Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (όχι micro SD), κάμερα 20 Megapixel Pure View με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και μπαταρία 2420 mAh. Δείτε το βίντεο.

Παιδιά, λυπάμαι για το out of focus στο video. Έχουμε και τις άσχημες μέρες μας…

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 14:27

Σχόλια

  • Μπα και σε αλλες συσκευες το asphalt κανει "κρακ". Δεν ειναι ακριβως ομαλο το scrolling του τουλαχιστο αμα εχεις συνηθισει τα 60 fps του forza!

  • @aggelos κι εγώ έτσι έλεγα, μέχρι που αγόρασα πριν 7 μήνες για δεύτερη συσκευή ένα οικονομικό windows phone, το Huawei Ascend W1 συγκεκριμένα. Πίστεψέ με, αναίρεσα πολλές απόψεις που είχα πριν. Το store βέβαια είναι πιο περιορισμένο συγκριτικά με τα android, αλλά όλες τις βασικές, και πολλές άλλες εφαρμογές τις έχει και τρέχουν απροβλημάτιστα με μνήμη συσκευής μόλις 512 mb. Η πλοήγηση είναι πολύ ομαλή και στρωτή στο διαδίκτυο. Δεν το κρύβω ότι μου αρέσουν πλέον τα windows phone. Όταν αλλάξω τη βασική android συσκευή μου, πολύ πιθανό να πάρω το συγκεκριμένο Lumia που βλέπουμε, εκτός αν με κερδίσει το Z3 compact όταν το δω από κοντά. Αλλά όπως έγραψα και σε άλλο post, οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις και η μια πίσω απ' την άλλη ναυαρχίδες στα android, με έχουν κουράσει.

  • Τέλεια παρουσίαση και τελειο κινητό.!! δεν ξέρω εάν πρέπει να περιμένω και το 830 που έχουν πει πως θα κοστίζει 330 ευρώ. ή εαν στην Ελλάδα θα το έχουν ακριβότερο τελικά, οπότε να τσιμπίσω το 930. σε κανα μήνα θα έχει πέσει στα 400 στο σκρουτζ.

  • Απίθανη συσκευή. Με όλη τη σημασία της λέξης. Design, ποιότητα, οθονάρα, κάμερα, δωρεάν gps συν της άλλης οτι δουλεύει άψογα, πάει τραίνο, όλες οι απαραίτητες εφαρμογές (τουλάχιστον για το 90% του πληθυσμού), και συνεχή αναβάθμιση απο Microsoft.
    Τι άλλο να χρειάζεται κάποιος;;!
    Την cortana στα ελληνικά ίσως!
    --
    περήφανος και αντικειμενικός χρήστης Lumia 920.

  • Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι που σχολιάσαν λένε τι καλό κινητό τι καλό λειτουργικό και άλλα πολλά...
    Το ότι δε πουλάει καθόλου το λαμβάνουν μερικοί υπόψην?? αν ήταν τόσο καλό όσο λέτε δε θα έκανε και παραπάνω πωλήσεις??
    Ο άλλος παραπάνω έχει lumia 920 και νομίζει ότι το κρίνει και αντικειμενικά!! δε στέκει ρε παιδί μου αυτό που λές πως να το κάνουμε..
    Για να πούμε την αλήθεια τα μεγάλα αρνητικά του είναι...
    ακριβό, δε πέρνει micro sd, μέτρια μπαταρία, λειτουργικό που πρωσοπικά (προς το παρόν) με αφήνει παντελώς αδιάφορο και όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους...
    Τα θετικά του μας τα έδειξε ο κώστας αλλά τέτοια θετικά έχουν σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, συν του ότι δεν υστερούν (οι περισσότερες) στα παραπάνω που ανέφερα!!!!
    Τα πρώτα 3 αρνητικά τα έχει και το iphone (micro sd αν πάρεις το 64 gb δε παίζει να χρειαστείς) αλλά εκείνο είναι ακόμη κορυφαίο το lumia θέλει πολλά ψωμιά για να το φτάσει
    Η λογικη του κόσμου... αφού έχει 3% στην αγορά η microsoft δε τι κράζουμε, τι μας νοιάζει!! κράζουμε αυτούς που έχουν 15%

