Nokia E1: Διέρρευσαν specs της entry-level συσκευής

Την περασμένη εβδομάδα, μια νέα συσκευή της HMD Global έλαβε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, και σήμερα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή. Πρόκειται για μία entry-level συσκευή η οποία ονομάζεται Nokia E1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Nokia E1 θα έχει για επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Snapdragon 425 χρονισμένο στα 1.4GHz και Adreno 308 GPU. Η RAM θα είναι στα 2GB, ενώ θα έχει 16GB εσωτερική μνήμη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το .αν η συσκευή φέρει υποδοχή για microSD κάρτα μνήμης.

Η οθόνη θα είναι 5.2 ή 5.3 ιντσών, με ανάλυση 720p, χωρίς να γνωρίζουμε όμως τι είδους τεχνολογία θα χρησιμοποιεί. Η πίσω κάμερα θα είναι στα 13 megapixel ενώ στο μπροστά θα βρίσκεται ένα μικρότερος αισθητήρας, στα 5 megapixel.

Το Nokia E1 και Nokia D1C θα είναι λογικά οι πρώτες 2 συσκευές που θα κυκλοφορήσει η HMD Global σε συνεργασία με την Nokia μέσα στο 2017. Σύμφωνα με τα δεδομένα πρέπει να αναμένουμε τουλάχιστον 5 νέες συσκευές φέτος, με τις πρώτες να παρουσιάζονται στην WMC στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Nokia E1 Leaked informations specs certified, Nokia E1: Διέρρευσαν specs  της entry-level συσκευής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ωραιο το Sony Xperia ουπς…

Πάνος

Φτιάχνεις ένα entry level. Τουλάχιστον κάνε το και μικρό σε οθόνη. Πιστεύω πως αν είχε το πολύ 4.7″ με το ίδιο hw, θα ήταν πολύ καλύτερο.

Blats

Για entry level καλο ειναι!!αρκεί να δούμε κάποια στιγμή και το πισω μέρος!!….θα το προτιμούσα και εγω με πιο μικρή οθονη.
Τα χαρακτηριστικά μου αρέσουν όπως και το τετραγωνισμένο σχεδιο του!
Στα 150€ το κόβω…αν θέλει να παει καλα!

ML640

Αν και χαίρομαι που θα ξαναβγούν κινητά με το λογότυπο ΝΟΚΙΑ, το συγκεκριμένο δεν θυμίζει ΝΟΚΙΑ, την SONY θυμίζει. Απ’ ότι φαίνεται το μόνο κοινό με τα παλιά κινητά της ΝΟΚΙΑ θα είναι το όνομα. Κρίμα.Τα περισσότερα Lumia είχαν ωραίο σχεδιασμό.

Jorge

Τόσο μικρά πλαϊνά bezel με 150€; Είναι ακόμα πρωτότυπο παιδιά !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.