Nokia Lumia 800, Το λευκό έρχεται πλέον και στην Ελλάδα

Το είχαμε δει σε λευκό χρώμα και το είχαμε γουστάρει αρκετά, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε προγραμματιστεί η διάθεσή του στην Ελλάδα σε αυτή τη διαμόρφωση. Από τις 2 Απριλίου και μετά όμως, θα μπορούμε να το παραγγείλουμε και στη χώρα μας σε λευκό που κατά τη γνώμη μας είναι πιο όμορφο, ενώ ήδη κυκλοφορεί επίσης σε μαύρο, ματζέντα και βαθύ μπλε.

Το Lumia 800 διαθέτει οθόνη 3.7’’ τεχνολογίας AMOLED ClearBlack, η οποία έχει καμπυλωθεί ώστε να γίνει ένα με το κομψό σώμα της συσκευής, και επεξεργαστή 1.4 GHz με hardware acceleration και επεξεργαστή γραφικών. Tο Lumia 800 υποστηρίζει την αναπαραγωγή βίντεο HD, ενώ διαθέτει κάμερα instant-share των 8MP, φακό από την Carl Zeiss, εσωτερική μνήμη 16GB και δωρεάν χώρο SkyDrive για την αποθήκευση φωτογραφιών και μουσικής.

Σχόλια

  • To πιο όμορφο.. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω σε λευκό το 800 ή το 900 :P

    Βοήθειααα

  • Το ομορφοτερο μετα το μπλε.Επισης ασχετο,αλλα αμα η nokia εβγαζε το 900 με android παιζει να χτυπαγε σε πωλησεις και το sgs3!!!

  • Παναγιωτης, θα ελεγα το 900 με μεγαλυτερη οθονη και μπροστινη καμερα.

  • μπορει καποιος να μου πει την τιμη του?? το σκεφτομαι πολυ καιρο τωρα να το παρω

  • ειδικα σημερα τα 539 ευρω που κοστιζει ειναι πολυ λιγα, αν δεν αυξηθει κι αλλο η τιμη του δεν θα εχει νοημα και θα παω κι εγω με τους "αγανακτισμενους" ελληνες...

  • @cVlachakis, κι εγώ εκείνο θέλω, αλλά στην Ελλάδα θα έρθει μετά το καλοκαίρι (μια ζωή πίσω είμαστε)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.