  • @Ιωαννης jb με 32 GB ενσωματωμένη μνήμη, την sd τι να την κάνεις??? Μόνο αυτό είναι ακριβό..?? Οι ναυαρχίδες των υπολοίπων όχι..?? Ας δούμε και κάτι διαφορετικό, android έχει και η κουτσή Μαρία σύμφωνα με τα ποσοστά που αναφέρεις.

  • Τα note 3 και 4 με 32gb εσωτερική γιατί έχουν και επεκτασημότητα μνήμης????
    Είναι ανάλογα τον χρήστη, απο τη στιγμή που τα διαθέσιμα gb θα είναι κάπου στα 20 κρίνει ο καθένας αν θα του αρκούν ή αν θα χρειαστεί και micro sd card....
    αν δε πέρνει micro sd και εγώ θέλω να έχω πολύ υλικό μέσα στο κινητό μου άσε με να το ξέρω καλύτερα απο εσένα το αν με χαλάει, εσένα μπορεί να σε φτάνουν..
    Αν είχε 64 τότε θα έλεγα ok αλλά σε 3-4 μήνες μπαίνουμε στο 2015 δε μπορουμε να θεωρούμε καλό το ότι.. επειδή έχει 32 gb δε χρειάζεται να πέρνει micro sd!!
    Ολά είπες είναι ακριβά και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως είπα και παραπάνω αυτά πιστέυω αξίζουν πιο πολύ (είναι πιό καλά) απο το lumia

  • @Ιωάννης jb Φίλε μου πίστεψέ με το τηλέφωνο αυτό δεν παίζεται. Τα windows είναι μακράν το καλύτερο λειτουργικό. Και αν ρωτήσεις εδώ μέσα τα άλλα παιδιά του φόρουμ μπορούν να σου πουν πως και πόσο το έχω κράξει. Όλοι νομίζουν πως σιχαίνομαι τα windows phone και αυτό επειδή σε κάθε ανάρτηση μπαίνω και σχολιάζω αρνητικά. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι χρησιμοποιώ wp από τα 7 με ένα ταπεινό lg optimus 7. Στη συνέχεια πέρασα από htc trophy, htc titan, Lumia 800, Ativ s, Lumina 920, 1520 και εδώ και 1 μήνα είμαι κάτοχος αυτού του υπέροχου κινητού. Και επειδή είμαι τρελός με την τεχνολογία είχα και όλα τα iPhone από το 4 μέχρι το 5s αλλά και όλα τα nexus πλην του πρώτου nexus one.Τους τελευταίους μήνες πήρα και πούλησα τα galaxy s5, lg g3 και note 3. Προσωπικά δεν βάζω τίποτα μπροστά στα windows και αυτό που μου δίνουν. Το store χρειάζεται να καλυτερέψει και άλλο βέβαια. Έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά χρειάζεται δουλειά . Πιστεύω πως με τα windows 10 και την ενοποίηση οι βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα θα ειναι θεαματικές. Τέλος να αναφέρω πως και σε ταμπλέτα windows χρησιμοποιώ και δεν την ανταλλάσσω με κανένα iPad.
    Πάντως όπως λένε και ο άγιος φοβέρα θέλει έτσι και η Microsoft το κράξιμο της θέλει για να κινητοποιηθεί.

  • Κρίμα γιατι οταν ψαχνομουνα ελεγα ή αυτο ή το g2 αλλα τοτε δεν ειχε βγει ακομα το 930!!οποτε μειναμε με το g2!!!😏😏😏

  • Ιωάννης jb σε πολλές χώρες όπως ναι στην Ελλάδα είναι μπροστά από iPhone σε πωλήσεις.. Είναι δηλαδή στην Ελλάδα νούμερο 2 πίσω από αντροιντ..

