Nokia Lumia με Windows Phone 8 εντοπίζεται σε κινέζικο site

Smartphones

To WPDang.com δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες με μία μυστήρια Windows Phone συσκευή, η οποία φέρει πάνω της το λογότυπο της Nokia, προκαλώντας ερωτηματικά για το εάν πρόκειται να είναι αυτή μία από τις νέες προσθήκες στην οικογένεια Lumia με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τις οποίες και αναμένουμε προσεχώς.

Η συσκευή μοιάζει να έχει τις διαστάσεις του Nokia Lumia 900, με στοιχεία που μαρτυρούν ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο, ενώ δεν διευκρινίζεται εάν τρέχει 7.8 ή 8, μιας και βλέπουμε μόνο την αρχική οθόνη, η οποία θα μοιάζει στα δύο λειτουργικά συστήματα.

, Nokia Lumia με Windows Phone 8 εντοπίζεται σε κινέζικο site

, Nokia Lumia με Windows Phone 8 εντοπίζεται σε κινέζικο site

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasios

μου αρεσει παρα πολυ. Το κιτρινο λιγο με χαλαει βεβαια. Σιγουρα θα παιζει και κυανο, ροζ, ασπρο

Takis

Μήπως ειναι καμια κινέζικη αντιγραφή με αυτοκόλλητο Nokia και windows 7.98 background ?

Slim Shady

277% αυξηση πωλησεων!!
Κατα κατα κατα καταπανω τους !

makis88

Δεν παίζει.. Ίδιο με το 900 και έχει το παλιό Logo επίσης!! Για μουφια το κόβω!!

Anastasios

@makis Θα ελεγα οτι μοιαζει πιο πολυ με το 800 παρα με το 900 (δες τα κουμπια κατω). Παντως ειναι μεγαλυτερο απο το 800 σιγουρα

tsabino

παιδια δεν ειναι καινουριο.στανταρακι 😀

Γιώργος

Ρε μαγκες οποιος ξερεις ας μ απαντησει σας παρακαλω. Οσοι πηραμε τα 7.5 μονο στα αγγλικα, και οχι στα ελληνικα, με τα 7.8 θα εχουμε και ελληνικο μενου ή οχι; Ξερει κανενας να μ απαντησει; Ευχαριστω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