Nokia RM-964, Ετοιμάζει “Killer Phone” με 5.2 ίντσες οθόνη;

Η Nokia αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες το Nokia Lumia 929 για λογαριασμό της Verizon, και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Nokia Lumia 1520 με εξαίρεση των οθόνη, η οποία θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών. Κατά τα άλλα, το Nokia Lumia 929 αναμένεται να διαθέτει κάμερα PureView με αισθητήρα 20 Megapixels, 2GB RAM ενώ θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC.

Πρόσφατα, διέρρευσαν πληροφορίες για μία νέα συσκευή που ετοιμάζει η Φινλανδική εταιρεία με το κωδικό όνομα Nokia RM-964, η οποία διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών.

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε, ότι ενδέχεται να πρόκειται για μία πιο μικρή σε διαστάσεις έκδοση του Nokia Lumia 1520, και πως επίσης θα διαθέτει PureView κάμερα με οπτικά Zeiss και αισθητήρα 20 Megapixels και πως θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Λέτε;

Nokia RM-964, Nokia RM-964, Ετοιμάζει “Killer Phone” με 5.2 ίντσες οθόνη;Nokia RM-964, Nokia RM-964, Ετοιμάζει “Killer Phone” με 5.2 ίντσες οθόνη;

Σημείωση: Στην εικόνα βλέπουμε το Nokia Lumia 929

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Τι έγινε….η Nokia ξαφνικά βγάζει 3 νέα μοντέλα κάθε 3 μήνες, το κινητό Nokia RM-964 πιστεύω θα είναι τέλειο και προορίζεται να ανταγωνιστεί το gs4 που έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης.

tomtik

Δοκίμασα μια συσκευή με windows phone 8 της ΝΟΚΙΑ,το 720, και πραγματικά σαν λειτουργικό είναι άθλιο παιδικό και αρκετα περιοριστικό στο τι μπορείς να κάνεις.Το android πρέπει να αποκτήσει την ομαλότητα στη χρήση χωρίς τα κολλήματα που είχε το ios πριν το αστείο ios7 και κυρίως την αξιοπιστία στις ενημερώσεις λειτουργικού που έχει η Apple για τις φορητές συσκευές της.

tasos

@tomtik Το άρθρο αφορά το lumia 929 και το νέο μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia RM-964, δεν αφορά το windows phone σαν λειτουργικό, αφορά τη συσκευή και επίσης δε αφορά το τι πρέπει και τι δε πρέπει να αποκτήσει το lag-droid….φιλικά πάντα 🙂

Panos7GR

Killer phone άνετα!!! Μόνο να προσέξει το μέγεθος και θα χτυπήσει καλές πωλήσεις…
Πιστεύω είναι καιρός να αλλάξει το design N9 – Lumia. Πανέμορφο, αλλά περιοριστικό πιστεύω. Όσο μεγαλώνουν οι οθόνες τόσο άβολο γίνεται… :/

Τα Windows Phone είναι ποιοτικά, όσο “ξένα” και να μοιάζουν σε εμάς που έχουμε συνηθίσει το περιβάλλον του Android. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τουλάχιστον την ποιότητά τους! Μάλιστα στα low-end άνετα θα προτιμούσα WP από Android ακόμα και να μην μπορώ τα κλειστά λογισμικά…

Sotiris

Tomtik τελείως άσχετο αυτο που γράφεις αλλά πες μας κι αλλά ανέκδοτα σαν κι αυτο τα λες τόσο ωραια……

Teo

sotiris +1

Dimi

sotiris +1 και από εμένα.

tech21man

Tomtik ποσω χρονω εισαι και τα βρισκεις ολα παιδικα?