  • Κώστα το ατου των windows είναι η αρχική οθόνη, βλέποντας την δικιά σου αναρωτιέμαι τι μας παρουσιάζεις.

  • απιστευτο κινητο.μπραβο στην νοκια.αυτη ειναι εταιρια ξερει να φτιαχνει συσκευες.εχει ριξει πολυ δουλεια πανω στη οθονη κ φυσικα για καμερα δεν μιλαμε.απλα δεν υπαρχει αλλο κινητο για φωτο.ασε δε που το λειτουργικο ειναι απλο κ πληρες.κ ειναι το πιο σμουθ πογ υπαρχει.για πειτε πιο αντροιντ ειναι σμουθ μετα απο μια τριετια;κανενα ολα τρωνε κολληματα.ασε δε του τοσα μενου του μενου ω μενου κουραστικαμε πλεον.βαρεθηκα να ψαχνω που ειναι τι.εχω κινητο για κανω την δουλεια μου οχι να μου βγαζει το λαδι στο ψαξιμο.ελεος πλεον που θεωρειται το αντροιντ καλυτερο.σε λιγα χρονια θα δειτε αν δεν βαλει μυαλο η google που θα παει.

  • Αργησε πολύ η παρουσιαση του 930... οντος ! το κινητο σε λιγες μερες με την αναβαθμιση lumia denim θα τρεβαει 4Κ βινετο στα 24 fps και θα εχει και υποστιριξη HDR στην καμερα ! Ποιοτικα το εχω δει το κινητο και είναι από αλλον πλανητη ...! πολύ μπροστα! σε εντιπωσιαζει αμεσως! Μην κολλατε στο ποσοστο ... το ότι ο κοσμος είναι κολλημένος και φοβαται να κανει αλλαγη λειτουρικου η εχει συνιθισει να χρησιμοποιει android δεν λλει κατι ! όλα θελουν τον χρονο τους! χρησιμοποιω WP από την μερα που βγηκαν τα 8! και ημουν ενας στους 15 που ειχε windows phone ... πλεον είμαι ενας στους 7! και γενικα ο δικος μου κυκλος εχουν παρα πολλοι wp! χρηστης 1020!

  • Εαν καποιος δεν εχει χρησιμοποιησει, ιδιαιτερα τα 8.1 windows, δεν μπορει να εχει αποψη (χρηστης και win phones απο εποχη win 7 με HTC HD 7). Εχω το 930 σχεδον ενα μηνα, και ομολογω οτι το αγορασα για να εχω μια καλη συσκευη μεχρι τελος Οκτωβρη που θα επερνα το iPhone 6. Ελα ομως που αλλαξανε τα δεδομενα. Ακυρο εντελως λοιπον το 6αρι (για μενα) μετα την παρουσιαση του σε συνδυασμο με τις απιστευτες πια τιμες, και χωρις να το περιμενω, να λατρεψω την χρηση των 8.1.1, με τα παντα τους!!!! Αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι ουτε για αστειο το 6αρι (αφου κι εγω εχω περασει απο ολα τα iPhone απο τα τελη του 2007), διοτι ειναι μια απο τα ιδια, χωρις τιποτα καινουριο (φανατικος χρηστης mac απο την δεκαετια '90, και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα!). Τωρα, τουλαχιστον, κατι μικρο για πολλους και ανουσιο, καθολου ομως για μενα, εχω ακομα και ασυρματη φορτιση! Ταχυτητα λογισμικου αντιστοιχη του iOS, ποιοτητα κατασκευης, οθοναρα, μπαταρια, και αλλα που τα βλεπεις μονο με την χρηση. Προσωπικα το προτεινω αφοβα, και σαν λογισμικο αλλα και σαν συσκευη!

