Nokia Lumia 955 concept smartphone

Στο μυαλό του χρήστη nik255 από την κοινότητα Deviantart το concept smartphone Nokia Lumia 955 θα τρέχει Windows PRT(!) με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 (ARM) και μνήμη RAM 2GB. Θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας PureMotion HD++ υποστηρίζοντας ανάλυση FHD 1920×1080 pixels και κάμερα 16.2 Megapixel (λογικά τεχνολογίας Pure View). Υποδοχές USB 3.0 και Mini DisplayPort αλλά και πενάκι θα συμπληρώνουν το πακέτο.

Τι λέτε; Έχει μεγάλη φαντασία ο nik255 ή κάτι τέτοιο θα το θέλαμε;

Πηγή

Kudos to Lorentzos

Επεξεργάστηκε την 29 Ιανουαρίου 2013 21:45

Σχόλια

  • Συγγνώμη.. βλέπουμε το ίδιο κινητό; αυτό που είναι ολόιδιο με το Ν9; ότι δηλαδή τι, το μεγάλωσε σε 5,5 ίντσες.. και; ίδιο Ν9 παραμένει.

  • Ο/Η giorgio Το άρθρο γράφει οτι είναι ιδέα χρήστη nik255 από την κοινότητα Deviantart, δεν υπάρχει και η φώτο μπορεί να είναι και ζουμ του Ν9 μην κάνεις λες και το παρουσίασε η Νοκια.....

  • @giorgio για την ακριβεια ειναι ιδιο με το lumia800. Το lumia800 εχει το φλας πανω απο την καμερα ενω το Ν9 ακριβως διπλα!

  • Ο nik255 κοιμάται και βλέπει όνειρο και δεν του το έχουν πει ακόμα..... :P
    Πολύ φανταστικό το βλέπω εγώ πάντως δεν ξέρω....

  • Αν αυτό το concept εισακουστεί τότε ναι θα το πάρω!!! Ισως να είναι και το πρώτο μου phablet...
    Αλλά σιγά μην κάνει τέτοιο πράγμα η Nokia... Δεν είναι ικανή να συλλάβει ότι αξίζει ένα τέτοιο concept. Γι αυτό θα βουλιάξει... Εχει δεν έχει συνεργασία με την Microsoft. Γιατί κατένησε αργόστροφη!!!
    Κοίτα λίγο την αγορά.. Δες πως υπάρχουν πολλοί χρήστες που γουστάρουν τα phablets. Κοίταξε πως ακόμα και οι Κινέζοι βγάζουν phablets γιατί πουλάνε.

    Βασικά τι διαφορά έχουν τα Windows Phone 8 με τα Windows RT;;; Εμένα ίδια μου μοιάζουν, απλά το πρώτο υπάρχει για τα smartphones και το δεύτερο για tablets...

  • οντως ρε παιδια πολυ καθυστερει η νοκια......καινοτομει μεν(pure motion,pureview)αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο υπολειπεται:ρ ευελπιστω να με διαψευσει κι το φεβρουαριο να κυκλοφορησει φαμπλετ....αν οχι θα ειναι κι η μονη διχως κινητο αυτης τη συνομοταξιας:ρ

  • @md03582 το κατάλαβα ότι πρόκειται για concept χρήστη!
    Απλώς υποτίθεται ότι όταν παρουσιάζεται ένα concept, εχμ, δεν είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με μοντέλο που ήδη υπάρχει :-)

  • @giorgio εχεις δικιο. Κι εγω οταν βλεπω σε τιτλο την λεξη concept περιμενω οτι θα δω κατι διαστημικο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.