Nokia Lumia 620, Στην Γερμανία θα κοστίζει 269 ευρώ

Στην Γερμανία το Nokia Lumia 620 θα κοστίζει 269 ευρώ όπως μας ενημερώνουν τα παιδιά από την ιστοσελίδα BestBoyz και η διάθεσή του εκεί αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στη χώρα μας αυτές τις ημέρες ξεκίνησε να πωλείται το Lumia 820 με τιμή 519 ευρω και σύντομα θα ακολουθήσει το μεγάλο Lumia 920.

Nokia Lumia 620 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 620 τιμή, Nokia Lumia 620, Στην Γερμανία θα κοστίζει 269 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κου.

Νομίζω πως η Νokia έχει υπερεκτιμήσει τα τηλέφωνα της…..κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι στα 150-200, 820 στα 450 και 920 στα 550…

johnny

Σιγά μη το πουλούσε και 100 ευρώ, άντε με τον κάθε άσχετο που γραφει το μακρύ του και το κοντο του… Διπύρηνο κινητό με ότι χρειάζεται ο σύγχρονος χρήστης ειναι, ποσο έπρεπε πια να το δίνει; Δε βλέπω να παραπονιέται κανεις για τα 300 ευρώ του Galaxy S III mini που εχει ακριβως τα ίδια χαρακτηριστικά (και το 620 εχει και καλύτερο CPU+GPU απ’ τον Novathor), αν εξαιρέσεις το 1gb ram του mini…

Αποστόλης Ρόδος

Συμφωνώ ως προς τις τιμές της NOKIA… Τσιμπημένες αρκετά.
Ωραία συσκευουλα πάντως.

Nickolas

@ Γιώργος Κου
Για το 820 έχεις δίκιο κάπου εκεί έπρεπε να είναι η τιμή του ίσως και 400 ευρώ, αλλά το συγκεκριμμένο έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για αυτή την τιμή, αντίστοιχα κινητά με android εκεί κυμαίνεται η τιμή τους και μάλιστα το Sony xperia sole για παράδειγμα έχει επεξεργαστή πολύ κατώτερο από τον snapdragon που χρησιμοποιεί το συγκεκριμμένο κινητό.
Άλλωστε μετά από λίγο καιρό η τιμή του θα πέσει σίγουρα κοντά στα 200 ευρώ.

Peasant

οι συσκευες ειναι πολυ καλες, οι τιμες τσιμπημενες, το λειτουργικο θελει ακομα πολλη δουλεια.

lazaros

Στη γερμανία 269 στην Ελλάδα 350 θα το πάνε…….γιατί έτσι τους αρέσει…

keysmith

οσο έχει στην Γερμανία θα έχει και εδώ. Αλλωστε το amazon.de φέρνει ελλάδα. Αρα στην Ελλάδα το ίδιο ή λιγότερο θα έχει. Τα ιντερνετομαγαζα τουλάχιστον τόσο θα το έχουν. Οι voda, cote, wind θα έπρεπε να μας είναι αδιάφορο πόσο το φέρνουν εκτός αν είναι σε λογικά πλαίσια.. Ετσι και αλλιώς λιγοι πλέον παίρνουν επιδότηση συσκευής.. Αγοράζω από εκεί που είναι πιο φτηνά.

Technewz

Διάβασα βιαστικά το τίτλο και νομίζω ότι έλεγε 920 και μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω 😛

Γιώργος Κου.