  • Τοσο ωραιο build, τοσο ωραια specs, τοσο ελκυστικο κινητο με αυτο το χαλι για λειτουργικο συστημα. Ευελπιστω σε μια ενοποιημενη πλατφορμα με τα windows 10 που θα ειναι και λιγο πιο βελτιωμενη οπτικα αν και δεν ειμαι φοβερα αισιοδοξος...

  • Θετικά :

    1. 5άρα amoled οθόνη με ιδανική ανάλυση
    2. Όμορφο στιβαρό design
    3. Άψογος επεξεργαστής και ram για windows λογισμικό.
    4. Smooth λειτουργικό
    5. Λογικά πολύ κάμερα όπως μας έχει συνηθίσει η Nokia

    Aρνητικά :

    1. Αν η Nokia πρόσεχε λίγο τα περιθώρια , ο χρήστης θα απολάμβανε πάλι 5άρα οθόνη σε αρκετά όμως μικρότερο και πιο πρακτικό συνολικό μέγεθος συσκευής.
    2. Είναι κρίμα που η ποιότητα του πίσω μέρους δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του μπροστινού μέρους.
    3. Τα Windows κάνουν βήματα αλλά ακόμα υστερούν τόσο στις δυνατότητες του notification panel όσο και σε διάφορες βασικές και όχι μπούρδες εφαρμογές όπως τα πληκτρολόγια, οι browsers , οι file managers. Επίσης υστερούν πολύ για όσους θέλουν να παραμετροποιούν πολύ τις οθόνες τους ( πχ με launchers στυλ Nova και με widgets στυλ zooper που κάνουν παππάδες ).
    4. Yπάρχουν κινητά με καλύτερες μπαταρίες εκεί έξω.

    Γενικά για κάποιον που τον καλύπτει το windows store τόσο σε σημαντικές εφαρμογές όσο και σε παραμετροποίηση , θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά. :-)

  • @Ιωάννης jb
    1) καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το ονομα μου για να μου αναφερθείς.
    2) το οτι ειμαι χρηστης 920 δε παυει να με κανει αντικειμενικο. αν εσύ λειτουργείς με παρωπίδες και θεωρείς οτι η συσκευή σου η το λειτουργικό που φοράς ειναι το super (ή εχεις μπερδυτει με άλλους που το κάνουν), εγω δεν ανήκω σε αυτούς

    ξέρω τι έχω. ξέρω τι έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. όσον αφορά τα υπέρ και κατά τα είπαν όλοι οι χρηστές.

    Υ.Γ.1 "ο άλλος παραπάνω" λεει να δουμε τις πωλήσεις του για να κρίνουμε αν ειναι καλό ή όχι!! δεν αγοράζω ούτε κρίνω σύμφωνα με την μάζα. έχω μυαλό και κρίση. τα χρησιμοποιώ και κάνω τις "δικές μου" επιλογές.

    Υ.Γ. 2 σε αυτο το blog γραφω και τιμώ με κλικαρισματα και κομμεντς έναν άνθρωπο που μου παρέχει πληροφόρηση καθημερινά. δεν ενδιαφέρομαι ουτε να κρίνω ουτε να κριθώ απο κανέναν.

    Καληνύχτα

  • @Ιωάννης jb
    1) καλό θα ήταν να μου απευθύνεσαι χρησιμοποιώντας το όνομα μου
    2) τα θετικά αρνητικά τα είπαν άλλοι παραπάνω που έχουν χρησιμοποιήσει ή έστω πιάσει συσκευές windows phone
    3) το οτι έχω lumia δε με κανει να μην ειμαι αντικειμενικός. εκτός κι αν εσύ λειτουργείς με παρωπίδες και θεωρείς οτι η συσκευή σου ειναι πάντα η super με το τέλειο λειτουργικό ή έτσι βλέπεις να κάνουν κάποιοι κ νομίζεις οτι το κάνω κι εγώ. οχι δε το κάνω.
    ξέρω τι έχω και τι εχει η κάθε συσκευή.

