Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 530 το πιο οικονομικό smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 (Cyan Update) και τιμή 109 ευρώ. Το Lumia 530 έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 512 MB, κάμερα 5 Megapixel και αποσπώμενη μπαταρία 1430 mAh. Δείτε το βίντεο.

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 530 hands-on review, Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolas

Μπράβο Κώστα,πολύ ωραίο κινητακι σε καλη τιμη,εγω θελω να παω σε wp αλλα με τα apps φοβαμαι…γενικα θεωρω το 520 ειναι καλυτερο απο το 530 πιστευω.

Parastas

Απογοητευτικό θα το χαρακτήριζα..

Νομίζω ότι το 520 είναι καλύτερο σε ΟΛΑ εκτός από τον snapdragon…

Για απλώς 4 πυρίνες δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις αυτό αφού ήδη έχεις καλή εμπειρία χρήσεις με 2

Genesis

καλό για την τιμή του και θα πέσει και άλλο.

χρηστος

καλησπερα το 610 που εχω ειναι μια χαρα για δευτερο κινιτο

Nikos

Έχω το 2καρτο lumia 630 2 μήνες τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος παρα τη φαινομενικά μικρή ram δεν κολλάει και κάνει ωραίο multitasking και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Μπορεί το λογισμικό να μην έχει το βάθος και την ωριμότητα του android αλλά θεωρώ το windows phone πιο “τηλέφωνο” από το android. Για μενα το android είναι ότι καλύτερο στο tablet κυρίως λόγω του play store. Στο windows store θα βρεις τα βασικά αλλά τουλάχιστον δεν ζητάει τόσα permissions για προσωπικά δεδομένα όπως η google…

JohnWave

Έσκασα στα γέλια με το “εεεεε” που έκανε ο Κώστας για να ξεκολλήσει το κινητό :p Πραγματικά άθλιο κινητό από όλες τις πλευρές. Προσωπικά σε κάποιον που θα μπορούσε να δώσει τώρα 109 ευρώ θα προσπαθούσα να τον πείσω να περιμένει μέχρι να μαζέψει άλλα 58 για να πάρει το Moto G. Όλες οι αγορές κάτω από τα 167 ευρώ του Moto G θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά.

tech21man

Το moto g ηταν μουφα.

Ετσι απλα. Εχει καλη οθονη και τα πλαστικα ειναι οκ.
H καμερα ειναι χειροτερη απο ολες τις 5ρες σχεδον το κυκλωμα ηχου σακατεμενο και ειναι βαρυ.

Τρεχει το πιο βαρετο interface αυτη τη στιγμη.

Το 520 ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση απο το 530 το οποιο ομως θα υποστηριχθει τοσο?

ahri

Parastas…..ειδα την σελφι σου και νομιζα πως εγινε το μεγαλο καμ μπακ του χρηστου …..

Δημήτρης

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν.Για τα λεφτά του είναι μια εξαιρετική επιλογή.Μόνο και μόνο οι υπηρεσίες here που προσφέρει,κάνουν την απόσβεση στα λεφτά που δίνεις για τη συσκευή.Αν αγορασεις σντιστοιχου επιπέδου στα αλλα δυο λειτουργικά,θα το φας το κατοσταρικο(μη μπλεκουμε την πειρατεία στη συζήτηση.ειναι άλλο καπέλο).Απροβληματιστη η συσκευουλα,τρέχει τα πάντα,μια έκδοση των wp που στέκεται επάξια απέναντι στους άλλους δυο αντιπάλους.θα πάρει και τα 9 λόγο 2χρονης υποστήριξης οποτε ολα λομπλε και κυρίως οικονομικά.2 αρνητικά βρήκα.Το led flash για αρχή όπου εντάξει οσο φθηνή και αν είναι η συσκευή,το κρίνω απαραίτητο και είναι και κάτι που δεν ανεβάζει και το κόστος κατασκευής όπως πχ μια ελαφρώς καλύτερη οθόνη.επισης ακόμα υπάρχει συνολικοτερα στα wp ένα θεματακι με τις αναβαθμίσεις των γνωστών εφαρμογών.Αργούν δραματικά ακόμα να έρθουν.Τέλος,περιμένω Κώστα hands on στο 930.Αυτή η συσκευή σε εντυπωσιάζει σε κάθε τομέα.Φοβερος σχεδιασμός και κατασκευή,οθόνη που εντυπωσιάζει σε συνδυασμό με τα 8.1 και με υπεβολικα δυνατά specs για τις ανάγκες των WP.έχω απίστευτα θετικές εντυπώσεις πάνω στην εμπειρία χρήσης αυτής της συσκευής που με τα λύπης μου βλέπω ότι θάβεται κάπως από τα διεθνή τεχνολογικά μέσα

Ioannis.ch

Νομιζω οτι το 530 ειναι καλυτερο απο το 520
γιατι 530-520 =10 μοναδες διαφορα…

christos

Καλά είναι απίστευτο αυτό το τηλέφωνο. Το λειτουργικό δε φυσάει. Όρτσα τα πανιά.

Kosmas

@tech21man καλά χαλάρωσε τα ισοπέδωσες όλα. Δεν σου αρέσει το interface γιατί απλά έτσι είναι το vanilla android και για αυτό δεν κολλάει ποτέ σε σχέση με συσκευές ανώτερες σε specs που lagaρουν από την μάνα τους (βλέπε samsung). Στην τελική βάζεις έναν launcher και αλλάζεις το interface. Η κάμερα του μια χαρά αξιοπρεπέστατη είναι σε συνθήκες καλού φωτισμού, άλλωστε στα περισσότερα κινητά έτσι συμβαίνει εκτός από τις ναυαρχίδες.

ironmanmark40

Μέτριο hands on , πολλα λάθη στην παρουσίαση ρυθμίσεων,εφαρμογών, γενικά ” δεν το έχει ” με τα wp. Αναλυτική παρουσίαση του 530 στο wpcentral με δείγματα απο κάμερα, τα οποία είναι αξιοπρεπή και όχι χάλια οπώς λέει ο Κώστας για την κάμερα, και το dual sim 530, επίσης για το 930 έχει αρχίσει η διάθεση της gdr1 ( update 1 ) χωρίς την lumia denim . σχετικα posts στα wpcentral και wmpoweruser.

nikolas

Κώστα κάνε εντατικά στα Windows Phone δεν το έχεις ή καντο Techblog Android blogspot, κατα τ αλλα φιλότιμη προσπάθεια.

haris

Nokia Lumia 530 dual 109 στην WIND

alexander

50gb sjydrive για ενα χρονο?????κ μετα?????

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στο 530 πως μπορω να βαλω προβλεψη λεξιλογιου κ διορθωση στα μηνυματα ?

Dimitris77

Παιδια, καπου στα τελη Φλεβαρη μου ηρθε η Denim update. Την εγκατεστησα αμεσως κι απο εκεινη τη στιγμη η μπαταρια μου αδειαζει 2 φορες πιο γρηγορα απ’οτι πριν. Γνωριζει καποιος κατι παραπανω επι του θεματος;

Γιώργος

Γεια σας είμαι ο Γιώργος..υπάρχει ένα πρόβλημα στο κινητό μου Nokia Lumia 530 και μου λέει σε κάθε εφαρμογή 1GB on more..μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.