Nokia: Το πρώτο teaser του νέου της smartphone;

Από τότε που επιβεβαίωσε η Nokia την επιστροφή της στα smartphones παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διαρροές για να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για το τι να περιμένουμε, από τον άλλοτε βασιλιά στην αγορά των κινητών.

Ενώ όλα δείχνουν ότι θα δούμε το πρώτο της Android smartphone στη μετά Microsoft εποχή, πριν το τέλος του 2016 ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Είναι πολύ πιθανό να δούμε στα ράφια δυο smartphones με το δικό της brand και πιθανό ένα ή δυο feature phones. Οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για δυο ακόμη smartphones, που αν πάνε όλα καλά στις δοκιμές, θα κυκλοφορήσουν τέλη 2016 με αρχές 2017.

Μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, η Nokia ανέβασε μια εικόνα, η οποία θεωρείται ότι μπορεί να είναι το πρώτο της teaser για το μη ανακοινωμένο της smartphone. Στην εικόνα υπάρχει μια κοπέλα, η οποία κρατά στα χέρια της ένα smartphone, το οποίο βέβαια δεν μας επιτρέπει να δούμε πολλά εκτός από ένα κομμάτι της πλάτης του.

H Nokia γράφει στο tweet της: “Tech is all about the human possibilities of the connected world, and our fans know it. #OurFansRock”.

nokia phone teaser, Nokia: Το πρώτο teaser του νέου της smartphone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kateriniotis

Ναι ρε nokiaρα!!

tolkien

Hellooo. Wake up τωρα ομως. Πολυ κοιμηθηκες.
Νοκια δεν υπαρχει. Δανειζει απλα το ονομα της. Κινεζια ειναι ποια.
Ποσο δυσκολο να το χωνεψει καποιος. Απλα το κολλημα κολλημα σε απλα ελληνικα.
Διαβαστε και κανα αρθρο πρωτα πριν ΤΗΝ μεγαλη χαρα. 😛

LKLK

Δηλαδή εσυ που εισαι ξύπνιος μας λες οτι και το Iphone ειναι κινεζιά…. Από επίπεδο προδιαγραφών κατασκευής γνωρίζεις κάτι;; Οι κινέζοι πλέον φτιάχνουν από μηδενική ως και κορυφαία ποιότητα . Απλά τους πληρώνεις ανάλογα…με αυτά που ζητάς σαν προδιαγραφές για το προϊον σου

tech21man

Δεν εχει άδικο μη πεφτετε πανω του.

Παρε την περίπτωση iphone
vs alcatel.

Το πρωτο ειναι μια κατηγορία μονο του σχεδιάζεται και καινοτομεί και το κατασκευάζει η foxconn στην κινα.

Το δεύτερο ηταν καποτε μια εταιρεία με γνωστο σχετικα ονομα, γραφεια στη γαλλια αναπτυξη κ σχεδιασμο στη γαλλια κτλ τεχνολογικά ειχε τη δικη του υποσταση. Η εταιρεία μπαταρισε κ καποια τυπακια απλα βιδωσαν και αγορασαν το λογότυπο επανω σε generic πρακτικα android συσκευες. Alcatel. Kαλυτερο απο chun li.

Τωρα αν στην περιπτωση της nokia μιλαμε για παρόμοια κατασταση αντε να εχει κ το nokia launcher που μπορεις να κατεβασεις απο android…τι να πω. Nokia που δεν εχει τιποτα φινλανδικο πανω της. Τι κοινο θα εχει με την παλια? Τα εργοστασια smartphones τα εχει η microsoft (που ειναι ας πουμε απο τις τελευταίες κληρονομιες στο know how απο τη nokia). Φινλαδικα στελεχη που εργαζόταν στη nokia παλια κ παλι δυσκολο το βλεπω…

Αν ειναι δηλαδη rebrandind και τιποτα κοινο με παλια τοτε pass…

Η foxconn παντως αγορασε τα feature phone εργοστασια απο τη Microsoft. Μπορει να βγαλει και τιποτα τετοιο επισης

jim

Η Nokia θα παίρνει τηλέφωνα και βάζει το brand της . Ελπίζω να κάνει κάτι περισσότερο γιατί το n1 δεν θυμίζει την Nokia που γνωρίσαμε…

Ιωάννης jb

Πολύ σωστά τα λένε οι κύριοι λίγα που θυμίζουν την παλιά nokia..
Σαν να πέθανε κ να θέλουν τώρα να την επαναφέρουν στη ζωή..
Δε γίνεται παρά μόνο αν τις βάλεις νέο εγκέφαλο…
Ίδια δε θα είναι..
Μακάρι να γίνει κάτι το αξιόλογο προς τιμή τις αλλά χλωμό το βλέπω..

theodoros c

Η Nokia είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, προς αποφυγή. Μόνη της έβγαλε τα μάτια της. Είχε στα χέρια της, ίσως το καλύτερο λειτουργικό, κατά την άποψη μου (MeeGo), που δημιουργήθηκε για κινητή συσκευή. Προτίμησε να το πετάξει στα σκουπίδια, να ασχοληθεί με ένα λειτουργικό που ποτέ δεν θα ξεπεράσει την μετριότητα (windows) και τώρα τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα. Μάλλον είναι πολύ αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.