Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Νέες φήμες και μια εικόνα

Οι πληροφορίες για το Nokia EOS, το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και κάμερα 41 Megapixel με τεχνολογία Pure View συνεχίζονται και αυτή τη φορά συμπληρώνονται από μια εικόνα. Το εργαλείο λέγεται ότι θα έχει οθόνη AMOLED ανάλυσης 1280×768 pixels, σώμα από πολυκαρβονικό πλαστικό, ελάχιστα πιο λεπτό από το Lumia 920 αλλά πιο παχύ από το Lumia 925 και ραδιόφωνο FM.

Update: Προστέθηκαν δύο νέες φωτογραφίες.
Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Νέες φήμες και μια εικόνα

Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Νέες φήμες και μια εικόνα

Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Nokia EOS 41 Megapixel Pure View, Νέες φήμες και μια εικόνα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
920

μιαμ μιαμ?

Iordanis

Ε ε ερχεται!!!

Ανδρεας

Μονο φημες ακουμε… Θυμιζει λιγο το οικονομικό iphone ολο ακουμε για αυτο αλλα δεν το βλέπουμε…

Panides

Eχω την αίσθηση οτι πρεπει να ειναι μεγαλύτερη η οθόνη απο τις 4,5

alexis

παρτε κι αλλο ενα https://pocketnow.com/2013/06/05/nokia-eos-camera

alexis

δικιο εχεις κωστα…το περιμενω παντως με ανιπομονησια!

iceman

και απο κατω ακριβως δειχνει σχετικα ποστ με το μοναδικο και πραγματικο pureview, που κανει ανετα τα υπολοιπα σκονη. δεν ειναι αλλο απο το nokia 808. σταματηστε επιτελους να ψαχνετε για φαντασματα…. οποιος θελει τον καλυτερο φακο που εχει μπει ποτε σε κινητο το 808 ειναι μονοδρομος! η belle fp2 ειναι ταχυτατη και smooth, το ιντερνετ με opera mobile browser, σφαιρα, και με αριστη κυλιση, οθονη φωτεινη ακομα και κατω απο τον ηλιο, θα δεις καθε μορφη βιντεο χωρις μετατροπη, το φορτιζεις ανοικτο-κλειστο, ακους ραδιο , on line-offline, υπεροχο ρολοι στην οθονη οταν ειναι κλειδωμενο, ακομα πιο υπεροχο με nokia sleeping screen, και με ενα σωρο αριστες εφαρμογες απο το nokia store, για κλειδωμα οθονης με πληκτρα αναπαραγωγης μουσικης και ραδιο στη lockscreen, για facebook-tweeter, και εθηστικα παιχνιδια. ηχος αξεπεραστος και στο ηχειο και περισοτερο στα ακουστικα με dolby surround. ξεκολατε με το ” το symbian ειναι παλιο” ή εχει “640χ360” οθονη, ή “ειναι μονοπυρηνο”. το λειτουργικο ειναι ταχυτατο και μοντερνο, η οθονη οταν παρακολουθεις hd βιντεο “τα σπαει”, πιστη απεικονιση χρωματων στις φωτο, ο…. “μονοπυρηνος” ,… “τρεχει” χωρις κολημα μεχρι και 40 εφαρμογες ταυτοχρονα…. πραγματικο multitasking! και βεβαια nfc, hdmi, usb on the go (διαβαζει απο φλασακι μεχρι εξωτερικο… Συνέχεια »

takis

40 εφαρμογές ταυτόχρονα?!?!?!?! Είσαι σίγουρος;

Nickolas

@takis
Ναι έχει αυτή τη δυνατότητα το 808, το λέω γιατί είχα το 701 και έχω δοκιμάσει. Καλά μη φανταστείς οτι και οι 40 είναι παιχνίδια. Προσωπικά συνήθως άνοιγα μέχρι 10, αλλά η εναλλαγή από η μια στην άλλη ήταν άμεση και στο σημείο που ακριβώς την είχες αφήσει.
Και για να μείνουμε και στο θέμα αν βγεί σε αυτό το μέγεθος με 41mp κάμερα θα είναι μια χαρά.

alexis

φιλε iceman σε βρισκω λιγο υπερβολικο….σιγα μην ετρεχε 200 ταυτοχρονα.οσο για το αν ειναι μοντερνο η οχι το symbian ασε να κρινουμε ο καθενας μονος,χρονια τα χρησιμοποιω και επι της ουσιας ακομα και στην fp2….90’s η φαση!βγηκα απ την σπηλια τελος το συμπιαν

alexis

κι αλλη μια ολοσωμη κωστα,αν ειναι αληθινο οπως ειπαμε…https://www.wpcentral.com/more-pics-nokia-eos-windows-phone-find-light-day

alexis
Nickolas

@alexis
https://www.youtube.com/watch?v=_NZo-OTqrEc
Υπάρχουν και άλλα βίντεο στο youtube που μπορείς να τσεκάρεις.

iceman

θελω να ακουσω ραδιο αραχτος στο κρεβατι ή τον καναπε αργα χωρις να με “χτυπα” η ακτινοβολια απο την κεραια… ευκολο, προφιλ “εκτος συνδεσης” και ειμαι βασιλιας…. δεν θελω να εχω συνεχως το κινητο στο χερι να ξεκλειδωνω την οθονη για να αλλαζω τους σταθμους…. ευκολο, εχω ακουστικα της νοκια με χειρηστηρια ηχου…. στα wp; δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο αυτα… Α! ξεχασα… θαααααα, βαλουν ραδιο καποια στιγμη και δεν δουλευει offline, ουτε υποστηριζει ακουστικα με χειρηστηρια… θελω να διαχειρηστω τα αρχεια στο κινητο μου,…. ευκολο, ανοιγω τον file manager…. στα wp; δεν μπορεις!…. Α! ξεχασα…. δεν εχουν file manager…. θελω να δω μια αναπαντητη ή ενα εισερχομενο μηνυμα απο την οθονη κλειδωματος, απλα κανω swipe πανω στην ειδοποιηση και με παει απευθειας εκει… στα wp; δεν γινεται! απλα σου δειχνει “χαζα” εικονιδια…. θελω να σβηνω το κινητο για να μην ξελιγωνω την μπαταρια. κανενα προβλημα. με το “εσωτερικο” ρολοι, θα φορτισει σβηστο και θα με ξυπνησει το πρωι…. στα wp;….. βραστα,… ουτε αυτα τα βασικα δεν υποστηριζει…. ας μη ποιασω μουσικη και βιντεο στα οποια ειναι απλα τραγικα απο τη στιγμη που δεν υποστηριζουν φορμα ηχου και βιντεο περα των βασικων. στο συμπιαν; mkv, flv,….. και η λιστα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.