Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

Είμαι και εγώ ένας από τους “αγανακτισμένους” που περιμένουν από στιγμή σε στιμή να παραλάβουν το Nokia Lumia 900 (το παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα από το εξωτερικό) και εχθές το βράδυ έμαθα ότι δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί σε Windows Phone 8 το χειμώνα. Αντ’ αυτού θα λάβω την έκδοση Windows Phone 7.8 με κάποια από τα καλούδια των “8” όπως τη νέα home screen.

update: Προστέθηκε βίντεο.

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

Πλάι πλάι με την home screen των Windows Phone 7.5.
, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

, Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.8 [hands-on photos]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kodinos

Δυστυχως φαινεται οτι ολες οι πλατφορμες εχουν τα σκοτεινα τους σημεια, και οχι μονο το Android με το fragmentation issue.

Χαρα στο κουραγιο σου παντως που αποφασισες να πληρωσεις premium τιμη κινητου, για να παρεις tech specs 2ετιας.

Θοδωρής Ψάθας

Η αλήθεια είναι ότι η νέα home screen θα βοηθήσει περισσότερο αλλά κρίμα που δεν θα είναι 8αρια … Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει …

geo123

όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν

md03582

Με γεια σου Κώστα, να το χαρείς, ειναι κινητάρα!! Μια ερώτηση ρε συ Κώστα, την έκανα και σε ένα άλλο θέμα, η “λίστα” με τις εφαρμογές που εμφανίζεται στα 7.5 οταν πατάς το βελάκι, στα 7.8 κ 8 θα συνεχισει να υπάρχει ή η αρχικη οθόνη (έναρξη) θα είναι οπως στα windows 8, δηλαδή όλες οι εφαρμογές σε μορφή live tiles (metro interface)?

Νικος

Μεγαλο update απο τη MS,οπου θα ανεβασει τις πωλησεις των WP συσκευων…..
Κριμα για τους κατοχους Lumia 800 και 900,οπου οι συσκευες τους πλεον θεωρουνται Legacy…..
Μεγαλο λαθος για τη Nokia να κυκλοφορησει το 900 σε μια περιοδο μεγαλων αλλαγων στη πλατφορμα….Ας ελπιζουμε στο οτι τα 7.8 δεν θα ειναι απλα ενα UI update ,αλλα θα εχει και αλλα χαρακτηριστικα των wp8 και να υπαρχει υποστηριξη απο τους developers οσο αφορα τις συσκευες….Μην ξεχναμε η εφαρμογες για 7.5, θα υποστηριζονται στα wp8,οχι ομως το αντιθετο
Προσωπικα εχω πρωτης γενιας συσκευη,οποτε περιμενω με αγωνια την πρωτη συσκευη nokia με wp8,ελπιζω με pureview…..

μάρκος xperia

μόνο το lumia 900 θα πάρει την αναβάθμιση. Μεγάλη βλακεία. Αφού και το 800 και το 710 έχουν το ίδιο hardware. Και πολλά από τηλέφωνα. Και μετά λένε μερικοί για το android………

panos13

@μάρκος xperia Καλα που το διαβασες οτι μονο το lumia 900 θα παρει την αναβαμηση; Μην λεμε οτι θελουμε. Ολα τα τηλεφωνα θα παρουν την αναβαμηση 7.8

Γιώργος

Παιδιά μια ερώτηση και σας παρακαλώ αν μπορείτε και ξέρετε απαντήστε μου. Το δεξιό μενού με όλες τις εφαρμογές δεν υπάρχει πια; Έχω μπερδευτεί λίγο.

giorgos

@ Γιώργος Υπαρχει φυσικα. Ειδα σε ενα βιντεο να λεει οτι εχει bug και δεν μπορει να το δειξει και οτι θα πάραμεινει ακριβος το ιδιο.

Γιώργος

Σε ευχαριστώ φίλε. Μια ακόμα ερώτηση αν μπορούσες να μου απαντήσεις… Και τα wp8 θα έχουν το δεξί μενού με τις εφαρμογές ή μόνο τα 7.8? Δηλαδή θα έχουν ίδιο UI?

giorgos

Για αυτο δεν ειπε τπτ, αλλα λογικο μου φενεται να ειναι το ιδιο και στα 8

Γιώργος

Ευχαριστώ και πάλι. 🙂

panos13

Μια χαρα τα 8 δεν λεω αλλα τοσο κοπο τους εκανε να αλαξουν λιγο το UI? Μονο την start screen δηλαδη? Η λιστα με τις εφαρμογες γαι μενα ειναι δυσχριστη και θα επρεπε να την αλαξουν. Επισης κατι για τα notofications? Σε επιπεδο hardware μου αρεσαν πολυ οι αλλαγες αλλα σε επιπεδο ui σχεδον στασιμοι..

Agis

To θεμα ειναι με τις εφαρμογες.Αν ειναι κοινες τοτε ειναι καλα.Τι και αν δεν εχει τα 8αρια.Το ιδιο θα ναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.