Nokia smartphones: Σχέδια δείχνουν ναυαρχίδα με διπλή κάμερα και φακό Zeiss

nokia flagship zeiss, Nokia smartphones: Σχέδια δείχνουν ναυαρχίδα με διπλή κάμερα και φακό Zeiss

Μέσω της επίσης φινλανδικής HMD Global, το brand της Nokia επέστρεψε στην αγορά των smartphones, αλλά αυτή τη φορά με λειτουργικό σύστημα Android. Μαζί με το θρυλικό Nokia 3310 ήρθαν τα Nokia 5 και Nokia 3, ενώ έχει προηγηθεί το Nokia 6. Ωστόσο δεν είδαμε ναυαρχίδα.

Η HMD έχει πει πως θα δούμε περισσότερες συσκευές φέτος και οι φήμες κάνουν λόγο για Nokia 7 ή Nokia 8, με επεξεργαστή Snapdragon 660 και Zeiss κάμερα.

Σήμερα ο αρκετά αξιόπιστος leaker Nokibar, διέρρευσε κάποια σχέδια που λέγεται ότι ανήκουν σε high-end Nokia smartphone, το οποίο εμφανίζεται να διαθέτει διπλή κάμερα με το brand της Zeiss στην πλάτη.

Η Nokia στο παρελθόν, έχει κυκλοφορήσει συσκευές που ξεχώριζαν για την κάμερα. Αν τα παραπάνω σχέδια πάρουν πράγματι σάρκα και οστά, θα είναι η πρώτη φορά που θα πάει σε dual camera.

Να πούμε ότι τα συγκεκριμένα σχέδια μπορεί να είναι σε αρχικό στάδιο και μέχρι την επίσημη κυκλοφορία πολλά μπορεί να αλλάξουν. Ήδη έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες ότι θα δούμε Nokia smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 835.

Διαβάστε επίσης: Η Nokia δεν αποκλείει τελικά την χρήση φακών Carl Zeiss

nokia flagship zeiss, Nokia smartphones: Σχέδια δείχνουν ναυαρχίδα με διπλή κάμερα και φακό Zeiss

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει αυτο το σχεδιο με την κάθετη κάμερα πισω……θα ήθελα σχεδιο τύπου Lumia 1020 για κάμερα!!
Το απεικονιζομενο σχεδιο δεν ειναι το ΝΟΚΙΑ 5;

Γιάννος

Ποτέ δεν είναι αργά για να περάσει παγκόσμια η Samsung σε δεύτερη μοίρα..

Πλατ

Πιο πιθανό είναι να κλείσει πριν ανοίξει, παρά να περάσει η Samsung σε δεύτερη μοίρα. Με τέτοιο σχεδιο ειδικά…

Γιάννης

@Πλατ

κανείς δεν έμεινε στην κορυφή για πάντα, θα ‘ρθει η ώρα της…

james

Απο αυτα που εχω δει ως τωρα, ανετα επαιρνα Νοκια. Ειδικα αν υποστηριξει σωστα τις συσκευες της. Samsung δεν εχω παρει ποτε και ουτε προκειται.

techgeek

Η Samsung δεν είναι Nokia για να μπορεί να πέσει από την κορυφή όπως έπεσε η Nokia. Δεν εξαρτάται από 1-2 πράγματα ολόκληρη εταιρία όπως η Nokia με τα κινητά και τα telecommunication της. Είναι παγκόσμιος κολοσσός που κατασκευάζει τα πάντα αλλα και παράγει τα πάντα. Από οικιακές συσκευές, τηλεφωνα, cpu, ram, ssd, τηλεόρασεις, στρατιωτικά, ασφαλίσεις, και ότι άλλο. Δανείζεται τεχνολογίες από ένα τμήμα σε άλλο. Είναι αδύνατον να πέσει από τις top εταιρίες. Εντάξει αν είναι no1 η no2 δεν έχει σημασία. Σημασία είναι ότι έχει φτάσει σε σημείο που λέμε στα αγγλικά “too big το fail”. Η Apple π.χ. αν αποτύχει το iPhone θα τελειώσει σαν εταιρία. Τα περισσότερα της κέρδη προέρχονται από τα iPhone και κάτι λίγα από MAC’s. Εκτος από κάτι τύπους 30 χρόνους και πιο πάνω που ακόμη θυμούνται την Nokia σιγά μην κάτσει ένας average user να αγοράσει Nokia η να ξέρει πια είναι η Nokia. Σαν να μου λες η Kodak μπορεί να πάει στην κορυφή και πάλι στον κόσμο της φωτογραφίας κτλ. No chance. Στην καλύτερη η Nokia θα παλεύει στην 5-10 θέση και αυτό, κι αν. Η Samsung είναι όπως την Coca Cola, απλός να συνεχίσει να δίνει πολύ χρήμα για… Συνέχεια »

Γιάννος

@techgeek

Γιατί σου είπε κανείς ότι θα πάει στον πάτο? Απλώς θα έρθει η ώρα που θα χάσει την πρωτιά. Αυτά που γράφεις ισχύουν και για την Sony, όπως και για την LG. Ασχολούνται επίσης με πάρα πολλά άλλα πράγματα. Βλέπεις όμως ότι τις πήρε η κάτω βόλτα στο θέμα smartphone. Η Sony το 2010, 2011 και 2012 πήγαινε πάρα πολύ καλά, αλλά από το 13 και μετά κατρακυλούσε συνεχώς. Η Nokia είναι σήμα κατατεθέν σε όλον τον κόσμο, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Αν κάνει τις απαραίτητες σωστές κινήσεις που πρέπει θα πάρει μεγάλο μερίδιο απ την πίτα. Δες η Huawei, το 2012 κανένας δεν πίστευε ότι θα έκανε τόσο μεγάλα άλματα στην πορεία, και σήμερα που μιλάμε είναι δεύτερη εταιρεία σε πωλήσεις Android παγκοσμίως, μετά τη Samsung. Δεν αποκλείεται τίποτα οπότε φίλε μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.