Nokia Lumia 710, Κυκλοφόρησε με τιμή 349 ευρώ

Μαζί με το μεγάλο Nokia Lumia 800 έφτασε στην ελληνική αγορά και το δεύτερο κινητό της Nokia με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone, το Lumia 710. Με οθόνη αφής 3.7 ίντσες LCD, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz, μνήμη RAM 512MB, αποθηκευτικό χώρο 8GB και κάμερα 5 Megapixel, το Lumia 710 είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που κυκλοφορεί με πρώτη τιμή κάτω από τα 400 ευρώ.

Nokia Lumia 710
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video HD 1280×720 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 119×62.4×12.5 χλστ.
Βάρος: 125.5 γρ.

, Nokia Lumia 710, Κυκλοφόρησε με τιμή 349 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Κανει το lumia 800 στα 550(;) ευρω να μοιαζει υπερ-ευκαιρια!

Karma

Για αρχή καλά είναι, αλλά δεν θα το αγόραζα πάνω από 280 …

Γνωρίζει κανείς αν hackάρεται εύκολα ?????

maelko

Εγώ θα τους έδινα το πολύ 200 € γι’αυτή την πατάτα. Άντε γιατί σαν να παραεγινε το κακό με τις τιμές της ΝΟΚΙΑ τελευταία. Το Htc radar είναι στα ίδια λεφτά αλλά πολύ πιο όμορφο και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Nickolas

Εμένα μου αρέσει αρκετά και το καλό με τη Nokia σε σχέση με τους ανταγωνιστές της είναι οτι προσφέρει και τους εξαιρετικούς χάρτες και πλοήγηση δωρεάν, οπότε για κάποιον που θα ήθελε πλοήγηση στο κινητό του και θα έσκαγε λεφτά γι αυτό είναι μείον 40 ευρώ τουλάχιστον.

Γιός Του Ερεχθέα

Μιας και ετυχε να το δω απο κοντα ενα εχω να πω, πλατικουρα
που και τα ποιο φτηνά κινεζικά δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα!
Έπρεπε να τιμολογείτε με κάτω απο 200€

Γιωργος

οχι παιδια. επρεπε να το δινουν δωρο με τα γαριδακια… τι διαβαζουμε πρωι-πρωι…

Panagiotis Gr.

μια χαρά είναι η τιμή του και η ποιότητά του. και μην τρελαθούμε, το radar είναι χάλια μπροστά στο 710 άσε που η Νοκια σου δίνει και maps κάτι που για να αγοράσεις σε άλλες εταιρείες έχει κάπου στα 50 ευρώ

Σταυρος

Μάλιστα….Δηλαδη το lumia 710 εχει τη ιδια τιμη με το htc evo 3d, το lg optimus 2x, το motorola atrix κ.α. Να ενας καλος τροπος να προωθησεις ενα αγνωστο λειτουργικο συστημα…..

Spyros

Δεν μου προκαλει ιδιαιτερη εντυπωση..απο θεμα εμφανισης και μονο..απο χαρακτηριστικα ενταξει δεν το λες και ”ασχημο”…

axel

mallon tha perimenw to zte tania.. an paiksoume se low end wp7, toulaxiston na einai best value

enigma

Aν θες nokia πας στο 701 και είσαι καλύτερα….

Spyros

αν θες nokia βρίσκεις και το nokia lumia 800 μεταχειρισμένο κάτω από 400ε

omnia7user

Καλύτερα omnia w με 399
και αλουμινένιο
και αμολεντ
Και μπροστινή Καμερα
Και γυροσκοπιο

Sotiris

Εχουν τρελαθει εκει στην νοκια … τιμολογιακη πολιτικη για δεσιμο !!!
Φερτε τους τον ψυχιατρο γιατι με το περσινο -40% δεν στροσαν χαρακτηρα ……

Θα στροσουν φετος … το πολυ 249 ευρω επρεπε να ειναι το κινητο.

dimitris

Που κυκλοφόρησε?

Tony Cool

@Σταυρος
Πες τα ρε φιλε γιατι μερικοι πανε να μας το βγαλουνε και κελεπουρι…

stelios GR

ετσι οπως πανε θα το κλεισουν το μαγαζακι….δεν το εχω δει απο κοντα κι ετσι δεν μπορω να ειμαι απολυτος, αλλα εκ πρωτης οψεως. δεν υπηρχε περιπτωση να τα εδινα…..250 και πολλα ειναι…

enigma

@Σταύρος

Τα κινητά που είπες όμως δεν είχαν 350euro. Το evo 3d μάλιστα τώρα έχει 350euro στις εκπτώσεις…όλα όσα έβαλες είχαν 600+euro….

Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την υψηλή τιμολόγηση από nokia, αλλά είναι λογικό όταν το zte tania θα έχει περίπου στα 270euro με μεγαλύτερη μεν οθόνη αλλά υποδεέστερης τεχνολογίας, 4gb μνήμη, 1ghz επεξεργαστή χωρίς nokia maps και καθοδήγηση εκτός δικτύου που έχουν τα nokia…και όχι τόσο δυνατό όνομα…

GiannisWST

Ναι να δεις ποσο θα κανει σε λιγο…θα τα δινουν με Xbox δωρο! εδω ακομα δεν εκατσε το μεγαλυτερο lumia και η Nokia θα κανει μειώσεις τιμών περι τα 20% γιατι ο ανταγωνισμός απλα παιζει μονος του και τους έμεινε στοκ στην υπολοιπη ευρωπη. Περιμένετε μονο να δινουν μειωμενα σε λιανικες τιμες τα 710 25 ευρω με επιδότηση σε προγραμμα οπως διάβαζα οτι ξεκίνησαν να το κανουν Αγγλία. Μπορει να κανει συμφωνία και με τους δικούς μας παρόχους η Nokia για τις μειώσεις των τιμών. Δε ξερω τι παιζει. Πάντως τα λεφτα του δε τα αξιζει με οσα κανουν τωρα τα μειωμένα android.

Μάριος

@ enigma

Το θέμα δεν είναι πόσο είχαν αλλά πόσο έχουν τώρα. Και αυτή την στιγμή είναι και φτηνότερα και 10 φορές καλύτερα. Μην τρελαθούμε κιόλας…..

panos13

Μια χαρα κινητακι ,ομορφο και ομοια χαρακτηριστηκα με htψ radar.Εμενα προσωπικα μου αρεσει:D

enigma

Το φθηνότερο windows 7.5 έχει 250euro και είναι το Ε900…Οπότε σταματήστε να μου λέτε ότι το πήρατε 190euro…

ΗΛΙΑΣ Χ.

είναι λίγο ακριβό για την ποιότητα κατασκευής που είναι πιο χάλια και από το vivaz αλλά έχει αρκετά δυνατό επεξεργαστή και πιστεύω πως δεν θα λαγκαρει σχεδόν καθόλου.

GiannisWST

Ετσι κ αλλιως τα windows phone δε λαγκαρουν.. Απλως να δώσεις τα ιδια λεφτα που παιρνεις 2πυρηνο, με μεγαλύτερη αναλυση, ποσο μαλλον 3d χαρακτηριστικα (μιλαω για evo 3d) και να εχεις πρόσβαση σε περισσοτερα apps ειναι καλυτερη επιλογή. Και εμενα μου αρεσει εμφανησιακα, αλλα αν ειναι να πας σε τετοιο κλείδωμενο λογισμικο καλυτερα iPhone.

PiXel

Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γενικά τη Nokia. Οι μόνες διαφορές του 710 με το 800, είναι πως έχει 5άρα κάμερα (8άρα το 800), 8GB μνήμη (16GB το 800), 1300mAh (1450mAh το 800), LCD οθόνη (AMOLED το 800) και απλό φακό (Carl Zeiss το 800). Και ενώ το 710 έχει €349, το 800 έχει… €539;;;; Δηλαδή πληρώνεις σχεδόν €200 παραπάνω για 3MP κάμερα, διπλάσια μνήμη, 150mAh παραπάνω, ένα AMOLED πάνελ και Carl Zeiss φακό; Είναι καλά οι άνθρωποι;

Υ.Γ.: Ωραίο κινητό, δε λέω, αλλά όχι και €350!

Tony Cool

PiXel μονο και μονο για την ποιοτητα κατασκευης και την εμφανιση του 800 θα το κοστολογουσα 200 ευρω πανω απο το 710,οποτε προσθετωντας και αυτα που προαενεφερες το βρισκω πολυ λογικο!Το κακο ειναι πως και τα δυο ειναι overpriced.Για εμενα θα επρεπε να κανει μεχρι 450 max το 800 και κανα 250αρι το 710.

Dimitris

Μην μιλατε για την ποιοτητα κατασκευης της νοκια και την συγκρινετε με τα lg και τα zte..απλα κλαιω…Και αν πιστευετε οτι η νοκια θα κλεισει το μαγαζι εγω πολεμησα στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.