Nokia Lumia 635, το πρώτο με Windows Phone 8.1, promo video

Το Nokia Lumia 635 είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με το νέο Windows Phone 8.1 και on-screen navigation keys, θα έχει LTE συνδεσιμότητα και κυρίως προσιτή τιμή. Ενώ θα είναι και το πρώτο Nokia Windows Phone χωρίς το ειδικό κουμπί για την κάμερα.

Το Nokia Lumua 635 έχει 4.5 ιντσών IPS LCD οθόνη ανάλυσης 854×480, η RAM παραμένει στα 512 MB ενώ ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 400 χρονισμένος στα 1.2 GHz ίδιος με του Motorola Moto G και του Samsung Galaxy S4 Mini, η εσωτερική μνήμη είναι στα στα 8 GB και η κάμερα 5MP. Η τιμή του αναμένεται κάτω από $200.

, Nokia Lumia 635, το πρώτο με Windows Phone 8.1, promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Πολύ ωραία δι%C

KostasB

Απ’ όσο ξέρω το moto g και το s4 mini δεν έχουν τον ίδιο επεξεργαστή.

stefancfu

Η Nokia sυνεχίζει με 512 ραμ και χωρις flash. Αραγε στον πατο θα κάνει γκελ ή θα αναπηδησει όταν φτάσει;

Nio

Αν δεν βγάλει η Nokia Android flagship όχι μόνο θα φτάσει πάτο αλλά θα πέσει με τόση φόρα που θα κάνει κρατήρα. Η Microsoft δεν βοηθάει.

NIC

LOL…Αντε παλι τα γκελ…K οι πατοι…

KostasPappas

Ok παιδιά βρείτε μου ενα ανδροιδ με αυτα τα λεφτα,που να κανει με αξιοπρεπεια την δουλεια του!

stefancfu

Η Nokia sυνεχίζει με 512 ραμ και χωρις flash. Αραγε στον πατο θα κάνει γκελ ή θα μείνει εκεί όταν φτάσει; ( admin αυτο κρατάς το πρώτο σβήνεις)

adis69

Έλεος με το android!!! Μια χαρά κινητά βγάζει η nokia και καλές τιμές.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Με προβληματίζει η έληψη flash.
Με τιμή 150-160 ευρώ,πολύ καλά είναι.

Μιχαλης

Τι έγινε με το πρώτο σχολείο μου ; Είχα γράψει 2-3 προτάσεις και βγήκαν δυο λέξεις και κάτι σύμβολα ; Τέλος πάντων πολύ ωραία διαφήμιση που σε κανει να το θες ακόμα και αν ξέρεις οτι υπάρχουν κινητάε καλυτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του . Όμως τα χαρακτηριστικά δεν κάνουν ένα κινητο αλλά η εμπειρία χρήσης και εκεί ειναι καλύτερο απο το s4 mini και moto g

lumia

Nio κτλπ κομπλεξακια …..αυτο ειναι το πιο φθηνο κινητο που βγαζει η νοκια ειναι οτι πιο low end υπαρχει και κραζεται noobαδες ….η ασχετοσυνη σε ολο της το μεγαλειο ειδικα Νιο,keysmith,chris ,stefancfu ζοριζεσττε πολυ απο wp και δεν ξερω τον λογο

Nio

Εγώ έχω πάρει Windows Phone και έχω άποψη. Άμα σ’αρεσει. Είναι χάλια το ui. Δεν διορθώνεται με τίποτα. Ούτε με 8.1 ούτε με την 9. Η Nokia το σώζει μόνο. Αλλά και πάλι χάλι….

dimpep

Στα λεφτά που θα κάνει, δουλεύει καλύτερα και χωρίς lag σε σχέση με android τηλέφωνα της ΙΔΙΑΣ τιμής. Πάτε όλοι και το συγκρίνεται με flagships. Και ναι, το led φλας είναι αχρείαστο, ανούσιο γιατί δεν κάνει δουλειά. Ενα λαμπάκι απλά είναι. Και μη μου πείτε ότι τραβάτε φωτογραφίες με led flash και φαίνεται καλά γτ οκ. Το τηλέφωνο εκεί που απευθύνεται είναι καλό, αξιοπρεπές και το κυριότερο αξίζει κάθε λεπτό της τιμής του. Τα 512Mb για τη χρήση του κοινού που προορίζεται δεν είναι πρόβλημα