    Υ.Γ. 1 "ο άλλος παραπάνω" λεει αν ήταν τόσο καλό δε θα είχε παραπάνω πωλήσεις; έρχομαι κ απαντώ.. "δεν κινούμαστε με τη μάζα. έχουμε μυαλό, και κρίση. τα χρησιμοποιούμε και τα δυο και κάνουμε τις "δικές μας" επιλογές

    Υ.Γ. 2 ειμαι στο techblog και κάνω σχόλια κλικαρισματα "τιμώντας" κάποιους ανθρώπους που μου παρέχουν καθημερινή πληροφόρηση. για κανένα αλλο λόγο. δεν ειμαι εδώ για να με κρινει κανεις ουτε να κρίνω κανέναν.

    Καληνύχτα

  • Δεν ξέρω τι έχετε με τα windows εγώ πάντως τα έχω λατρέψει. Θα ήθελα φυσικά μερικές εφαρμογούλες ακόμη στο "μαγαζί" αλλά δεν πειράζει.
    To 930 είναι πράγματι ένα υπέροχο κινητό και δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από την οθόνη του. Υπέροχη πραγματικά. Το έχω σε μαύρο, χωρίς θήκη (προσέχω βέβαια πως το αφήνω σε σκληρές επιφάνειες) και το πίσω καπάκι δεν έχει το παραμικρό σημάδι. Ίσως να έχει κάποια διαφορά με τα χρωματιστά στην ποιότητα. Το συρταράκι της nano sim δεν ανοίγει εύκολα και το έχω σημαδέψει λιγάκι.
    Ωραίο το βίντεο Κώστα αλλά θα συμφωνήσω με τους προ-λαλήσαντες για ένα θέμα με την κάμερα σου... :)

  • καλό θα ήταν ο καθένας να αναφέρεται στον άλλον χρησιμοποιώντας το ονομα του (βλ. @Ιωάννης jb)
    τα υπέρ κ τα κατά τα ανέφεραν όσοι έχουν χρησιμοποιήσει wp.
    προφανώς και δεν ειμαι εδώ για να κριθώ απ κανέναν ουτε να κρίνω.
    μυαλό και κρίση εχει ο καθένας. το βάζει και λειτουργεί και κανει τις "δικές του" επιλογες. δεν επηρεάζεται από τις πωλήσεις μιας συσκευής ουτε κινείται με την μάζα (ή αλλιως όπου φυσάει ο άνεμος)
    καλημέρα, καλό μηνα

  • όποιος έχει χρησιμοποιήσει WP μπορεί να καταλάβει μόνο τις δυνατότητες τις πλατφόρμας και την ανωτερότητα του λειτουργικού του έναντι του android το οποίο δεν μπορεί να αποβάλλει πολλές παθογένειες που έχει, δεν μπορεί να αποφύγει πολλά στιγμιαία σκαλώματα στο flow του λειτουργικού σε πολλές περιπτώσεις όπως και τις στιγμιαίες πτώσεις επιδόσεων. Δεν υπάρχει σταθερότητα σε αυτό το θέμα.

    Κώστα θα ήθελα στις παρουσιάσεις να επιμείνεις περισσότερο στο θέμα multitasking δηλαδη συνεχείς εναλλαγές εφαρμογών whatsapp, skype, facebook, χάρτες κλπ στη συνέχεια λίγο browsing με πολλά tabs και μετά επαναφορά προηγούμενων εφαρμογών ώστε να έχουμε σφαιρική άποψη στο πώς τα καταφέρνει το κινητό σε πραγματικές συνθήκες

