Nokia Lumia 720 και Lumia 520, Φωτογραφίες διαρρέουν στο ίντερνετ

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από δύο νέα Nokia Lumia smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Ο λόγος για τα Lumia 720 και Lumia 520 για τα οποία πέραν κάποιων χαρακτηριστικών που διακρίνουμε από τις photo, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Και τα δύο αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης τύπου της Nokia στην έκθεση MWC 2013 στη Βερκελώνη. Το Techblog θα είναι εκεί.

Lumia 720, Nokia Lumia 720 και Lumia 520, Φωτογραφίες διαρρέουν στο ίντερνετ

Lumia 720, Nokia Lumia 720 και Lumia 520, Φωτογραφίες διαρρέουν στο ίντερνετ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Low-End Windows Phone Smartphones, δεν ειν’ κακο

Αποστόλης Ρόδος

Καθόλου κακό… τα βασικά πράγματα θα τα κάνουν και με το παραπάνω. Οι τιμές να δούμε που θα παίζουν.

AnakinSkywalker

Στο εικονίδιο των χαρτών αντί για ΝΟΚΙΑ ΜAPS γράφει HERE MAPS. Θα μετονομαστούν και στις ΝΟΚΙΑ συσκευές όπως έχει γίνει με την αντίστοιχη web app για iOS και Android;

nomarxis

Φαινεται πως μεγαλωνει και ολοκληρωνεται η σειρα Lumia με τα 2 αυτα μοντελα και αυτο σιγουρα καλο θα ειναι για τον καταναλωτη!Προσωπικα πιστευω πως το 620 μια χαρα θα ηταν ως βασικο-εισαγωγικο μοντελο στα wp8, αλλα ενα ακομα φτηνοτερο σιγουρα καλο θα ειναι(520).
Ελπιζω να ανταποκρινονται ολα σε μελλοντικες αναβαθμισεις και να μη παραμεινουν στα wp8.(1)
Ενα αρνητικο που βρισκω ειναι πως με μεγαλη γκαμα στα lumia (5 συσκευες τωρα) δεν θα πεσουν ή θα αργησουν κι΄ αλλο να πεσουν οι τιμες στις ναυαρχιδες (920,820).
Αληθεια με το EOS LUMIA τι γινεται? Απλα μας εβαλαν να το περιμενουμε ?κι΄ αλλο?..λογικα θα βγει τον Σεπτεμβρη,ισως ειναι λιγο νωρις για τον αντικαταστατη του 920.

makis88

Μόνο εγώ παρατηρώ οτι το 520 που είναι πανέμορφο και αναμένεται να έχει πολύ καλή τιμή δεν έχει led flash? Για ‘μένα μόλις σκότωσαν ένα πολλά υποσχόμενο κινητό με αυτή την κίνηση! Καλύτερα να μην έβαζαν καν κάμερα αν τελικά είναι έτσι! Κατα τα άλλα πολύ όμορφα και τα δυο. Να δούμε πόσο θα αργήσει αυτή τη φορά να τα φέρει στα ράφια των καταστημάτων γιατί αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την nokia, απο τα σημαντικότερα ίσως που κρατάν τις πωλήσεις της σε τραγικά επίπεδα.

sisufos

Δηλαδή αυτά είναι μικρότερο και μεγαλύτερο του 620 ? Ελπίζω μόνο να έχουν λίγο καλύτερη τιμή.

Arshak

Αν κατατάξετε την ώρα στα κινητά… στο ένα είναι 7:20 στο άλλο 5:20 😛

panos13

Οτι συσκευή και να βγει αν δεν κυκλοφορήσει άμεσα δεν έχει μέλλον. Υπάρχει αυτή την στιγμή και το 620. Αν μέχρι να κυκλοφορήσουν αυτες οι συσκευες η τιμη του 620 εχει παει γυρω στα 2 κατοσταρικα δεν βρισκω το λογω να περιμενει καποιος για τα 520,720. Δεν εχουν κατι παραπανω συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που εχουν διαρευσει εκτος απο το μεγεθος οθονης.

Niotheros

Πάντως κανένα από τα δύο δεν μοιάζει με την κίτρινη συσκευή που είδαμε στην διαφήμιση της KPN Mobiel στη θέση του 920! Nokia Lumia, Μυστηριώδες μοντέλο εμφανίζεται σε διαφημιστικό του 920

PiXel

Το 720 για μένα, εάν είναι ο αντικαταστάτης του 710, θα πρέπει να έχει παρόμοιο hw με το 820, όπως το 710 είχε με του 800. Το 800 διέφερε μόνο σε κάποια πιο “premium” χαρακτηριστικά (Carl Zeiss κάμερα, μεγαλύτερος χώρος, μεγαλύτερη κάμερα και ποιοτικότερα υλικά). Αν ακολουθήσουν το ίδιο σκεπτικό, το 720 θα πρέπει να έχει 1GB RAM και όχι 512 όπως κυκλοφορεί και ίσως 1,2GHz CPU και όχι 1GHz (τα “premium” χαρακτηριστικά που θα έχει επιπλέον το 820, είναι η AMOLED οθόνη, το Wireless charging, κάμερα με οπτικά Carl Zeiss, Glove Mode και λίγο πιο ισχυρός επεξεργαστής). Έτσι θα δικαιολογήσει και μια μεγαλύτερη τιμή απ’ του 620 ώστε να καταγεί στην mid-range κατηγορία (όπως το 710 όταν βγήκε), καθώς όπως είπε και ο panos13, πέρα απ’ τη μεγαλύτερη οθόνη και την κατά 1MP, καλύτερη κάμερα, δε βλέπω διαφορά.

tomco

φιλε κωστα λενε πολλοι οτι ισως να μην ανακοινωθει στην εκθεσητο EOS και το catwalk.μαθε κατι παραπανω και πες μας γιατι δεν νοειται μεσα στον σφοδρο ανταγωνισμο να μην βγαζει εστω και μια high end συσκευη

tolkιen

πολυ σωστα τα λεει ο tomco. Μαλλον κοιμουνται λιγο στην Nokia. Καλα τα low end κινητα αλλα πρεπει να βγαλουν και καποιο δυνατο κινητο.

ευα

το 520 ειναι ποιο μεγαλο απο το 720?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.