Νομίζω πως το κλίμα στο Techblog τελευταία έχει γίνει αρκετά επιθετικό.
@Nickolas Δεν αμφιβάλλω πως θα πέσει η τιμή του στα 200…μακάρι…;)

Γιώργος

Το Huawei Ascend W1 είναι πολύ περισσότερο value for money! 1950 mAh μπαταρία και s4 play για 40€ λιγότερα ενώ το Lumia έχει απλώς πιο πολλή μνήμη, πιο πρόσφατο Bluetooth και είναι Nokia… Από κάμερα ηχείο κλπ δεν γνωρίζω …

digekas

Η έλλειψη μίας αντίστοιχης rossetta (https://en.wikipedia.org/wiki/Rosetta_%28software%29) τα έχει κάψει τα rt και δεν χρειαζόταν να είναι διερμηνέας αλλά μεταφραστής και να τον έτρεχε ο καθένας στο pc του ή να έστελνε τις εφαρμογές σε υπηρεσία στο δίκτυο και το διπλό κρίμα είναι ότι το έκανε η apple για να γίνει ομαλά η μετάβαση από την μία αρχιτεκτονική στην άλλη και δεν το κάνει η microsoft που αυτό που πουλάει κυρίως είναι λειτουργικά συστήματα!!!

Αν είχε κινηθεί έξυπνα θα είχε σαρώσει τώρα την αγορά, αλλά η intel της έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι αφού από την intel πρώτα είχαν βγει και είχαν πει ότι σε arm δεν θα έτρεχαν όσα προγράμματα για windows είχαν γραφτεί για x86, βλέπετε δεν ήθελαν να δώσουν τέτοιο πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό και φυσικά η microsoft όπως βλέπουμε απλά χάνει το τρένο αφού από το άλλο στρατόπεδο το λειτουργικό πλέον ωριμάζει αρκετά αλλά το κυριότερο είναι ότι οι τιμές πέφτουν για αυτό και οι Κινέζικες εταιρίες μεγαλώνουν τον μερίδιο της αγοράς που κατέχουν.

makis88

Αψογη είναι η τιμή του! Είναι όμορφο και πλήρες και Nokia! Ισως το τιμήσω κάποια στιγμή στο μέλλον αν και θέλω να δω και τον αντικαταστάτη του 710 που αν είναι αυτό που είχε γίνει leak πριν λίγο καιρό θα τα σπάει με μια τιμουλα γύρω στα 350!

sisufos

Αν θυμάστε όταν λέγαμε οτι θα βγει στα 200ε λέγαμε όλοι ” ληστεία ” οποτε τωρα στα 270 (τιμή media markt) μάλλον ειναι κανονικό για αυτά που προσφέρει..Θα ήταν καλύτερο να είχε λίγο πιο χαμηλή τιμή για να πουλάει ακόμα πιο γρήγορα και να αυξάνει το μερίδιο του αλλά δεν πειράζει όποιοσ το θέλει θα περιμένει 2 μήνεσ να κατεβεί λιγάκι..
Στο εξωτερικό πουλάει σαν τρελό (7ο σε πωλήσεις στο UK νομίζω)

mikekodima

Για αυτά που προσφέρει είναι λίγο ακριβό,όμως θα πρέπει να πω πως είναι αρκετά όμορφο σαν smartphone

Μιχάλης Φωτιάδης

Μπαταρία και RAM είναι για μένα τα κυριότερα μειονεκτήματα του κινητού! Όσο για την τιμή, όλα πάντα ξεκινούν ποιο ψηλά απ’ότι αξίζουν και μέσα σε ένα δίμηνο η τιμή τους πέφτει σε ποιο λογικά πλαίσια. Οπότε, δεν χρειάζεται βιασύνη.

impro72

Καλό είναι έχει και μπροστινή κάμερα που δεν έχει το 8s να δούμε πως θα διαμορφωθεί το τοπίο όταν πέσει στην αγορά και το w1 πάντως σε λίγο καιρό θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Παιζει πολύ ρόλο η τιμή για να “γνωριστεί” το λογισμικό.

vaggelis

Το 620 το πηρα στα χερια μου 10 μερες πριν απο βρετανικο ebay store (250 euro). Τρελο value το κινητο! Πληρης εμπειρια wp και τα native apps της νοκια ειναι καταπληκτικα. Μονο αρνητικο η σχετικα μικρη μπαταρια… με ανοιχτο wifi και πολυ χρηση ιντερνετ και μουσικης η μπαταρια κραταει περιπου 10-12 ωρες.

