Nokia, Έχει πουλήσει 7 εκ. τεμάχια Lumia smartphones

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού event των Nokia και Microsoft στην Αμερική όπου ανακοινώθηκαν τα νέα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 ο Φινλανδός δεν έχασε την ευκαρία να αναφέρει τις επιδόσεις των τωρινών μοντέλων Lumia σε πωλήσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 7 εκ. τεμάχια σε ολόκληρο τον κόσμο και τα Windows Phone 8 smartphones βρίσκονται προ των πυλών!…

, Nokia, Έχει πουλήσει 7 εκ. τεμάχια Lumia smartphones

https://www.slashgear.com/nokia-over-7-million-lumia-phones-sold-4-million-last-quarter-05246058/

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Ναι,και τα 6,5 μυρια ειναι σε αγγελιες..Ασε μας ρε Νοκια,με τα φιδακια σου!

orestis

@Teo Ακόμα και το πόσα τεμάχια σε νούμερα έχει πουλήσει η συγκεκριμένη εταιρία σε πειράζει? Δηλαδή πού να έκανε και κανένα καλό σχόλια ο Κώστας για τη nokia (υποθετικά μιλώντας πάντα) να δούμε τί θα έκανες τότε! Μερικοί είστε αδιόρθωτοι και φανατισμένοι! Δεν πειράζει όμως! Εσείς χάνετε!

Παπαδόπουλος Σωτηριος

Με 4 μοντέλα 7 εκατομμύρια και μικρότερο κέρδος ανα συσκευή σε σχέση με το symbian ενώ η Samsung 20 με το S3. Ωραία πράγματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη. 

Business Nokia vivo

vivo: Ίσως ανασταλούν οι πωλήσεις στη Γερμανία μετά από μήνυση της Nokia

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Mannheim της Γερμανίας αποφάνθηκε υπέρ της Nokia σε μια υπόθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατά της vivo.