Nokia Lumia 925, Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στη Vodafone Αγγλίας

Η Vodafone Αγγλίας ξεκίνησε τις προπαραγγελίες του νέου Nokia Lumia 925 και θα έχει αποκλιστικά το μοντέλο με τα 32GB σε μαύρο χρώμα. Όταν ανακοινώθηκε το Lumia 925 μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένη μνήμη 16GB φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και επιπλέον εκδόσεις.

Από το site της Vodafone UK δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο περίπου θα κοστίζει σκέτη η συσκευή μιας και το προσφέρει μόνο με προγράμματα συμβαολαίου.

Στην Ελλάδα το Nokia Lumia 925 δεν θα πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουνίου 2013 7:05

Σχόλια

  • η vodafone έχει την αποκλειστικότητα για το μοντέλο με τα 32GB. και είναι πραγματικά έρωτας το τηλέφωνο. αλλά έρχεται και το άτιμο EOS οπότε λέω να περιμένω λιγάκι ακόμα.

  • Απότι είχα διαβάσει στο wpcentral και η Vodafone Γερμανίας έχει αποκλειστικότητα με τη έκδοση των 32gb ....και συνεπώς όλη η Vodafone παγκοσμίως...αρα και στην Ελλάδα μόνο η Vodafone θα το φέρει με την εκδοση των 32gb... :)

  • Όλα αυτά με λίγα λόγια σημαίνουν πως θα μπορούμε να το έχουμε και εμείς το 32gb με αγορά από το εξωτερικό μέσα στο καλοκαιράκι ή όχι;
    Τι ακριβώς θα πει "αποκλειστικά από την Vodafone Αγγλίας ή Γερμανίας;"
    Θα είναι "κλειδωμένο" ας πούμε;
    Θα έχει τίποτα ξενέρωτες εφαρμογές τις Vodafone;
    Ή μπορούμε να το αγοράσουμε και εμείς το φέρνουμε Ελλάδα και το κάνουμε ότι θέλουμε;
    Π.Γ

  • Γιου χου!!!
    Αυτά είναι!!!
    Και σύμφωνα με πρόσφατες διαφημίσεις θα κάνει τουλάχιστον τα μισά από το S4.
    NOT!!!

  • οταν ειπα αποκλειστικοτητα δεν εννοω οτι θα ειναι κλειδομενα..αλλα π.χ. η t-mobile και αλλες θα εχουν το 16αρι ενω η vodafone θα ειναι η μονη με το 32αρι........μου αρεσει τοσο πολυ που μαζευω αποτωρα λεφτα για να το παρω :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.