Nokia PureView, Ετοιμάζουν και νέα μοντέλα οι Φινλανδοί;

Το Nokia 808 PureView έχει συγκεντρώσει -και δικαίως- πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και το εύλογο ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τα camera phones. O υπεύθυνος marketing του μοντέλου, Vesa Jutila, όμως ήρθε να στείλει το ενδιαφέρον στα ύψη, καθώς αποκάλυψε ότι έρχονται και άλλα αντίστοιχα προϊόντα με εξελιγμένα imaging χαρακτηριστικά.

Φυσικό είναι να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες, αλλά τα λεγόμενά του δεν μπορούν παρά να σημαίνουν ότι η Nokia βλέπει πολύ σοβαρά την υπόθεση PureView και δεν θα την αφήσει μόνο σε ένα μοντέλο κινητού. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιο λεπτά μοντέλα που ενδέχεται να εμφανιστούν με το σύστημα PureView, με εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις, χωρίς την ανάγκη του οπτικού zoom.

O Jutila προσέθεσε επίσης, ότι ήδη έχει ξεκινήσει η εργασία πάνω στη νέα γενιά φωτογραφικών αισθητήρων της Nokia, καθώς το 808 PureView βασίζεται σε μία ιδέα του 2007, ενώ σημείωσε με νόημα ότι τα μελλοντικά προϊόντα imaging της Nokia δεν θα φέρουν απαραιτήτως τον ίδιο αισθητήρα των 41 megapixels.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Μαΐου 2012 11:44

Σχόλια

  • νεοτερη ενημερωση απο την νοκια αναφερει πως η εκδοση symbian belle fp1 (ή symbian carla για μερικους...;;;;) θα δοθει κανονικα (808, 701, 700, 603, κτλπ) και μαλιστα αναφερει πως θα παρουν και παλαιοτερα μοντελα (n8, e7, κτλπ) ενα πακετο την "nokia belle refresh"

  • Αλλο το belle fp1, άλλο το carla. Το fp1 απλώς εμπλουτίζει, δε προσφέρει τα καινούρια χαρακτηριστικά που θα φέρει το carla.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.