Σε παλαιότερη δημοσίευσή του ο tipster Roland Quandt (@rquandt) είχε αναφερθεί σε ένα νέο φινλανδικό μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia Phoenix, το οποίο θα τροφοδοτείται από το νεότερο chipset της Qualcomm για mid-range συσκευές, Snapdragon 710. Τώρα ένας ακόμη tipster γνωστός με το όνομα Hikari Calyx επιβεβαιώνει την ύπαρξη της νέας συσκευής. Σύμφωνα με στοιχεία […]
Σε παλαιότερη δημοσίευσή του ο tipster Roland Quandt (@rquandt) είχε αναφερθεί σε ένα νέο φινλανδικό μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia Phoenix, το οποίο θα τροφοδοτείται από το νεότερο chipset της Qualcomm για mid-range συσκευές, Snapdragon 710.
Τώρα ένας ακόμη tipster γνωστός με το όνομα Hikari Calyx επιβεβαιώνει την ύπαρξη της νέας συσκευής. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακάλυψε σε server data της FIH, το νέο μοντέλο όντως θα ενσωματώνει το οκταπύρηνο Snapdragon 710 SoC που βασίζεται στη FinFET αρχιτεκτονική 10nm, χρονισμένο στα 2.2GHz, με Adreno 616 GPU. Επιπρόσθετα, το Nokia Phoenix θα «τρέχει» λειτουργικό Android 8.1.0.
Ποιο είναι όμως το μυστηριώδες Nokiasmartphone που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η HMD Global; Οι υποθέσεις οδηγούν στην προετοιμασία του Nokia 7.1 Plus ή εναλλακτικά του Nokia X7 (ανάλογα με την αγορά). Αν και είναι νωρίς ωστόσο να κάνουμε υποθέσεις για την επίσημη ονομασία της επερχόμενης συσκευής το σίγουρο είναι ότι η φινλανδική εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα της, η οποία πολύ πιθανό να εμπλουτιστεί με ένα ακόμη smartphone με notch.
Το One UI 9 στο Galaxy S26 Ultra φτάνει, σύμφωνα με χρήστες, στην T-Mobile των ΗΠΑ πριν από την Ευρώπη. Πακέτο 4GB+ με Android 17 και patch Σεπτεμβρίου.
Η κάμερα του OnePlus 16 είναι πλέον επίσημη, με κύριο αισθητήρα 200MP 1/1.4 ιντσών και τηλεφακό periscope 50MP με οπτικό ζουμ 3x. Η OnePlus πρόσθεσε τρία νέα modes λήψης: Master Mode με αισθητική φιλμ, High-Pixel Mode για μέγιστο detail και 65:24 Widescreen.
Xiaomi 18 Pro και 18 Pro Max επίσημα: διπλή κάμερα 200MP Leica, οθόνη στην πλάτη, έως 8.500mAh και τιμή από 5.999 γιουάν. Κυκλοφορούν παγκοσμίως φέτος.
Σχόλια