Smartphones

Nokia G21: Επίσημα με κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη αυτονομία

Το Nokia G21 κάνει την επίσημη εμφάνισή του με τα πλεονεκτήματά του να είναι η κύρια κάμερα και η μπαταρία του. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με το Nokia G21 μπορεί ο κάτοχός του να έχει αυτονομία που θα φτάνει έως και τις 3 ημέρες.

Μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του σε renders, το Nokia G21 είναι πλέον επίσημο και έρχεται με μία οθόνη τεχνολογίας LCD στις 6.5 ίντσες, με συχνότητα λειτουργίας τα 90 Hz. Η ανάλυση είναι στα 720p+, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ο Unisoc T606, με οκταπύρηνη διάταξη, στα 12 nm. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 64, είτε στα 128 GB.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, αλλά η Nokia σημειώνει ότι θα πάρει και το Android 12. Η αναβάθμιση θα φτάσει μέχρι και το Android 13. H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 50 Megapixel, με μία 2 Megapixel για το βάθος και μία κάμερα macro στα 2 Megapixel.

H μπαταρία του είναι στα 5050 mAh, η οποία μόλις φτάνει στα 20% της ενέργειάς της, ενεργοποιείται η εξοικονόμηση ενέργειας, με περαιτέρω εξοικονόμηση να ξεκινά από το 10% και έπειτα. Κάπως έτσι, η Nokia καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Nokia G21 θα μπορεί να αντέξει 3 ημέρες χωρίς φόρτιση.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης του Nokia G21 στην Ευρώπη θα είναι τα 170 ευρώ.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.