Nokia Ovi Store, 5 εκατομμύρια downloads την ημέρα

Η Nokia ανακοίνωσε ότι το Ovi Store έχει σχεδόν οκταπλάσιο μέγεθος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, φτάνοντας πλέον τα 5 εκατομμύρια downloads την ημέρα, με τις νέες συσκευές Symbian, όπως τα Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7 και Nokia E7 να οδηγούν την ανάπτυξη του, συνεισφέροντας περίπου 15% στο σύνολο των καθημερινών downloads.

, Nokia Ovi Store, 5 εκατομμύρια downloads την ημέρα

Με αυξημένη ζήτηση για εφαρμογές από την πλευρά των σχεδόν 200 εκατομμυρίων καταναλωτών που διαθέτουν συσκευή Symbian, ο κατάλογος του Ovi Store αυξάνεται με ρυθμό της τάξης των 1.000 εφαρμογών την εβδομάδα, φθάνοντας να περιλαμβάνει συνολικά πάνω από 40.000 εφαρμογές. Χάρη σε αυτήν ακριβώς τη δυναμική, 158 developers από 41 χώρες βρίσκονται πλέον πάνω από το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου downloads ο καθένας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Ναι, πέντε εκατομμύρια downloads. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το Ovi ξέρει πολύ καλά τι είδους είναι. Αυτά που αξίζουν μετριούνται στα δάχτυλα.

Xrhstos

Ναι!Γιατί στο android είναι καλύτερες εκεί δεν έχει σαβουρα.

orestis

150-300 διαφορετικοί developers δεν γίνεται να έχουν τις ίδιες δυνατότητες! Ούτε σε χρήμα ούτε σε γνώση για να αναπτύξουν μια εφαρμογή! Όσο και να τσακώνεστε για το ποιος είναι χειρότερος, και οι nokia και οι android εφαρμογές έχουν πολλές σαβούρες!

NikosVolos

Να τις εκατοστησει!

giorgio

Είμαι χρόνια φαν της Nokia και έχω χρησιμοποιήσει το Ovi ουκ ολίγες φορές. Απογοήτευση. Σαφώς και έχει σαβούρα και το android market όμως τώρα ως κάτοχος android συσκευής μπορώ να κρίνω καλύτερα και δυστυχώς δεν είναι υπέρ του Ovi.. αυτό είχα να πω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.