Smartphones

Nokia smartphones με επεξεργαστή Xiaomi Surge S1

Πριν από μερικούς μήνες η Xiaomi ανακοίνωσε τον δικό της επεξεργαστή Surge S1, έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.2GHz και άλλους 4 στο 1.4GHz, για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον φορά κάρτα γραφικών Mali-T680 MP4.

Εν ολίγοις ο Surge S1 αποτελεί μια καλή λύση για την κατηγορία των upper mid-range smartphones, όπως το Xiaomi Mi 5c, που φορά ήδη τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Xiaomi έχει εξασφαλίσει ήδη συνεργασία με την Nokia, ή για να το θέσουμε πιο σωστά, με την HMD Global, που διαχειρίζεται το brand της Nokia. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο εταιρείες έχουν συμφωνήσει ο Surge S1, να μπει στα μελλοντικά smartphones της Nokia, αλλά όχι σε μοντέλα επιπέδου ναυαρχίδας (ούτε όμως και entry-level).

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν τα συγκεκριμένα κινητά θα προορίζονται μόνο για την αγορά της Κίνας, ή θα έρθουν παγκοσμίως. Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για πολύ σημαντική συμφωνία για την Xiaomi να συνδεθεί με ένα brand όπως αυτό της Nokia.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιουλίου 2017 12:02

Σχόλια

  • Όντως και εγώ ξενέρωσα όταν το διάβασα!
    Όλα θέμα μάρκετινγκ είναι πιστεύω....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.