Βασίλης

Στην Ελλάδα αρχική τιμή από €285, φαντάζομαι ότι σύντομα θα μειωθεί. Μου φαίνεται καλή τιμή για αυτά που προσφέρει και σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αν συγκρίνετε τιμές με χώρες της ΕΕ σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει υψηλότερος ΦΠΑ πουθενά από το δικό μας 23%. Επίσης συγκρίσεις με κινέζικα κινητά με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι ψιλο-άκυρες, γιατί μιλάμε για άλλα standards, service κλπ.

Κωνσταντίνα Δορλή

Είμαι fan της Nokia και ενδεχομένως να το αποκτήσω κάποια στιγμή το καλοκαίρι για τα γενέθλιά μου. Μου αρέσει πολύ και μου φαίνεται ευκολότερο στη χρήση από τα android. Δε λέω, έχω πιάσει στα χέρια μου το Samsung Galaxy S3 που είναι εξαιρετικό, αλλά επειδή έχω συνηθήσει σε iOS με μπέρδεψε πολύ. Τα wp8 είναι εύκολα σαν λογική και με κερδίζουν. Είναι minimal και θεωρώ ότι έχουν μέλλον. Αν μείνω ευχαριστημένη θα πάω και σε surface. Προς το παρόν όμως, iPad και nokia c3 γιατί λεφτά δεν υπάρχουν! Χιχιχι!

Υ.Γ. Λέω την άποψή μου, έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο budget και πραγματικά λατρεύω το κίτρινο και το κυανό. Δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τα Nokia σαν κινητά και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του.

Φιλικά, Κ.Κ.Δ.

dimitris

@johnny ποιος νομίζεις ότι είσαι και χαρακτηρίζεις κάποιον έτσι με τέτοια ευκολία?

Και μάλλον δεν θυμάσαι το κράξιμο που έπεσε για τα χαρακτηριστικά και την τιμή του Samsung Galaxy S III Mini.

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-iii-mini-official-images-specifications-814111/

Nikolas

Στην Αγγλία αυτή τη στιγμη το βρίσκεις σε καρτοκινητο (O2), χωρίς καμια δέσμευση στις 150 λίρες = 178€. Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικό value for money.

Darth

@Βασίλης για αυτό επειδή παρα πολλοί και εγώ μέσα σε αυτούς που δεν θέλουμε να πληρώνουμε τα κερατά μας στο κράτος λόγο τον διαστημικών φόρον που έχουν βάλει……… έχουμε τέτοια λογική στην αγορά κάποιου προϊόντος “η από εξωτερικό η καθόλου………” σε αυτό το κράτος που δεν σέβεται τπτ δεν δίνω δραχμή τσακιστή……… ακόμη και για ρούχα κλπ και άλλα προϊόντα όταν μπορούμε μαζευόμαστε πάμε βουλγαρια αγοράζουμε ότι χρειαζόμαστε και γυρνάμε

Nickolas

@Darth
Για τα ρούχα και τα άλλα προϊόντα που λες με λίγο ψάξιμο μπορείς μια χαρά να βρεις και στην Ελλάδα και ποιοτικά και σε καλές τιμές και να βοηθήσεις και τα μαγαζιά να μην κλείσουνε και όχι να ξενιτεύεσαι επειδή μισείς το κράτος. Γι’αυτό το λόγο φτάσαμε εδω που είμαστε γιατί κανένας δε νοιάζεται για κανέναν.
Επίσης για να μείνουμε και στο θέμα μας υπάρχουν ένα κάρο ελληνικά μαγαζιά στο ιντερνετ που φέρνουνε τα κινητά σε πολύ καλές τιμές πολλές φορές μικρότερες και από αυτές που θα βρεις στο amazon και στα ξένα site και αυτοί πληρώνουν κανονικά το ΦΠΑ, οπότε στηρίζεις και τα μαγαζιά τουλάχιστον να μη χάσουν τις δουλειές τους και αυτοί που έχουν.