  • @ Φανης, @ Panagiotis GP, εχετε παρει την αναβαθμιση wp8.1 update (8.10.14157.200) ; εαν ναι, στο power on σας εχει αλλαξει το λογοτυπο; πριν ηταν nokia -> σημα των windows -> windows phone. τωρα δειχνει nokia -> σημα windows phone -> ξανα το ιδιο -> οθονη εναρξης. το ιδιο και σε εσας;

  • @ironmanmark40 από τα wp8,1 και μετά όλα τα νοκια δείχνουν το λογότυπο νοκια , και αμέσως μετά δείχνουν το σήμα των windows για έλαχιστα δευτερόλεπτα και ανοίγουν ... Ειμαι σε WP 8.1.1 devs preview με Nokia 1020

  • @ dimitrisdim14, nokia lumia 930 wp8.1 + lumia cyan , (επισημο firmware) , ηρθε πριν λιγες μερες επισημο update απο την ms (μονο για το 930) η gdr1( wp8.1 update), χωρις την lumia denim , μετα λοιπον την αναβαθμιση στο power on μετα το nokia logo βγαζει 2 φορες το σημα των wp και μου φαινεται περιεργο.....

  • - επισης στο τελος της αναβαθμισης εβγαλε μηνυμα "υπηρξε ενα προβλημα με την εφαρμογη "προσθετα και πληροφοριες" αλλα μετα συνεχισε κανονικα... αναφερω οτι ειπε ο φιλος που το εχει , δεν ειμαι χρηστης του κινητου, προσπαθω να τον βοηθησω, δεν "σκαμπαζει" "μια" απο τετοια πραγματα! ( εμεινα πιστος στο symbian με nokia 808 pureview, ισως παω στα wp εαν βγει ο διαδοχος του lumia 1020.... )

  • @ironmanmark40 εγώ ειμαι σε firmware 8.10.14176.243 με Lumia cyan πάντως και δεν μου το κάνει αυτό που είπες ... Μήπως έγινε κάποιο σφάλμα κατα την εγκατάσταση της αναβάθμισης ;

  • Λοιπόν παιδιά καλημέρα. Έχοντας στην κατοχή μου αυτή την στιγμή το note 3 , το lumia 925 8.1 cyan, galaxy s4 ,galaxy core και nokia 808, θα πω την αποψή μου για αυτό το κινητό (930) που μπορεί να μην το έχω αλλά το έχω δουλεψει.
    Α. Ότι είπε ο Κώστας στο hands on ισχύει : Πάρα πολύ καλή οθόνη και σε ποιότητα και σε αίσθηση (το ίδιο έχω διαπιστωσει στο 925) , πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλός ήχος όχι άριστος από το μεγάφωνο αλλά από τα ακουστικά σκοτώνει, πολύ καλές φωτό ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού , άψογη καταγραφή video και ειδικά του ήχου, δεν κολλάει, και το GPS είναι δωρεάν και για την Ελλάδα και για το εξωτερικό OFFLINE ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ. Φανταστείτε ότι μία ημέρα ήμουν σε περιοχή χωρίς δεδομένα εκεί το 925 που έχω δουλεψε άψογα.
    Β. Τώρα αυτό που έχω εντοπίσει εγώ σαν αρνητικό των WP, είναι οι εφαρμογές όχι εάν τις βρεις αλλά η ποιότητά τους. Τι εννοώ: Για παράδειγμα η εφαρμογή που χρησιμοποιούν 1 δις άτομα δηλαδή το fb δεν έχει καμμία σχέση με του android. Είναι ελλειπής. Κάποιες άλλες όπως το viber to whatsup , το messenger το skype ,έχουν βελτιωθεί και έχουν φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα και κάποιες άλλες ακόμα υστερούν.Αυτό πρέπει να φτιάξει η MS γιατί από συσκευές δεν έχει πρόβλημα. To note 3 το είχα αγοράσει 430 ευρώ στο skroutz και το θεωρώ κορυφαίο αυτή την στιγμή ενώ το 925 το είχα πάρει 239. Αυτή η διαφορά στην τιμή αντιπροσωπεύει κατά την γνώμη μου τις ελλείψεις που έχου οι εφαρμογές των wp. Για παράδειγμα εάν οι εφαρμογές του 930 ήταν σαν τις εφαρμογές του android δεν θα είχε αντίπαλο.
    Ευχαριστώ.

