Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια από τις πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν το φημολογούμενο tabletόφωνο Nokia Lumia 1520. Τα παιδιά από το WPCentral δημοσιέυουν αυτό που φαίνεται να είναι το πρώτο Windows Phone 8 GDR3 smartphone με οθόνη 6 ιντσών Full HD και κάμερα 20 Megapixel. Αυτό φέρεται να ποζάρει πλάι σε ένα Lumia 1020 και πραγματικά δείχνει μεγάλο!
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ουκρανία: Η Nokia σταματά τις παραδόσεις στη Ρωσία
Τρίτη, 01/03/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Nokia θα σταματήσει τις παραδόσεις στη Ρωσία για να συμμορφωθεί με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα.
Nokia G21: Με έμφαση στην αυτονομία και τη φωτογραφία
Τετάρτη, 16/02/2022 · Ιάκωβος Μπελώνιας
Σε ένα κομψό και ελκυστικό πακέτο έρχεται το Nokia G21 για να δείξει πως κάθε τι που ζητάμε από ένα smartphone, θα τα βρούμε εδώ.
Nokia G21: Επίσημα με κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη αυτονομία
Δευτέρα, 14/02/2022 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Nokia G21 κάνει την επίσημη εμφάνισή του με τα πλεονεκτήματά του να είναι η κύρια κάμερα και η μπαταρία του.
Nokia G21: Εμφανίζεται σε επίσημα renders
Παρασκευή, 04/02/2022 · Νίκος Καϊμακάμης
Το επερχόμενο Nokia G21 κάνει την εμφάνισή του σε επίσημα renders που κυκλοφόρησαν στο Twitter και δείχνουν το σχεδιασμό του.
παντως πολυ ομορφο!
Σαν χρήστης του 920 πρέπει να ομολογήσω πως για το browsing όντως χρειάζεται μια λιιιιγο μεγαλύτερη οθόνη.
Παίρνεις ένα Phablet και καθάρισες μια για πάντα από tablets και smartphones…
ειδικά όταν είναι τόσο λεπτά όπως αυτό της φωτογραφίας.
Ιδανικό για επαγγελματίες, υπερβολή για όλους τους άλλους.
Μπράβο στην Νοκια για τις ποιοτικές συσκευές που κατασκευάζει.
Να σου πω την πασα αληθεια μονο με 10-11 γινεται δουλεια στο browsing, για τον απλο λογο οτι γλυτωνεις απο tap tap και text reflow αφου στα περισσοτερα site δε φαινεται να χρειαζεται να κανεις μεγεθυνση. Το κρατας αρκετα κοντα και διαβαζεις τη σελιδα οπως φορτωνετα.
Άντε να δούμε πια θα είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά στο σύνολό τους μπας και αλλάξω τηλέφωνο.
Πίσω ποιο είναι εκείνο το ρόζ ? το iphone 5s ??
Δεν βλεπω κουμπια περιμετρικα του σασι…..
Nick εμένα μου φαίνεται για το Asha 501!!!
Πραγματικά πολύ όμορφο όμως!!! 🙂
Τεχνικά χαρακτηριστικά……quad core χρονισμενο στα 2.5 GHz είναι καλά με 4αρα ram.
Eνταξει το κινητο θα πηγαινει κομματια με το τετραπυρηνο!ταχυτητα που δεν χρειαζονται τα wp,την 4αρα ραμ τι να την κανεις?η οθονη θα τα σπαει +η καμερα 20 μπ.το μονο που μενει να δουμε ειναι αντοχη μπαταριας και σαρ!