Internet

Κυκλοφόρησε το εκπληκτικό πρώτο teaser του The LOTR: The Rings of Power

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl προβλήθηκε για πρώτη φορά το teaser του πολυαναμενόμενου The Lord of The Rings: The Rings of Power της Amazon, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το τρέιλερ μας άφησε να δούμε επιτέλους κάτι από το όραμα της Amazon για τη Μέση Γη. Η σειρά διαδραματίζεται κατά τη Δεύτερη Εποχή, χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε τον Σκοτεινό Άρχοντα Σάουρον που σχεδιάζει να εξαπατήσει τα Ξωτικά προκειμένου να σφυρηλατήσει τα Δαχτυλίδια της Δύναμης, τα μαγικά κοσμήματα που θέλει να προσφέρει στους ηγεμόνες των φυλών της Μέσης Γης. Σκοπός του Σάουρον είναι να τους χειραγωγεί με το Ένα δαχτυλίδι (my precious), το οποίο θα δένει όλα τα υπόλοιπα μαζί.

Το teaser της Amazon δείχνει κάποιους από τους χαρακτήρες που ήδη γνωρίζουμε – όπως τα μακρόβια ξωτικά Galadriel και Elrond- και κάποιους που δημιουργήθηκαν για τη σειρά – όπως ο Silvan Arondir και η Bronwyn, μια ανθρώπινη θεραπευτή που έλκεται από το Wood-elf. Παράλληλα, ρίχνουμε και μια ματιά στα υπόγεια βασίλεια των Νάνων του Khazad-dûm και της πριγκίπισσας τους Disa.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 14:53

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.