Nokia E55, Η μπαταρία του διαρκεί εβδομάδες

Η Alpha Copy/ Nokia έφερε το Nokia E55, ένα νέο κινητό τηλέφωνο το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας Eseries που απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία. Το Nokia E55 με το κομψό και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY υποστηρίζει μία σειρά επαγγελματικών λύσεων με τις οποίες ο χρήστης έχει δυνατότητα άμεσης και γρήγορης σύνδεσης στο internet μέσω 3G, HSDPA/HSUPA και WLAN, πρόσβασης στα αρχεία του υπολογιστή του, χρόνο ομιλίας μέχρι και 8 ώρες και χρόνο αναμονής έως και 23 ημέρες.

, Nokia E55, Η μπαταρία του διαρκεί εβδομάδες

Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κλήσεων αφού περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου η οποία επιτρέπει στον κάτοχο να συνομιλεί με ευκολία ακόμη και σε σημεία με έντονο θόρυβο.

Το νέο κινητό τηλέφωνο της σειράς Eseries είναι η ιδανική συσκευή για τους επαγγελματίες που απαιτούν την αξιόπιστη διαχείριση των εργασιών τους και την αποδοτική οργάνωση του χρόνου τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vpap

Η Anna Mastroioannis ποιά είναι? χαχαχα

Κώστας Βλαχάκης

Το πρόσεξα και εγώ :p
Μάλλον η κοπέλα του γραφίστα!

Fotis

Καλό φαίνεται, αλλά το Ε65 που είχε ξεχωριστά πλήκτρα καλύτερο. Έχω δουλέψει και ένα blackberry με 2 γράμματα ανά πλήκτρο και πραγρατικά μπερδεύει. Αν έχει προσιτή τιμή ακόμα καλύτερα.

dtg

Δεν είναι Anna Mastroiannis!
Είναι υπενθύμιση ραντεβού με την Anna στου Mastroianni’s! (προσέξτε το κόμμα ανάμεσα στις 2 λέξεις)! 😉

Κώστας Βλαχάκης

Fotis, μήπως εννοείς το Nokia E63 https://techblog.gr/mobile/nokia-e63/

dtg, η λεπτομέρια κάνει τη διαφορά! Σωστός!

fotis

Ναι το Ε63 εννοώ. Φοβερό τηλέφωνο κ κάτω από 300€.

Κώστας Βλαχάκης

Δεν το έχω δουλέψει αλλά έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την εργονομία του. Πάντως το Nokia E55 το έχει φέρει παραεισαγωγή εδώ και δύο μήνες ένας γνωστός μου και έχει μείνει ενθουσιασμένος με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Ξεχνάει να το φορτίσει.
Οι δύο χαρακτήρες σε ένα πλήκτρο είναι θέμα, αλλά έχει ως θετικό αποτέλεσμα να είναι και μικρότερο σε μέγεθος το κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.