Τετάρτη
04/06/2008

Nokia & ForecaWeather | Πρόγνωση καιρού στο κινητό σας

Nokia ForecaWeatherΗ Alpha Copy/ Nokia σύναψε συνεργασία με τη Foreca, μια από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πρόγνωσης καιρού, παγκοσμίως. Όπου και να βρίσκεστε, η υπηρεσία Foreca σας επιτρέπει να ενημερώνεστε με ακρίβεια για την πρόγνωση του καιρού απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό, δορυφορικές εικόνες, και συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Η πρόγνωση του καιρού είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για τους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει. Είναι εύκολη στη χρήση και με τα ελκυστικά γραφικά που διαθέτει σε συνδυασμό με τις αναλυτικές πληροφορίες καιρικών συνθηκών, αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία πρόγνωσης του καιρού που θα χρειαστείτε ποτέ.

Η υπηρεσία πρόγνωσης καιρού είναι διαθέσιμη για τις συσκευές Nokia με λειτουργικό σύστημα Symbian S60 3rd edition, μέσω της εφαρμογής ForecaWeather, που αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο διάθεσης της υπηρεσίας, παρέχοντας έως και 10-ήμερη πρόγνωση για περισσότερες από 80.000 τοποθεσίες παγκοσμίως.

ForecaWeather
– Τωρινές καιρικές συνθήκες
– Αναλυτική πρόγνωση μικρής διάρκειας με πληροφορίες ανά 6 ώρες
– 10-ήμερη πρόγνωση (μεγάλης διάρκειας)
– Χάρτη θερμοκρασιών
– Χάρτη Ανέμων
– Χάρτη Συννεφιάς (Ηλιοφάνειας)
– Δορυφορικές εικόνες

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από τη διεύθυνση http://www.getfw.com και προσφέρει 3 ημέρες δοκιμαστική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια απαιτείται η εισαγωγή κωδικού αριθμού Άδειας, για την ενεργοποίησή της. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες «Άδειες» για ένα μήνα και ένα χρόνο.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η tasosvel λέει:

  Είναι μια υπηρεσία που υπάρχει εδώ και χρόνια σε Win Mobile. Τόσο το spb weather όσο και άλλες εφαρμογές σου παρέχουν πληροφορίες για τον καιρό σε διάφορες περιοχές.

 2. Ο/Η costas λέει:

  Τάσο, βάλτο στο Nokia και πες μας γνώμη.

 3. Ο/Η tasosvel λέει:

  Λοιόν πριν λίγο το πέρασα στο Ν95 μου . Παρόλο που έκανε πολύ πολύ ώρα εγκατάσταση τελικά δούλεψε. Ευχυχώς λειτουργέι και μεσω του Wind Plus. Αρχικά όταν φορτώσει και συνδεθεί μεάσω GPRS σε ρωτάει αν θές να συνεχίσεις την trial έκδοση ( 3μέρες) ή να αγοράσεις άδεια για ένα μήνα (4,95 ευρώ) ή για ένα χρόνο (19.95 ευρώ). Θα μου άρεσε περισσότερο αν μπορούσε να το εμφανίσει στην κετνρική οθόνη κάτω από την ώρα όπως γίνεται με τα αντίστοιχα προγράμματα σε windows συσκευές. Έχει διάφορες επλογές μέσα και σου δίνει πρόβλεψη μικρής ή μεγάλης διάρκειας με θερμοκρασία, ταχύτητα ανέμου,κτλ για την περιοχή που θα πιλέξεις.

 4. Ο/Η gorgonitsa λέει:

  @tasosvel: Φαντάζομαι τέτοια ώρα είσαι ξύπνιος γιατί διαβάζεις??????!!!!!!

 5. Ο/Η tasosvel λέει:

  Ε ναι εννοείται 🙂 Απλά την ώρα που έκανα break είπα να δω αν δουλεύει σωστά το πρόγραμμα 😉

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.