Nokia P: Εικόνες από τη ναυαρχίδα με Snapdragon 835, 6GB RAM;

Για τα επόμενα δέκα χρόνια το brand της Nokia είναι στα χέρια της HMD Global, η οποία αναμένουμε να κυκλοφορήσει μεσαίας κατηγορίας Android smartphones το πρώτο τρίμηνο του 2017. Για την ακρίβεια, οι ανακοινώσεις αναμένονται στην MWC 2017 τον Φεβρουάριο.

Τα περισσότερα leaks έχουν μιλήσει για μεσαίας κατηγορίας smartphones, αλλά έχει υπάρξει και φήμη για κινητό επιπέδου ναυαρχίδας. Μέσα από το κινέζικο Weibo έρχονται σήμερα δυο εικόνες που λέγεται ότι δείχνουν το prototype της μη ανακοινωμένης ναυαρχίδας.

Το smartphone αναφέρεται ως Nokia P, φημολογείται με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB και κάμερα 23 Megapixel με Zeiss lens. Προηγούμενες πληροφορίες μιλούσαν και για Quad HD οθόνη.

Αν υποθέσουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν, η HMD δεν γνωρίζουμε αν η ανακοίνωση θα γίνει στην MWC. Είναι πιθανό να ξεκινήσει με πιο μικρά βήματα και αργότερα να επεκταθεί σε ναυαρχίδα.

Για τις εικόνες, αλλά και για τα χαρακτηριστικά δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι.

nokia p photos, Nokia P: Εικόνες από τη ναυαρχίδα με Snapdragon 835, 6GB RAM;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Ποοοοο έλα ρε Νοκια!!!!σχεδιαστικά μου θυμιζει λιγο ( HTC-Meizu) η πλάτη του…!
Πολυ δυνατά χαρακτηριστικά αν ειναι τα αληθινά….ειδικα ο Carl zeiss φακος🤗

jim

Δεν μπορώ να περιμένω !

παναγιώτης

stin aristeri ikona miazi na exei sto kato meros tis koumpakia , ego tin nokia tin ektimo kai san kataskevastria kai san eteria

παναγιώτης

Συγνώμη για τα greeklish στο επάνω μήνυμα

TechGeek

Ωραίο το Foxconn-okia

Tasoskp

Ayto aristera sti foto einai ena nokia me koumpia (to exei o pateras mou) to deksia de ksero ti einai…Tora gia o dimosieuma makari na mpei dinata i nokia alal de to kobw gia nauarxida.. siga siga

giannogeorge

Τι θα γίνει πια με αυτό το design;

Nikos ms

Και για το κινητό άμα βγει θα είναι τούμπανο. Νόκια = ποιότητα

Γιωργος

@nikos ms καλά τα λέει ο φίλος παραπάνω, τι να κάνουμε; σε περίπτωση που δεν το ξέρεις αυτή είναι η επίσημη γλώσσα μας, αυτή με τους ελληνικούς χαρακτήρες, τώρα αν σας αρέσει να γράφετε με χαρακτήρες άλλων γλωσσών μην μας το παρουσιάζεται και σαν φυσιολογικό. Το αν ο καθένας θέλει να γράφει λάθος είναι δικαίωμα του αλλά το να επιμένει όπως εσύ ότι είναι φυσιολογικό δείχνει ότι όντος είναι 5 χρόνων παιδάκι.

zura

Στην αριστερή φωτογραφία στο κάτω μέρος της συσκευής στην αριστερή γωνία φαίνονται τα πλήκτρα (αριθμητικά πλήκτρα). Στην εικόνα απεικονίζεται ένα feature phone της ΝΟΚΙΑ !!!

Πηγή: https://nokiapoweruser.com/lots-of-fake-concept-images-of-nokia-android-flagship-phones-are-doing-rounds/

και παρακαλώ τον συντάκτη του άρθρου τούτου να γράψει πως είναι fake το παραπάνω leak.

lumia 1020

nokiaρα κ βγαλε καμερα με 50-60mp, οποως ΜΟΝΟ συ ξερεις, να αυτοκτονησουν οι εταιριουλες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Λευτερης 7

Αν είναι αυτοί που κράζετε τα greeklish να καταστρέφετε τη γλώσσα μας με την απερίγραπτη ορθογραφία σας, γυρίστε το κι εσείς σε greekliah καλύτερα που εκεί τουλάχιστον τα λάθη δεν εχουν σημασία.
Στα του θέματος, μεγαλώσαμε με Νοκια, αγαπήσαμε Νοκια, μας απογοήτευσε η Νοκια. Περιμένουμε μεγάλη επιστροφή, σίγουρα θα δοκιμάσω την εκάστοτε ναυαρχίδα είτε είναι αυτή που βλέπουμε είτε οχι και εφόσον είναι αυτό που πρέπει προσωπικά θα μείνω εκεί. Είδωμεν.

giorgosgek

Δεν με νοιαζει ποιος ειναι πισω απο τη νοκια πλεον, αλλα εχει κρατησει το πνευμα και τη φινετσα , την ιδεολογια της, εγω ειμαι μεσα με χιλια, ισως κρυβει ασσο και βγαλει κατι αξιοπρεπες και ποιοτικο , ας ειναι ακριβο ισως τα αξιζει. Επισης εχει γινει και αλλο leak για cameraphone…

KnightRider

Άντε να δούμε – ελπίζω η προσδοκία μας να είναι πραγματικότητα με βάση αυτά που λένε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.