Το αναμενόμενο Nokia EOS με την κάμερα Pure View φαίνεται ότι πέρασε από τα εργαστήρια της FFC και πήρε έγκριση για κυκλοφορία όπως μαρτυράει έγγραφο και πληροφορίες μέσα από την ανεξέρτητη αμερικάνικη επιτροπή επικοινωνιών (Federal Communications Commission). Με κωδική ονομασία RM-877 το EOS εμφανίστηκε ως μοντέλο για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της AT&T με 4G και διαστάσεις 130.35 χλστ. ύψος και 71.4 χλστ. πλάτος.
Παρουσίαση της Nokia που διέρρευσε αποκαλύπτει τι σκέφτηκε όταν παρουσιάστηκε το iPhone το 2007
Η αποκάλυψη του iPhone πρώτης γενιάς κατά τη διάρκεια του Macworld 2007 επιβεβαίωσε ότι ο Steve Jobs, ήταν ένας κορυφαίος πωλητής.
“μπακατελάκι” ή μου φαίνεται? Τι να πείς σημεία των καιρών με τις γαϊδουρο-οθόνες. Το πάν είναι η καλή του κάμερα. Εγώ μένω στο μικρότερο αν και χοντρότερο 808 με το εξαιρετικό symbian.
Οι διαστάσεις του είναι 0.5 με 1 χιλιοστό μεγαλύτερο από το Lumia 925…Δεν το λες και μεγάλο.
Πολυ καλές διαστάσεις αν έχει και την οθοναρα του 920/5