Nokia Phoenix: Ποιο είναι το μυστηριώδες smartphone με Snapdragon 710 SoC;

Nokia Phoenix, Nokia Phoenix: Ποιο είναι το μυστηριώδες smartphone με Snapdragon 710 SoC;

Σε παλαιότερη δημοσίευσή του ο tipster Roland Quandt (@rquandt) είχε αναφερθεί σε ένα νέο φινλανδικό μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia Phoenix, το οποίο θα τροφοδοτείται από το νεότερο chipset της Qualcomm για mid-range συσκευές, Snapdragon 710.

Τώρα ένας ακόμη tipster γνωστός με το όνομα Hikari Calyx επιβεβαιώνει την ύπαρξη της νέας συσκευής. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακάλυψε σε server data της FIH, το νέο μοντέλο όντως θα ενσωματώνει το οκταπύρηνο Snapdragon 710 SoC που βασίζεται στη FinFET αρχιτεκτονική 10nm, χρονισμένο στα 2.2GHz, με Adreno 616 GPU. Επιπρόσθετα, το Nokia Phoenix θα «τρέχει» λειτουργικό Android 8.1.0.

Ποιο είναι όμως το μυστηριώδες Nokia smartphone που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η HMD Global; Οι υποθέσεις οδηγούν στην προετοιμασία του Nokia 7.1 Plus ή εναλλακτικά του Nokia X7 (ανάλογα με την αγορά). Αν και είναι νωρίς ωστόσο να κάνουμε υποθέσεις για την επίσημη ονομασία της επερχόμενης συσκευής το σίγουρο είναι ότι η φινλανδική εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα της, η οποία πολύ πιθανό να εμπλουτιστεί με ένα ακόμη smartphone με notch.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.