zafos

Θα συμφωνισω με αυτους που “διαφερουν”. Ειμαι κατοχος ενος xperia j κι ενος nexus 7 2013. Η ταμπλετα παει σφαιρα γιατι εχει σπεκς οποτε την αφηνω απεξω. το κινητο ειναι απλα ελεινο με τα 512 ram. Ειδα προσφατα το 520 κι ενιωσα τοσο προδωμενος απο το ποσο σφαιρα πηγαινε..πραγματικα..Δε μπορουσα να το συλλαβω με τπτ :p Ωστοσο το ui ειναι πραγματικα τρισαθλιο ειδικα για καποιον που ερχεται απο την απλοτητα των android. Φανταζομαι αν συνηθισεις στο διαφορετικο ui τοτε ολα μελι γαλα. Μετα απο 3 χρονια σε λειτουργικο android και απειρο sideloading κατεληξα στο γεγονος οτι σχεδον ολες οι εφαρμογες ειναι αχρηστες και στη μνημη μενει παντα ενα skype ενα fb και μερικες δωρεαν εφαρμογες. Οποτε πιστευω δε θα μου πολυλειψει αυτη η σαβουροποικιλια που εχει το playstore. Δε λεω….πιο απλο ui πεθαινεις αλλα και το lag lag και τα νευρα νευρα :p Επομενο τηλεφωνο νοκια της ταξης των 250e κοντα στα χριστουγεννα και το μονο που μπορει να μου αλλαξει γνωμη ενα φτηνο νεξους αλλιως μονο νοκια!

Tom

Το φλας ειναι σημαντικο αλλα οχι για φωτογραφιες απλα για να εχεις εναν φακο παντα μαζι σου. Αλλιως κλαιν οι φωτο με τα φλας των κινητων παντα φαινονται πιο χαλια.

Νάσος

Ρε άσχετα αντροπιδια συγκρίνεται συνέχεια κινητά με 500ε διαφορά και πάλι μάτσο τα κάνετε…
Έχω αλλάξει τουλάχιστον 10 αντροιντ συσκευές από το 2.1 έως το 4.3 και έχω ζήσει την εξέλιξη του από τότε που τα σαλιγκάρια σταματούσαν μήπως και τα φτάσουν τα αντροιντ…
Λέτε συνέχεια για τα WP λες και τα ξέρετε, τώρα αρχίζουν και αυτά την ανάπτυξη τους με μικρές σωστές και σοβαρές κινήσεις.
Το θέμα είναι το τι τεριαζει στον καθένα και με πιο την βρίσκει κανείς είτε οπτικά είτε χειριστηκά.
Όσο για το ποίο είναι καλύτερο, η επιλογή πρέπει να γίνει με βάση αυτά που προσφέρουν και με αυτά που μπορούν να κάνουν… Και βέβαια στα λ7 που έχουν…
Περί ορέξεως… Που λένε πρέπει να τα δοκιμάσεις για να καταλάβεις!

Gathan

Οι κύριοι παραπάνω γνωρίζουν καλύτερα γιατί βάζει 512 Mb Ram… είναι μηχανικοί υπολογιστών … α ρε Ελλάδα με τους ειδικούς σου σε όλα.
Όποιος έχει WP ξέρει αν αρκούν ή όχι …
Όσο για το UI στα Android πιο άσχετος πεθαίνεις, για να το λες καλό, τρομερή καινοτομία … χωρίς να το συγκρίνω με των Windows δε με νοιάζει ποιο είναι καλύτερο κτλ … τηλέφωνο θέλω να αγοράσω όχι να βγάλω το κόμπλεξ μου …

stefancfu

Ο/Η lumia λέει: Τρίτη, 6 Μαΐου 2014 στις 13:32 : Το ποιός είναι noobas που λές το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο απο το οτι μιλάω για nokia και συ μιλάς για WP. Έλεος να μην μπορούμε να πουμε την γνώμη μας σε αυτή την χώρα και αμέσως σου κολάνε ταμπέλα.

Θανάσης

Ένα φλασάκι βρε παιδιά, τι κοστίζει ένα ledάκι…!

Genesis

μια χαρά καλή τιμή για τέτοιο κινητό αλλά χωρίς φλας είναι προβληματάκι 🙁

για κάποιους που λένε βλακείες για τα 512mb τι να το κάνεις το 1gb άμα με τα 512 τρέχει σφαίρα? δεν μπορώ να το καταλάβω το κόμπλεξ σας, δεν είναι android για να κολλάει…..και κάτι ακόμη η ΝΟΚΙΑ μια χαρά είναι στα wp και μερικοί λένε για πάτο και βλακείες, για αυτό πούλησε 61m συσκευές και ήταν δεύτερη στης πωλήσεις? επειδή είναι στον πάτο ε?

