HMD: Τα Nokia θα έρθουν στην αγορά μέσα δεύτερου τριμήνου

Σε λίγες μέρες το πρώτο τρίμηνο του 2017 θα τελειώσει και ακόμη δεν έχουμε δει στην αγορά τα νέα Νokia smartphones από την HMD. Όμως, σύμφωνα με μια δήλωσή της αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο για όλες τις νέες συσκευές της.

Την πληροφορία έδωσε ο Tomislan Himbele, επικεφαλής Marketing στην Νότια Ευρώπη, και αφορά στα Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 και το νέο Nokia 3310. Μπορεί να μην ήταν αρκετά σαφής, ωστόσο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο θα δούμε τις νέες συσκευές της Nokia σε αρκετές αγορές.

Σε κάποιες χώρες έχουν ήδη αρχίσει οι προ-παραγγελίες, αλλά οι χρήστες πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Λογικά οι πρώτες συσκευές θα είναι διαθέσιμες στα ράφια των καταστημάτων μέσα Μαΐου.

Επιπλέον, η HMD πρόσθεσε ότι οι τιμές αναμένεται να διαφοροποιηθούν σε κάθε χώρα εξαιτίας της διαφορετικής φορολόγησης. Όπως και να έχει οι τιμές των νέων συσκευών είναι αρκετά ελκυστικές, με το Nokia 3 να κοστίζει 139 ευρώ, το Nokia 5 189 ευρώ, ενώ το Nokia 6 θα φτάνει τα 229 ευρώ.

nokia smartphones launch, HMD: Τα Nokia θα έρθουν στην αγορά μέσα δεύτερου τριμήνου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Αντε να τα δουμε και απο κοντα!!οντως οι τιμές ειναι πολυ καλές!!!

ΝΙΚΟΣ

Αναμένω και γω να τσεκάρω. Αφού nexus γιόκ και Pixel με διαστημική τιμή, όποιος θέλει stock experience να έχει μια επιλογή.

Παναγιώτης

Τι είναι το stock android?

giorgos

Παναγιωτη ειναι οτι πιο ελαφρυ και λειτουργικα ευχαριστο υπαρχει σε ui για android συσκευες βλεπε nexus motorola και αλλα ειναι αυτο που λεμε καθαρο android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.