Darth

@Nickolas λοιπόν ήθελα ένα μπουφάν το βρήκα σε μεγάλη αλυσίδα στην Ελλάδα 120 ευρώ με αρκετό ψάξιμο το βρήκα στα 80 ευρω σε ένα μικρο κατάστημα…….. στιν βουλγαρια το ίδιο το βρήκα στα 52 ευρω……. έτσι……. no way…….
+ μονο που ξέρω οτι ένα κάρο λεφτά από την αγορά μου πάνε στο δικό μας βρομοκρατος δεν μου πάει η καρδιά να τα δώσω ότι και να γίνει

Nickolas

@Darth
Ναι γιατί στη Βουλγαρία δόξα το Θεο υπάρχουν πολλά εργοστάσια που κάνουν απομιμήσεις και τα πασάρουν για αυθεντικά, ενώ εμείς εισάσουμε τις ίδιες απομιμήσεις και πληρώνουμε παραπάνω για τα μεταφορικά :p
Από την άλλη πλευρά θα μπορούσες να μην πάρεις κάποια γνωστή μάρκα και να προτιμήσεις κάποιο ελληνικό προϊον που θα είναι και πιο ποιοτικό και σε χαμηλότερη τιμή.
Επίσης κάποια λεφτά από την αγορά σου το βρωμοκράτος τα χρησιμοποιεί για να πληρώνει μισθούς, συντάξεις κ.λ.π.
Τέλος για να μην πληρώνεις καθόλου λεφτά στο βρωμοκράτος μας, γιατί κακά τα ψέματα τα χρήματα που δίνεις για νερό, ΔΕΗ, τηλέφωνο επίσης πάνε στο βρωμοκράτος, ως ευρωπαίος πολίτης μπορείς να διαλέξεις όποια χώρα θες της Ευρώπης, τη Βουλγαρία καλή ώρα που στηρίζεις και να πας να μείνεις εκεί να πληρώνεις τους δικούς τους “καθαρούς” φόρους.

Darth

@Nickolas dei ευτυχώς δεν πληρώνω έχω στην ταράτσα ισχυρότατα ηλιακά panel και μεγάλο ασυσσώρευτη dei κομμένο
και σιγά μην μείνω εδώ σε κάνα δίμηνο την κάνω καναδα δεν μένω άλλο εδώ βόθρος κατάντησε

Nickolas

@Darth
Ε μια χαρά τότε, καλό ταξίδι λοιπόν και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις 🙂

takis

Ναι,φύγετε Καναδα αυστραλία αμερική,κι αφήστε αλλούς να αγωνιστούν,μπας και γινει κρατος.θερμη παρακληση.αφου την κανετε σαν μαγκες που εισαστε,καλο θα ειναι να μην ξαναπατησετε το ποδαρι σας προς τα δω.αντε γεια.

Silender

Άσε ρε Τάκη αγωνιστή.

Επειδή δηλαδή ο άνθρωπος δε θέλει να κάθεται και να τον πηδάνε και πάει κάπου καλύτερα για αυτόν και την οικογένειά του(που στο κάτω κάτω δε γνωρίζεις και τους λόγους), να μη ξαναπατήσει το πόδι του ε?

Όπου θέλω πάω και κανείς δε θα μου κάνει υποδείξεις.
Άϊντε να δώσεις πόδι σε αυτούς που πρέπει και άσε τις παρακλήσεις.

sisufos

Παιδιά, 512 ram και 1ghz dual core έχει και το iphone 4s (και ισως και χειρότερη μπαταρία), δεν πιστεύω οτι θα έχει πρόβλημα..η τιμή είναι λογική αλλά θα περιμένω λίγο γιατί δεν θέλω να δώσω πάνω απο 250ε αν και σε αυτήν την τιμή μόνο κατι Lg βρίσκεις με android 2,3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.