ότι θέλει γράφει ο κάθε ένας εδώ χωρίς να έχει ιδέα και απλά το μόνο που βλέπω είναι κράξιμο επειδή σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου το wp ότι νάνε….άμα σας αρέσουν τα android τόσες συσκευές καλές android πάρτε μια και αφήστε τη ΝΟΚΙΑ και τα wp στην ησυχία τους…

Mimis

Μέχρι πριν βγουν τα WP, ολοι πινατε νερό στο Όνομα του Android,
που σας κατέβασε απο τα δεντρα, όπου ήσασταν με το Symbian, και μάθατε τι εστι λειτουργικό.
Ελεύθερο λογισμικό.
Τι εστι ελευθερία να κάνεις οτι γουστάρεις.
Απο τον απλό χρήστη, ως αυτον που απογειώνει πύραυλο.
Τι multirom, multi boot, τι της Παναγιάς τα Ματια..
Μιλάτε για λαγκ στο Android, αλλα δεν έχετε δουλέψει Nexus, που οι ρομ φτιάχνονται για αυτά.
Δε φταίει το λειτουργικό για το λαγκ.
Οι εταιρείες του κωλου, με πρώτη και καλύτερη τη Samsung και Sony φταίνε, που μετατρέπουν το Android σε σκουπίδι, με τις κακογραμμενες τροποποιησεις τους.
Θελω να δω εταιρείες όπως τις παραπανω, να τροποποιουν τα WP, και να μη λαγκαρουν επειτα…
Ναι, ελαφριά τα Wp, αλαγκαριστα, αλλα τα φτιάχνει η Nokiasoft, για τις συσκευές της.
Ενα κλειστό κύκλωμα.
Μια αλλη Apple.
Αν κάνετε τετοια συγκριση, τοτε να συγκρίνετε μονο με Nexus.

Mimis

Ωραίο το 635,για απλό τηλέφωνο!

lumia

ρε παιδια μην το συγκρινεται με το S4 mini δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια ..το s4 mini ανηκει στα mid range oxi sta low end

lumia

Mimis…ρε μεγαλε αν θελω ενα κινητο για κανονικη χρηση γιατι να δωσω 500 ευρω για νεξους (οπως λες το μονο αλογκαριστο) και να μην παρω ενα lumia 520 στα 110 euro ???αν ειναι να δινω +300 euro για να μην εχω to πιο απλο πραγμα lagg ,,χεσε μεσα

Νάσος

Φίλε Μίμη εν μέρει συμφωνώ με τι σχόλιό σου αλλά όμως όπως λέει και ο φίλος παραπάνω δεν θα έδινα 500ε για νεξους αλλά για κάποιο αντίστοιχο ΝΟΚΙΑ (γνώμη μου παντα),αν τα είχα βέβαια χαχαχαχαχαχα
Τώρα για το αν κατεβήκαμε από τα δέντρα ή αν είδαμε το πλανήτη μας με άλλο μάτι μετά τους δεινόσαυρους έχεις μάλλον κάποιο θέμα.
1ον. Το σιμπιαν που εσύ κοροϊδεύεις είναι ο πατέρας αυτού του λειτουργικού που σέβεσαι τόσο πολύ.
2ον. Η ΝΟΚΙΑ ήταν που σου έδωσε την φωτιά όταν ζούσες στον πλανήτη των πιθήκων φτιάχνοντας το αντροιντ (λινουξ κινητής συσκευής)
3ον. Δες λίγο τα WP του 2000 στα κινητά για να δεις πως είναι η παταμετροποιηση.

Γιάννης

Με το Nexus 5 αγοράζεις κινητό high end με κάτω από 300 ευρώ, το lumia 635 είναι low end.

Genesis

mimis διάβασε καλύτερα πριν γράψεις κάτι

εσύ μου λες τα μεγάλα κινητά ότι δεν έχουν lag όπως το nexus πολλοί δεν αγοράζουν τόσο ακριβά κινητά, θέλουν κάτι ποιο απλό. όπως ο φίλος ποιο πάνω στο ξεκαθάρισε γιατί να αγοράσει κάτι με 300+ ευρό ενώ το θέλει για απλή χρίση και να μην πάρει ένα με 100 ευρό? απλά σε αυτό τον τομέα τα wp είναι καλύτερη επιλογή πιστεύω λόγο ότι κυλάνε καλά χωρίς προβλήματα ( φυσικά δεν είναι σε όλες της συσκευές αλλά στης περισσότερες είναι σίγουρα το πρόβλημα )

κάτι ακόμη δεν είπε ότι τα wp είναι καλύτερα από android αλλά και τα wp δεν είναι για πάτο όπως πετάγονται μερικοί άκυροι και λένε.

