Nokia Lumia 710, Προβλήματα κατά των τερματισμό των τηλεφωνικών κλήσεων;

Διαβάζω ότι στο εξωτερικό όπου έχει κυκλοφορήσει το Nokia Lumia 710 (Ελλάδα έρχεται 20 Φεβρουαρίου) καταγράφονται προβλήματα που έχουν να κάνουν προβλήματα κατά των τερματισμό των τηλεφωνικών κλήσεων. Χρήστες αναφέρουν ότι ορισμένες φορές δεν μπορούν να τερματίσουν τις κλήσεις και πρέπει να κάνουν restart το κινητό.

Να σας πω την αλήθεια αυτό έχει παρουσιαστεί και σε μένα κάμποσες φορές σε διάφορα κινητά με Android και δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα Nokia Lumia 710 ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας(;).

Πηγή

Σχόλια

  • Σε E900, και HD7 που έχω χρησιμοποιήσει καθημερινα μου έχει συμβει αρκετές φορές.
    Προβλημα δικτύου ή συσκευής είναι αυτογκόλ το να μπορεί να ακούσει κάποιος τι λες ενω νομίζεις πως έχεις τερματίσει την κλήση. (πάει ο πελάτης)

  • εχω το lumia 800 και το συναντώ πολύ συχνά πρέπει να είναι πρόβλημα με τα windows. Λεει τερματίστηκε αλλα δεν φεύγει απο την οθόνη. Και πρέπει να κάνω restrart

  • Σε εμένα πάντως δεν έχει συμβεί ποτέ (HTC trophy)...το μόνο bug που έχω συναντήσει είναι ότι κατά διαστήματα χάνεται ο ηχος κ χρειάζεται reboot...

  • Παιδιά το περιεργο ειναι πως μου εχει συμβει αρκετες φορες με ενα sony ericsson W910i που χρησιμοποιω σαν δευτερο τηλεφωνο..Μηπως τελικα ειναι οντως θεμα δικτυου οπως λεει και ο Κωστας?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.