Παρεμπιπτοντως τραβα στο δεντρακι απο κατω κατι αφησε ο σκυλος μου για σενα, ενα δωρακι. Καλη ορεξη!

tsitos

sotiris+1 κ απο μενα…κ να εξηγησω το γιατι…
οταν κατι που ειναι θεμα γουστου, δεν μας αρεσει, δεν παει να πει οτι ειναι “αθλιο.!”
εγω το βρισκω για παραδειγμα τελειο. Η γνωμη μου ειναι ομως αυτη.
Οταν ενα κινητο ειναι αθλιο, ειναι η γενικοτερη εικονα του αθλια. ε λοιπον, το 720 που σχολιασες συγκεκριμενα, ειναι σχετικα λεπτο, ομορφο, με αξιοπρεπη καμερα, καλη μνημη, καλη οθονη, gor. glass 2, δν κολλαει και τιμη 200€…ε γτ να πεις αυτο τ κινητο αθλιο επειδη απλα δν σ αρεσουν τα wp?
Ειναι ασχετο αυτο π λεω με τ θεμα μας, που ειναι το rm-964, αλλα προσπαθω να καταλαβω γτ σε καθε αρθρο με καποιο κινητο, πρεπει να πεταμε ασχετα επειδη μισουμε κατι κ θελουμε τοσο πολυ να το δειξουμε.!

keysmith

Killer phone με WP 8.0 ποτέ δε θα υπάρξει.. Λυπάμαι αλλα σήμερα που είπα να ξαναδουλέψω με ένα τέτοιο κινητό (φίλου) έσκασα στα γέλια απο το UI.. Ουτε edit μια λέξη στη μέση δεν μπορούσα να κάνω, έπρεπε να την σβήσω ολόκληρη καθώς δεν με άφηνε να βάλω τον κέρσορα στη μέση..

Απορώ πως κάποιους σας αρέσει αυτό το UI.. (προσωπική άποψη αλλά τουλάχιστον νομίζω έχω λογικά επιχειρήματά για αυτό).

Επιπλέον δεν ξέρω τι πάθαν όλοι (android και wp) και βγάζουν κινητά “παντόφλες”.. Οτι και να κάνουν οι “ρακέτες παραλίας” βολεύουν μόνο όταν έχει ταγάρι ή σακίδιο πλάτης να τις κουβαλάς. Είναι αστείο οι ναυαρχίδες να είναι >5΄΄. Δεν “χωράνε” λέμε!

spiros

@keysmith
Τότε ούτε καν ασχολήθηκες με την συσκευή γιατί προφανέστατα στα Windows phones φυσικά και μπορείς να βάλεις τον κέρσορα στην αρχή, την μέση και το τέλος. Εκτός αν ασχολήθηκες και απλά δεν το έχεις… Φιλικά…

tsitos

keysmith για να βαλεις τν κερσορα οπου θελεις πατας συνεχομενα σε ενα σημειο κ τον μετακινεις οπου θες.
δεν ειναι προφανες τροπος. και εγω wp εχω και το εμαθα πριν λιγο καιρο. οχι οτι με ενοχλουσε ιδιαιτερα βεβαια αυτο τ προβλημα

Sotiris

Keysmith δεν θέλω να προσβάλλω την νοημοσύνη σου αλλά η γραφή στα wp ειναι η πιο εύκολη απο όλων των os, θα μπορούσες να πεις τόσα πράγματα που χαλάνε την “εικόνα” των wp αλλά μάλλον αλλού ειναι το πρόβλημα……

keysmith

εντάξει ως χαρακτηριστικό “ανώμαλου” UI το είπα.. Σίγουρα κάπως θα γινόταν. Χαίρομαι που το έμαθα. “Δεν το έχω” τελικά μετά από 23 χρόνια ασχολούμαι με UI και αυτό δεν το κατάλαβα πως πάει ο κέρσορας. Τόσο καλά το υλοποίησαν που έπρεπε να το ψάξω στο internet να δω πως μετακινείς τον κέρσορα στο μέσο μιας λέξης ενώ το default ειναι select της λέξης (!). Το default είναι Select!?! Εγώ “δεν το έχω” ή αυτός που το σκέφτηκε?!? Πίστε και τον εαυτό σας ότι είναι το “σωστό”..