τώρα για τα android 300 ευρό και κάτω έχουνε θεματάκια με lag εμείς λέμε για αυτά και όχι για τα high end κινητά που άμα είχε και εκεί θέμα θα ήταν για πέταμα το λειτουργικό….τέλος πάντων μην βιάζεσαι να απαντήσεις σε κάτι που δεν διάβασες καλά…

John

H Nokia πλέον είναι όσο άφορα τις πωλήσεις στο “others” και τα WP έχουν μηδαμινό μερίδιο αγοράς. Όσο πιο σύντομα το καταλάβουν κάποιοι και ξεκολλήσουν τόσο καλύτερο για αυτούς.

Mimis

Φίλε @Νασο δεν κοροϊδεύω το Symbian. Ισα ίσα.
Απλα, ειναι πρωτόγονο,για τα σημερινά δεδομένα, αυτό εννοώ.
Η Nokia μας μεγάλωσε. Συμφωνώ και επαυξάνω και εκεί.
Τι μου τα λες, λες και είπα κατι διαφορετικό?
Τωρα, μου λες για Windows Mobile..
Άκυρα πράγματα.. που κολλάει?
Παραμετροποιηση σε closed source λειτουργικό..
Οκ!!
Και που ειναι το Windows Mobile τωρα?
Στον πάτο.
@lumia συμφωνώ ρε συ.
Έχει επισης και το Nokia 1100,ασπρομαυρη οθονη, 2 βδομάδες μπαταρία, με το νέο φιδάκι δώρο.
Ισως αυτό σε βολέψει ακομη περισσότερο.
Εντελώς αλαγκαριστο, 28€.
Τσέκαρε το.
Δε θα σε κουράσει καθόλου.
Και αυτό για κανονική χρήση είναι.
Και τα λεφτά στην τσεπα!

Mimis

Σοβαρά τωρα,μπορεί και να αγοράσω ενα φτηνό Nokia κάποια στιγμή.
Αλλα με την 8.1 έκδοση.
Να δω τι λέει το νέο λειτουργικό.
Ισως αν το 635 έρθει με λογική τιμη.

Μιχάλης

@john πρώτον το 10.1% δεν το λες και τόσο μηδαμινό . Δεύτερον άμα αγοράζεις εσύ κινητό επειδή τα πάει καλά στις πωλήσεις κακό δικό σου . Τρίτον όσο πιο πολλοί παίκτες υπάρχουν στον χώρο τόσο το καλύτερο για εμάς τους καταναλωτές . Και τελευταίο και αυτό πάει για ΟΛΟΥΣ χρησιμοποιείστε πρώτα για λίγο καιρό WP και μετά πείτε την άποψη σας . Και εγώ αυτό το λάθος έκανα και έλεγα ότι είναι χάλια βαρετά και τέτοια μέχρι που μου χάλασε το αντροιντ κινητό μου και πήρα με 129€ το Lumia 820 . Και βλέπω να συνεχιζω με wp

μητσος

@mimis ρε φιλε μου @εστηκαμε για το κλειστο λειτουργικο.νομιζεις δε το βαριεσαι το ανδροιντ αριστερα κ δεξια, κινεζικες η κοριτσιστικες φιγουρες.τα απλε γιατι πουλανε με το κλειστο?τα win τωρα ξεκινανε την ανοδο τους κ μετα την εξαγορα.μετα απο κανα δυο χρονακια πες μου για πατους οχι τωρα.εγω μια χαρα χρησιμοποιω κ τα δυο λειτουργικα ξεκολλατε μια ζωη τα ιδια πραγματα θα χειριζεστε?ξερω θα πεις κλειστο η με τα 9.0 ισως.μια χαρα εμπειρια ειναι με τα 8.1 ηρθε στα ιισα με τα αλλα πιστεψε με κ με μερικα δυνατα futerakia στα δακτυλα του ενος χεριου που θα ερθουν,χτυπαει κ το ανδροιντ στο μελλον.εχω 1020 κ σ4.καληνυχτα μαγκες.. λεφτακια ναχουμε να παιρνουμε μονο.

