Πέμπτη
01/03/2018

Nokia smartphones: Καθαρή, ασφαλής και ενημερωμένη εμπειρία με το Android One

Nokia-2018-AndroidONE-Family

Τρία νέα smartphones της Nokia – τα Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Pus, και το νέο Nokia 6 – προστέθηκαν στην οικογένεια Android One, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λογισμικού υψηλής ποιότητας σχεδιασμένη από την Google.

Κάθε κινητό θα παραμείνει ενημερωμένο ​​στο πέρασμα του χρόνου, με τις τελευταίες καινοτομίες που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη (AI), και τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ασφάλειας από την Google.

Με μια «καθαρή» εγκατάσταση Android, τα smartphones της Nokia είναι απαλλαγμένα από περιττές προσθήκες στο λειτουργικό τους περιβάλλον (UI) ή από κρυφές διαδικασίες, που θα επιβαρύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή θα επιβραδύνουν τη συσκευή.

Κάθε ένα από τα νέα κινητά έρχεται με έναν περιορισμένο αριθμό προεγκατεστημένων εφαρμογών, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Με το Android Oreo προεγκατεστημένο στις συσκευές, μπορείτε να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, όπως το Picture-in-Picture για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, το Android Instant Apps για να ανοίξετε και να τρέξετε εφαρμογές σε χρόνο μηδέν, 60 νέα emojis και λειτουργίες μεγιστοποίησης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, όπως ο περιορισμός της χρήσης εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Το Nokia 8 Sirocco θα είναι διαθέσιμο κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 με τιμή 749 ευρώ.
Το Nokia 7 Plus θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου και θα πωλείται με τιμή 449 ευρώ.
Το νέο Nokia 6 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Απριλίου και θα πωλείται με τιμή 289 ευρώ.

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Blats λέει:

  Βλέπεις μια νέα εταιρία μέ ένα βαρύ όνομα στην πλάτη της να κρατάει της υποσχέσεις της…..!!ΜΠΡΑΒΟ 💪

 2. Ο/Η Αχι Κ. λέει:

  Nokia 7 plus❤️
  Κωσταρα θα δουμε hands on???

 3. Ο/Η mech.al. λέει:

  Συγχαρητήρια στη ΝΟΚΙΑ προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητάω από ένα android κινητό… ΑΛΛΑ με λάθος τιμολογιακή πολιτική θα πάνε όλα κατά διαόλου, γιατί οι Κινέζοι περιμένουν στη γωνία…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.