Τες πα.. Έχει πάρα πολλές ελλείψεις ας μην τις ξανα-αναλύσουμε (περιορισμούς στο ΒΤ, file exporer μολις θα αποκτήσει και ας είχαν και τα wm 5.XX το 2005, κλειδωμένα APIs κτλ κτλ). Βελτιώνεται αλλά δεν το έχει λυπάμαι.. Οταν ρωτάω πως το κάνει αυτό αφού δεν έχει εκείνο δεν μου λένε συνήθως λύση αλλά workaround..

Τα ποσοστά που έχει το λειτουργικό νομίζω είναι με την δικιά μου άποψη ότι είναι FAIL. (επιτρέπεται να έχω αυτήν την άποψη?). Πιστεύω οστόσο όταν το κάνουν σιγά σιγά όπως πρέπει (έτσι πως το πάει στην έκδοση 10.1 θα έχει αυτά που είχε το android 1.7 η το symbian το 2011) ότι θα είναι αρκετά αξιόλογο..

Tsitos

παμε παλι, keysmith, τι περιορισμους εχει το BT?
επισης η επιλογη της λεξης εμενα με βολευει καμια φορα…αλλα αφου το πηγαμε αλλου το θεμα…πες για τις αλλες ελληψεις που εχουν τα Wp και οχι για το αστειο του κερσορα, αυτο ειναι θεμα συνηθειας. αν το ειχε ετσι τ android δν θα υπηρχε προβλημα, ετσι;

alexandros

Εγώ πάλι keysmith δε χρειάστηκε να ψάξω κάπου για να βρω αυτο με τον κέρσορα.μου πήρε 10-15″. Δεν χρειάζεται να γίνονται όλα όπως το android για να πούμε ότι ένα OS είναι καλό.
γιατι παρουσιαζεις σαν έλλειψη τα κλειδωμένα api’s? Δεν είναι ότι δεν έχει, απλα είναι κλειδωμένα. Τι να τα κάνω τα ξεκλείδωτα αν είναι να ταλαιπωρούμαι με lag?
όσο για το “ανώμαλο” UI… Λες ότι τα android και WP κλπ κλπ… Μήπως χρησιμοποιείς ios?

keysmith

@tsitos
όταν ένας φίλος σου με android/symbian/wm/meego/bada OS καθίσει δίπλα σου.. στείλε του ένα βιντεάκι (video οχι photo) από αυτά που έχεις στο video folder με ΒΤ. Τότε θα δεις τι περιορισμό έχει το ΒΤ.. 😉

Ναι μη μου γράψεις το workaround, το βρήκα ήδη. Θα φτιάξεις και καλά άλλο φάκελο μέσα στο φάκελο pictures (με κάποιο τρόπο χωρίς file explorer, μαλλον από PC σε storage mode, θα πας τα βιντεο αρχεία που θέλεις εκεί) και μετά θα έχεις την δυνατότητα Share – sent via BT ή όπως το λέτε..

Αυτά δεν είναι λύσεις. Είναι workarounds στις δεκάδες “ανωμαλίες” αυτού του λειτουργικού.

Y.Γ. κλαίω (από τα γέλια) με αυτά που διαβάζω στα wp8 forums για το που πάνε αρχεία (zip, rar, pdf) όταν τα στέλνεις ή τα παίρνεις με ΒΤ σε/απο windows 8.0 κινητό και τι ακριβώς τα κάνεις μετά..

Όπως κατάλαβα έχει πολλά θέματα όχι ένα.. Αλλα είπαμε θα “φτιάξει”. Μέχρι τότε nope for me.
Φιλικά keysmith

tsitos

@keysmith εχω τα 7,8 εγω αλλα απ οτι ξερω στα 8αρια γινεται ετσι και σε βιντεο.
https://www.wpxbox.com/windows-phone-how-to-transfer-songs-over-bbluetooth-nfc/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.