Genesis

john
όσο ποιο γρήγορα καταλάβεις ότι εδώ πέρα αφορά άτομα που τους ενδιαφέρει έστω και λίγο τα wp τόσο το καλύτερο για εμάς.

που είδες το μηδαμινό θα ήθελα να ξέρω πραγματικά. ίσως πρέπει να πας οφθαλμίατρο τι να πω…
τώρα άμα εσένα σου αρέσει το android/ios και πέρα από αυτό τα βλέπεις όλα τα άλλα χάλια και απαίσια έχεις σοβαρό πρόβλημα. όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω όσο ποιο πολλά τόσο καλύτερο για εμάς. αλλά εδώ πέρα μερικοί δεν λένε να το καταλάβουν αυτό.

mimis
αν πιστεύεις ότι το λειτουργικό είναι πάτο τι να πω εγώ βλέπω ότι είναι ψηλά όχι σαν το android και ios αλλά από πίσω τους.

John

Όντως αν συνεχίσω να κοιτάω το μερίδιο αγοράς των WP πάω για οφθαλμίατρο..

https://www.financetwitter.com/2010/09/gartner-prediction-on-mobile-os-top-market-shares.html

νικ

Γιατι εισαι θυμα ρε john? τι λογικη κουβαλας…ξυπνατε ντε

bolo

John
Το αρθρο του λινκ ειναι απο το 2010…μαλλον θες οφθαλμιατρο…

Μιχαλης

John θες οφθαλμίατρο πραγματικά . Είμαι άρθρο του 2010 με προβλέψεις . Τότε δεν είχαν βγει καν τα wp8 .

lumia

Mimis..ρε μεγαλε δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να δινουν 400 & 500 ευρω για κινητο οποτε παλι τραγικος εισαι …..
John ……καλα κοιτα τα νουμερα εσυ …αν σε κατι χωρες οπως η κινα κτλπ οπου υπαρχουν 100 κινεζικες πανφθηνες εταιριες με αντροιντ τι περιμενεις να δειξουν τα νουμερα ..στην ευρωπη που ειναι και η σηματικη αγορα εχουν 10 % .

Πέτρος

Παιδιά παραθέτω μια πηγή σχετικά με τις πωλήσεις των smartphone το 4q 2013, 1q 2014 και 1q 2013. Πιστεύω ότι τα WP εκτός το ότι καθιερώθηκαν στην 3η θέση αρχίζουν ξεκάθαρα να ανεβαίνουν και να κοιτάνε την δεύτερη θέση. Η apple για να συνεχίσει να μεγαλώνει πρέπει να δημιουργήσει καινούρια προιντα, πιο φθηνά, αλλιώς σίγουρα θα απειληθεί… Κανείς μας δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον, τις κινήσεις που θα κάνουν οι εταιρίες και τον αντίκτυπο που θα έχουν στο καταναλωτικό κοινό.

Πέτρος
Geo

Όντως σταθεροποιήθηκε στο 3% , καλά θέλετε και τα γράφετε αυτά τα πράγματα?

Genesis

john πάλι καλά που το παραδέχτηκες οτι άμα κοιτάς το μερίδιο της αγοράς που εσύ βρήκες του 2010 θες οφθαλμίατρο, το λέει και πάνω αριστερά στο site SEP 11 2010

αγόρι μου ότι και να λες όσο και να τα μισείς τα wp πρέπει να το χωνέψεις οτι ανεβαίνουν και δεν κατεβαίνουν, και είναι το μέλλον και άμα η apple συνεχίσει την κάθοδο τα wp θα πάνε στην 2η θέση

τα wp 8 βγήκαν το 2012 και είμαστε στο 2014 και κοίτα τι άνοδο έχουν κάνει…. σε σχέση με άλλα λειτουργικά που είναι από το 2008-2009 αυτό είναι 2 χρόνια στην αγορά και τα πάει τέλεια.

τακις

Ο αλλος λεει χαλια ui ..φιλε μου αμα σου αρεσει εσενα το δεξια αριστερα, τα κινεζικα κοριτσιστικα οπτικα χαλια οπως λεει κ ο φιλος παραπανω, με γεια σου κ χαρα σου.Υπαρχει χιλιαδες κ εκατομμυρια κοσμου που προτιμουν το απλοποιημενο μινιμαλ λιτo κ μοντερνο ui των wp χωρις να παιζουν με τα κινητα τους ολη την ωρα που κ παλι το σκυλοβαριεσαι στη τελικη.