  • ενα ερωτημα επιδη προερχομε απο ανδροιντ ειναι η μερα με την νυχτα σε μαρκετ η εχει φτιαξει αρκετα ??? και 2εχει δωρεαν εφαρμογες οσες και το ανδροιντ η σαν το φονι????

  • Είναι μακριά ακόμη στο Market αλλά όπως λέει ο Κος Κώστας, τα βασικά τα έχεις. Δεν θα βρεις ένα σωρό σκατολοΐδια που υπάρχουν στα Android.
    Κοίτα τι πραγματικά χρειάζεσαι και θα δεις πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχει η γυναίκα μου και η οθόνη πραγματικά "τα σπάει"

  • Ρε παιδια εχω το nokia lumia 930 αλλα και το samsung galaxy note 2 ποιο να πουλησω πιο να κρατησω

  • Κωστα ποιο θα διαλεγες απο τα δυο lumia 930 η Samsung Galaxy S4 I9506 ?
    Απευθυνομε και στους υπολοιπους,
    Ευχαριστω

  • @kiriakos
    Lumia 930... για εμένα υπερτερεί σε όλα τα σημεία. Σε ζηλεύω ! καλοριζικο οποιαδήποτε και να αγοράσεις!

  • Εάν θέλεις ποιότητα κατασκευής, ποιότητα και αίσθηση της αφής και της οθόνης, πολύ καλή φωτεινότητα, πολύ καλή φωτογραφική και video, πολύ καλό gps με δωρεάν χάρτες και πλοήγηση για όλο τον κόσμο, Mobile office, τότε σου προτείνω 930. Εάν όμως θέλεις πληρότητα εφαρμογών , εάν ασχολείσαι με κοινωνικά δίκτυα (fb , κ.τ.λ) τότε μην το σκεφτείς καθόλου πας samsung galaxy s4. Στο λέω εγώ που έχω στην κατοχή μου note 3, s4, lumia 925, nokia 808 , core . Ότι άλλο θες ρώτησε με.

  • Ευχαριστω κωστα αλλα λες να καθυστερησουν τοσο πολυ να φτιαξουν καλυτερες εφαρμογες για τα κοινωνικα δυκτια και να τα δωσουν σε update?

  • Κυριάκος: Οι περισσότερες εφαρμογές έχουν αναβαθμιστεί και συνεχώς αναβαθμίζονται , όπως Skype, messenger, viber, what's up, κ.τ.λ. . Δουλεύουν πολύ καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Οι εφαρμογές που είναι χάλια είναι αυτή του fb και λιγότερο της Google. Εγώ έχω βολευτεί με τρίτους developers και για το fb και για την Google. Νομίζω σιγά σιγά θα πλησιάζουν αλλά ακόμα στις συγκεκριμένες θα αργήσουν. Για ότι άλλο θέλεις ρώτησε με.

  • Κυριάκο: την αναβάθμιση σε wp 10 θα την πάρουν όλα τα nokia με 8 και πάνω. Πόσο μάλλον το 930 που είναι το τελευταίο μοντέλο (ναυαρχίδα). Το συγκεκριμένο μοντέλο θα πάρει και αναβαθμίσεις που αφορούν την camera. Για τις συγκεκριμένες εφαρμογές των social media πιστεύω στον επόμενο χρόνο να τις αναβαθμίσουν και να τις κάνουν όπως το Android. Θα δούμε. Πάντως μην νομίζεις ότι δεν κάνεις την δουλειά σου απλά είναι πολύ πιο πλήρης του Android.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.