Nokia Lumia 820 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 820 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, οθόνη αφής 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με διπλό LED flash και οπτικά μέρη Carl Zeiss, NFC και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Δείτε το βίντεο.

Nokia Lumia 820 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2013 16:21

Σχόλια

  • ωραιο χαντς ον...!κωστα ξερεις μηπως ημερομηνια κυκλοφοριας του λουμια 920??λεγανε για δεκα φεβρουαριου αλλα πουθενα το λουμια...

  • Ευχαριστουμε για το review Κωστα.
    Απο εκει και περα τα πολλα "δεν" εμενα ΔΕΝ με επεισαν....
    πανακριβο με αρχαιο hardware για τα λεφτα που ζηταει.
    θα μου πεις οτι τα win δεν χρειαζονται δυνατο hw αλλα σε μια μελλοντικη αναβαθμιση (?) αν και οποτε υπαρξει ποιος μου εγγυαται οτι θα ειναι αρκετο το cpu του?
    500 και βαλε....ευχαριστω δεν θα παρω....
    ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα 350 που εδωσα για το 4Χ μου....

  • Κώστα το συγκεκριμένο καπάκι ΔΕΝ έχει λειτουργία ασύρματης φόρτισης νομίζω. H ασύρματη φόρτιση χρειάζεται διαφορετικά pins από το NFC. Εξάλλου η ΝΟΚΙΑ βγάζει άλλα καπάκια. Τα pins της ασύρματης φόρτισης είναι αυτά κάτω από την μπαταρία

  • Ωραίο UI τα windows phone 8. Ξεκούραστο πολύ στα μάτια.
    Έχω εξηγηθεί πολλές φορές τον Launcher 8 στα android μου... Σας τον συνιστώ σε όσους θέλετε να ξεχαρμανιάσετε WP8 UI με αξεπέραστο Android OS.
    Ομορφο και το κινητό αυτο της Nokia αν και τσιμπημένες οι τιμές της.
    Στη Φινλανδία (απο όπου ειναι η γυναίκα μου) σε κοιτάνε κάπως όταν εμφανίσεις άλλη μάρκα κινητού ... :P

  • Παιδια τι παιζει με το bluetooth των WP8 και τι παιζει με τν ηχο κλησης;;;; Παραμενουν κλειδωμενα και ο ηχος κλησης στα 40 sec και στο 1 ΜΒ ή εχουμε κανενα ευχαριστο νεο;;;

  • Κώστα, αν δεν κάνω λάθος το κινητό υποστηρίζει 4G δίκτυο. Είναι από τα πρώτα κινητά μεσαίας κατηγορίας που το κάνουν αυτό

  • Πάνος, το Lumia 920 θα κυκλοφορήσει μετά το 820. Οπότε λογικά θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Topdim, απάντησε στους φίλους σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας.

    dimpep, πήγες να με μπερδέψεις! Έχει όμως κανονικά, δες εδώ https://goo.gl/AhgrN

    tsakis, Με το Bluetooth μπορείς να στείλεις και να λάβεις αρχέια. Τα αρχεία των ήχων κλήσεως δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 30MB. Για την διάρκεια δεν ξέρω.

    Πέτρος, στα specs (δες το link που δίνω στον dimpep) διαβάζω κάτι για LTE. Δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω.

  • Κώστα το κινητό δεν ήταν για εμένα, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα από άποψη μπαταρίας.
    Όσον αφορά την ασύρματη φόρτιση, λέει στο κουτί ότι την υποστηρίζει.
    Επίσης ναι, είναι 4G.
    Τώρα για το Bluetooth και για τους ήχους, θα σας απαντήσω μέσα στην ημέρα.

    • Οπότε έχει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης αλλά με την αγορά αξεσουάρ-καπάκι και φυσικά την αγορά του ίδιου του ασύρματου-φορτιστή https://www.nokia.com/global/products/accessory/dt-900 Καταλήξαμε! Το πρώτο σου σχόλιο το διάβασα βιαστικά και δεν πρόσεξα ότι αναφέρεσαι στα καπάκια :)

  • Kώστα κάνε και στο 620 ένα hands on για εμάς τους low budget! Εχει εμφανιστεί στο σκρουτζ και για τα λευτά του φαίνεται πολύ τίμιο!

  • Το Bluetooth στέλνει και δέχεται κανονικά αρχεία, αλλά δεν μπόρεσα να βάλω κάτι σαν ήχο κλήσης. Μπορεί να γίνεται αν τοποθετήσεις το αρχείο κάπου συγκεκριμένα με file manager.

  • Κώστα πολύ καλό hands on, μήπως ξέρεις πότε θα κυκλοφορήσει το lumia 720 που είχες δείξει και στην MWC '13; Πιστεύεις πως αποτελεί μια εναλλακτική περισσότερο low budget και συγκρίσιμη με το 820;

  • @kostis

    Τι θες να πεις, ότι δεν είναι αρκετά τα Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz και μνήμη RAM 1GB; Τι hardware έπρεπε να έχει δηλαδή; WP τρέχει, όχι android, να απαιτείται hardware αντίστοιχο ενός desktop...

  • καλησπερα παιδια.. θα ηθελα ν εκφρασω μια απορια.. δεν μπορω με τιποτα να βρω πως επιλεγεις ενα κομματι απο τη μουσικη σου γ ηχο κλησης. υπαρχει καποιος που μπορει ν βοηθησει? ευχαριστω εκ των πρωτερων.

  • καλησπερα μηπως ξερει κανεις γιατι σταματισε η περιστροφη της οθονης στις φωτο ;
    lumia 820 ευχαριστω

  • ρε παιδιά να ρωτήσω αφού στα χαρακτηριστικά λέι ότι και τα δύο κινητά έχουν 4,3 ίντσες οθόνη πως γίνετε το 820 να είναι αρκετά πιο μικρό???

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.