Nokia N9 MeeGo, Η τιμή του αναμένεται εκεί στα 550 ευρώ

Το αν το Nokia N9 θα είναι το πρώτο και το τελευταίο smartphone με του λειτουργικό σύστημα MeeGo δεν μπορώ να το γνωρίζω, γνωρίζω όμως ότι σύμφωνα με online κατάστημα στη Ρουμανία που δέχεται προ-παραγγελίες, έβγαλε τιμή 550 ευρώ. Από την άλλη, το Amazon το έχει για προ-κράτηση με 620 ευρώ. Πήραμε μια ιδέα για το που θα κυμαίνεται η τιμή του.

, Nokia N9 MeeGo, Η τιμή του αναμένεται εκεί στα 550 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Γιατί να πάρει κάποιος ενα κινητό τηλέφωνο το οποίο έχει εγκατεστημένο ένα λειτουργικό σύστημα που ουσιαστικά είναι “πεθαμένο” και μάλιστα σε τιμή η οποία κυμαίνεται πάνω απο τα 500 ευρώ;;; Πραγματικά αναρωτιέμαι…..

enigma

Noμίζω ένα hands on επιβάλλεται ε;;;;;;;;;; 😉

enigma

Και εγώ το ψήνω αρκεί να έρθει μέχρι Οκτώβρη και αν τον φέρει και ο πάροχος ο δικός μου ακόμη καλύτερα γιατί μπλέκει το πράγμα…

Oldboy

Παντως το Nokia 800 (πρωην SeaRay) θα βγει με παρομοιο-αν οχι ιδιο – σασι στα 340-350€ αλλα με WindowsPhone.

αγγελος

θα το παρω..:)

Βύρωνας

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα γίνει συλλεκτικό!
επίσης η ΝΟΚΙΑ δεν την ενδιαφέρει αυτό το λειτουργικό και θέλει να το σκοτώσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

zapotek

το smartphone αυτο ειναι Maemo6(Harmattan)/MeeGo δεν ειναι καθαρα meego το meego δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα η nokia δανειστικε ορισμενα στοιχεια απο αυτο!!το n900 εχει το καλυτερο λειτουργικο για εμενα και δεν ηταν κινητο ηταν Mobile Computer!!πραγμα που το εκανε λιγο δυσκολο στης τηλεφωνικες κλησεις τωρα ομως το Ν9 εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα και απο τους 2 κοσμους μονο κ μονο απο αυτο χωρις δευτερη σκεψη θα το παρο με κλειστα ματια 🙂

Nick

Για μενα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω…δειχνει τοσο απλο το λειτουργικο του,λες και συνεχιζει μια φυσικη κινηση που δεν απαιτει καθολου σκεψη εναντιθεση με android, ios, wp.(Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!)

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για τον φιλο που εκανε το πρωτο post θα ηθελα να πω πως αυτος που θα το παρει, δεν τον ενδιαφερει αν το κινητο αναβαθμιστει στους επομενους μηνες(βλεπε android) γιατι πολυ απλα το κινητο δεν χρειαζετε κατι παραπανω τα εχει ολα εξ’αρχης. το παραμυθι με τις αναβαθμισεις το εβγαλε η google για να μας εχει υποχειριο της. το Ν9 θα εχει πιστευω, σαν πρωην κατοχος Ν900 μεγαλη υποστηρηξη απο τους developers για τυχον μικροδιορθωσεις.Επισης αυτος ειναι και ο λογος που η τιμη του ειναι αυτη, δεν σου δινουν ενα κακης ποιοτητας zte παραδειγμα στα 100-150 ευρω με την υποσχεση για αναβαθμιση σε κατι καλυτερο, οτι πληρωσεις παιρνεις. αυτη την στιγμη εχω ενα Ν8 και ενα optimus 3d ειμαι εξισου ευχαριστημενος για το καθενα ξεχωριστα, δεν αποθεωνω την νοκια ουτε προσπαθω να ριξω τα android απλα το καθε κινητο καλυπτει καποιες αναγκες.

τελος ακουσα απο νοκια care οτι το περιμενουν μαλλον μεσα Οκτωμβριου (δεν ξερω αν αληθευει)!!!

FarmaS

Θα εχει κ αριθμητικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα οπως ειναι κ στο Ν8 ? γτ το querty δεν με βολευει καθολου..

Γιώργος

Ωραίο κινητό αλλά με τα χρήματα που ζητάει αγοράζει κανείς κορυφαίο smart phone με π.χ android το οποίο σαν λειτουργικό έχει πολύ-πολύ μέλλον.

vassilis

Προτείνω στην αγαπητή NOKIA να ακολουθήσει παρόμοια τιμολογιακή πολιτική με αυτή της HP για το TouchPad, και να δει όλο το αποθεμα απο NOKIA N9 να εξαφανίζεται μέσα σε μία νύχτα! Αφού θέλει να σκοτώσει το MEEGO, τουλάχιστον ας το κάνει με θριαμβευτικό τρόπο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σημερα εμαθα πως θα κυκλοφορησει στην Σιγκαπουρη στα 489€ (16gb). Μακαρι η τιμη να μην περναει τα 550 στη χωρα μας!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ

https://www.gsmarena.com/nokia_n9_preorders_through_the_roof_64gb_batch_all_reserved_-news-3143.php

SOLD OUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά θα σπάσει όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις έστω και αν δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες

giannakoSs23

θα ηθελα να εχει καποια παραπανω χαρακτιρηστικα …οπώς εναν 2πυρινο επεξεργαστη και να υποστηριζει flash player γιατι με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε κανεις να αγορασει ενα samsung galaxy s2…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.