάλη επανείσοδο στην αγορά των smartphone, και το 2016 θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως τη χρονιά με τις περισσότερες διαρροές. Ένα από τα πρώτα Android smartphones της Nokia θα είναι το D1C.

Το Nokia D1C έχει εμφανιστεί πάρα πολλές φορές ως φήμη αλλά και σε τρία διαφορετικά benchmarks. Οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι θα έρθει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις. Η μια θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB. Η κάμερα είναι 13 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430 1.4 GHz, Adreno 505 GPU και Android 7.0 Nougat.

Η δεύτερη έκδοση φημολογείται ότι θα κρατήσει τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά η οθόνη θα είναι 5.5 ιντσών (1080p και πάλι). Η κάμερα στην πλάτη θα ανέβει επίσης στα 16MP και η μνήμη RAM θα πάει 3GB.

Και τα δυο μοντέλα βρίσκονται σε μορφή prototypes και γίνονται δοκιμές. Αναφέρεται ότι το ένα ή και τα δυο θα μοιάζουν ακριβώς όπως το παρακάτω render.

Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ανακοίνωση είναι πιθανό να γίνει στην MWC 2017, όπου θα βρεθεί η Nokia.

nokia d1c two models, Nokia D1C: Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις με οθόνη 5 και 5.5 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giotoball

Αυτή με τα 2GB αδιάφορη…Η άλλη κάτι θα κάνει

Blats

Εγω πιστεύω οτι δεν θα ισχύει τιποτα από τα αναγραφομενα η έστω κάποια από αυτα…..δεν νομιζω να κανει το comeback που πολλοί περιμένουν με τόσο αδιάφορα τηλεφωνα και χαρακτηριστικά!
Αν θέλει να μπει δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού θα μπει με ΔΥΝΑΤΑ κινητά τηλεφωνα!άποψη μου πάντα….

tech21man

Ποιο comeback? Το μονο φινλανδικο στοιχειο ειναι το…παρελθον της.

Παπαλα nokia 5 γραμματα ειναι και από πισω η foxconn. Δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι κ αυτο που θα θελα το οποίο μπορει απλα να ειναι ανεφικτο

Chris966

Πανέμορφες συσκευές! Αυτά να τα βλέπει η APPLE…

ntora

Chris966 πας καλα αγορι μου;;; τολμας και συγκρινεις την apple με τους ανυπαρκτους,μετα την apple το χαος.I PHONE FOREVER.

Kateriniotis

Ναι ρε Nokia! Αναμένουμε!

Jorge

Τι τιμές θα έχει άραγε με αυτά τα χαρακτηριστικά ;

Στελιος

Δεν βλέπω αφαιρούμενη μπαταρία και με στεναχωρεί.

John

@tech21man
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος ,Φιλανδικός ο σχεδιασμός και το R&D και Κινέζικη η κατασκευή (HonHai/Foxconn) , όπως κάνει και η Apple δηλαδή που είναι designed in California αλλά Made in China απο την ίδια εταιρεία (HonHai).
@Στελιος
Τα κινητά με αποσπώμενη μπαταρία είναι πλέον μειοψηφία και μάλλον πάνε για εξαφάνιση (για διάφορους λόγους που θέλουμε πολλές σελίδες να αναλύσουμε)..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.