John

Μερίδιο αγοράς 3% βλέπω στο businesswire, ωραία καθιέρωση , ήθελα να ήξερα τα θέλετε και τα γράφετε μερικοί. Βέβαια όντως υπάρχει άνοδος γιατί πέρυσι ήταν στο 2%.

Genesis

https://www.latinpost.com/articles/8186/20140302/ios-vs-android-windows-phone.htm

αν δεν κάνω λάθος αυτά είναι τα στατιστικά

που τα βλέπεις τα 3% μου λες?

Πέτρος

@john κοίτα τις πωλήσεις σε εκατομμύρια κομμάτια και το ποσο γρήγορα μεγαλωνει. Έχει άνοδο ακόμα στο 1q2014 που στην ουσία είναι χωρίς κάποιο καινούριο μοντελο(μόνο το icon στην αμερικη. Μη βλέπεις μόνο το ποσοστό, γτ τα WP δε πουλάνε καλά σε μεγάλες αναπτυσσόμενες αγορές που έχουν πολύ μεγάλο πληθυσμό, όπως είναι η κινα. Ωστόσο, απ’ ότι βλέπεις, η ms έχει κάνει κινήσεις… Δε ισχυρίζομαι ότι θα εκθρονίσει το android, αλλά πιστεύω ότι στόχος της ms είναι η δεύτερη θέση και η apple, η οποια έχει το 10%, το οποίο δε το λες και μεγάλο

Πέτρος

@Genesis αυτά είναι τα στατιστικά για τις 5 μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης…

JohnWave

Η δική μου γνώμη είναι ότι όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δίνει πάνω από 200 ευρώ για κινητό , καλό είναι να αγοράζει Windows κινητά. Προσωπικά θα έκανα οικονομία 15 επιπλέον ευρώ και θα αγόραζα το αλαγκάριστο και σαφώς ανώτερο Οptimus G στα 215 ευρώ. Αν πάλι δεν μπορούσα να κάνω την παραπάνω οικονομία των 15 ευρώ τότε ναι θα έπαιρνα Windows κινητό.

Τομ

Στα 200 ευρω παιρνεις galaxy s3, moto G, σχεδον optimus G (αψογο κινητο) και αρκετα αλλα. Γενικα ομως εχεις δικιο. Στα λιγα λεφτα τα windows phone ειναι απροβληματιστα. Ειδικα για καποιον που δεν εχει απαιτησεις σε επισημα third pary apps. Και επιπλεον θα κανει καλο integration με το PC του αν εχεις windows 8.

Genesis

ναι Πέτρο το ξέρω δεν είναι το worldwide απλά δείχνω ότι δεν είναι μηδενικά όπως επιμένει ο john

παγκοσμίως το android/ios έχουν το 91% το υπόλοιπο 9% το μοιράζονται οι άλλες εταιρίες, και μην ξεχνάμε ότι το android είναι σε πάρα πολλές εταιρίες μέχρι και σε κάτι κινέζικες που εμείς δεν της ξέρουμε οπότε λογικό να είναι πρώτο με πάνω από 70% παγκοσμίως, ενώ τα wp είναι μόνο στα ΝΟΚΙΑ και 2-3 samsung-huawei-htc.

και στην Ευρώπη που είμαστε είναι το 10%

nikolasx

μια χαρα ειναι τα windows phone και υπαρχουν αρκετες επιλογες στο τι θελεις να κανεις, απο ενα φτηνο και αλαγκαριστο το 520 στα 94 ευρω. (που για αντροιντ με 94 ευρω δεν οαιζει με τιποτα) μεχρι και την καλυτερη καμερα το 1020 και μετα.. πολλες επιλογες, μινιμαλ λειτουργικο, υποστηριξη microsoft και Nokias σε χαρτες και εξτραδακια στο λειτουργικο. απλα τα πραμγατα. ασε μου το android το εχω βαρεθει σε μια αλη συσκευη, το θεωρω απο desing παιδιαριστικο και μην ακουσω αντιθετη σε αυτο αποψη, gmail google plus εφαρμογες τιγκα στο λουλουδοχρωμα ειναι. κατι μπαρες ανανεωσης ολο τρελα λολ

tiamat

αλλη μια σαβουριτσα -πατενταρισμενη απο νοκια. αντροιντ 4.4 κιτκατ κυριοι!! πιο αλαγκαριστο πεθαινεις!!

Giannhs

den moy aresei pou ebgalan to camera button…

Δημήτρης

Κώστα ξέρεις αν το 635 θα κυκλοφορήσει στην ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.