Nokia Sabre, Windows Phone με οθόνη 3.5 ίντσες LCD [live photo]

Δύο ίσως και περισσότερα θα είναι τα πρώτα Windows Phone smartphones της Nokia που περιμένουμε να παρουσιαστούν επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Ένα από τα “στανταράκια” θα είναι το Nokia 800 με οθόνη 3.7 ίντσες AMOLED και ένα άκομα μάλλον θα είναι το Nokia Sabre με οθόνη 3.5 ίντσες LCD που είδε σήμερα το για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Το Nokia Sabre φημολογείται ότι θα ενσωματώνει επεξεργαστή 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel. To GSMArena κάνει λόγο για τιμή στα 300 με 350 ευρώ τελική! To HTC Radar με οθόνη 3.8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή κοστίζει 399 ευρώ.

, Nokia Sabre, Windows Phone με οθόνη 3.5 ίντσες LCD [live photo]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thomas

Θα το βάλει κατω το radar με τέτοια τιμή και χαρακτηριστικά…

Νίκος Λ.

εξωτερικα ειναι τελειο, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα windows phone..

tsabasid

Εννοείται ότι αν κυκλοφορήσει σε αυτή την τιμή, ακόμη και στην ίδια με αυτή του Radar θα το βάλει κάτω. Το είχα πει και παλιότερα, θεωρώ πολύ άστοχη την τιμή των 400 ευρώ για ένα trophy με μπροστινή κάμερα.

Samo

WOW.. Πανέμορφο και πολύ δυνατό..! Γνώριζα τα WP αλλά τα 6.5. Τα 7.5 τα έχω υψηλά σε εκτίμηση και θα μπορούσα να το πάρω πιστεύω..!! Πανέμορφο.

ACE79GR

μπροστινη καμερα εχει?

gadgetfreak

Φιλοι τεχνοκαηλες μου εγω το βλεπω μονο η μοιαζει τρελα με το νοκια 603?Λεω τωρα μηπως…?νομιζω βημα βημα το παει ο Ελοπ να μας βγαζει οτι υπαρχει σε symbian σε windows phones?(βλεπε ν9=νοκια 800!)

gadgetfreak

Ναι το τσεκαρα σε οτι μπορεσα να βρω(εδω στο techblog φυσικα!) και ναι μοιαζουν.Επαναλαμβανω σε εμενα τουλαχιστον 🙂

enigma

Να βράσω τις 3,5 αν έχει τόσο μεγάλα περιθώρια….

Όσο για την τιμή είπαν ότι θα κάνουν πιο ρεαλιστική τιμολογιακή πολιτική και θέλουν να χτυπήσουν και το android που βγάζει και αρκετά φτηνές συσκευές…

Πάντως πιστεύω ότι λόγω συνεργασίας με ms η nokia θα πληρώνει λιγότερα δικαιώματα χρήσης του λειτουργικού από ότι οι υπόλοιποι με επακόλουθο τις συσκευές….

Γιωργος

ωραια συσκευη…αντε να δουμε και το ace το οποιο θα ειναι λογικα η high end προταση με 4.3 ιντσες οθονη!

hayatevo9

βλέπω μετά το android που έχω τώρα να πηγαίνω σε windows! Κι επίσης η Νοκια βγάζει πολύ ποιοτικές συσκευές κι αυτή εδώ είναι και πολύ καλή και σε τιμή μάλιστα! Να δεις που η συνεργασία νοκια-μαικροσοφτ θα πάει καλά…

bec

Να ρωτήσω τώρα αυτό δε σηκώνει άνετα τα windows 8 light edition που θα τρέχουν σε arm επεξεργαστες;

Iraklis

Λετε να βάλουν τελικα μετρητη δεδομένων στα WP7?
Εχω εναποθέσει στην ΝΟΚΙΑ ολες τις ελπίδες μου…

radiohead

Επιτέλους μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για οσους θέλουν να ξεφύγουν απο το βαρετό android και τα γιαπωνέζικα παντοφλοτηλέφωνα. Πάντα γούσταρα την Nokia για την ποιότητα, το design, την μεγαλη αυτονομία, και το χαμηλο SAR των συσκευών της, και νομίζω οτι η πρόσφατη συνεργασία την microsoft θα επαναφέρει την θρυλική εταιρεία στην κορυφή και θα μας ξανακάνει να την αγαπήσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.