Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210

, Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210Αναγνωρίζοντας πως δεν υπάρχει ένα μοναδικό στυλ που να ταιριάζει σε όλους, η Nokia παρουσίασε τη σειρά κινητών Supernova δίνοντας τη ευκαιρία στους καταναλωτές να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ σε διάφορα επίπεδα, επιλέγοντας μέσα από ιδιαίτερα σχέδια ή προσθέτοντας προσωπικό ύφος μέσα από την δυνατότητα εναλλαγής των χρωμάτων των προσόψεων.

Οι πρώτες τέσσερις συσκευές που εγκαινιάζουν τη νέα σειρά προϊόντων της Nokia, Supernova, αποτελούνται από έντονα χρώματα και σχέδια, προκαλώντας γοητεία όπως και οι πιο στιλάτες τσάντες ή τα γυαλιά ηλίου. Οι συσκευές αυτές απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες με έντονη αίσθηση του στυλ, που επιθυμούν να είναι συνδεδεμένοι, χωρίς όμως να στερούνται εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως μουσική και διαδικτυακές εμπειρίες.
Οι νέες συσκευές Nokia 7610, Nokia 7510 και Nokia 7310 Supernova δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους τους να προσωποποιήσουν πραγματικά το στυλ τους, συνδυάζοντας την εμφάνιση του κινητού τους με την εναλλασσόμενη διάθεση τους με την δυνατότητα εναλλαγής καλυμμάτων Xpress-On σε εκθαμβωτικά χρώματα και γοητευτικές επιφάνειες.

, Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210Nokia 7610 Supernova
Με σχεδίαση slide και απαλές καμπύλες, το Nokia 7610 Supernova προσφέρει Xpress-On προσόψεις σε μια επιλογή αποχρώσεων, όπως «μπλε του ατσαλιού» και «κόκκινο» με μία απαλή απόχρωση του γκρι στην μπροστινή πλευρά της συσκευής ή «φωτεινό λιλά» και «μπλε ατσάλινο» δημιουργώντας αντίθεση σε σχέση με το λευκό που επικρατεί στην μπροστινή επιφάνεια. Η πρωτοποριακή λειτουργία σύνθεσης των θεμάτων (themes) βάση χρωμάτων επιτρέπει στους κατόχους να αναγνωρίσουν και να αιχμαλωτίσουν οποιοδήποτε χρώμα καθώς και να παραμετροποιήσουν την εμφάνιση του κινητού προσαρμόζοντας τον φωτισμό στα πλήκτρα και στα wallpaper.
Ως επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η κάμερα 3.2 megapixel με διπλό φλάς LED και ψηφιακό ζουμ 8x, άμεσα μηνύματα και TV out για να μοιράζεστε τις φωτογραφίες. Οι καταναλωτές με το Nokia 7610 Supernova μπορούν να απολαμβάνουν και να διαχειρίζονται τη μουσική τους με το εξειδικευμένο πλήκτρο μουσικής, FM ραδιόφωνο, MP3 player καθώς και πρόσβαση στο Nokia Music Store μέσω του Nokia Music PC Client. Η υπηρεσία Widsets προσφέρει πρόσβαση στις αγαπημένες σας διαδικτυακές σελίδες για να απολαμβάνετε και να μοιράζεστε τα περιεχόμενα σας μέσω της συσκευής σας.
Το Nokia 7610 Supernova αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2008.

, Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210Nokia 7510 Supernova
Το Nokia 7510 Supernova αποτελείται από αναδιπλούμενη σχεδίαση με πλήκτρο push-to-open. Διατίθεται με μπροστινή όψη Xpress-On και καλύμματα για την πίσω πλευρά σε χρώμα «σκούρο μπλε», «κόκκινο», «σμαραγδί» και «καφέ». Περιέχει μαγικά εφέ φωτισμού με μία κρυφή οθόνη – μέχρι να ενεργοποιηθεί – και ένα φως υπενθύμισης. Με εξαιρετική μηχανική ποιότητα και απαλή αίσθηση η συσκευή περιέχει κάμερα 2 megapixel με NIPS, φλας LED, ψηφιακό ζουμ 4x, κάρτα μνήμης microSD 512 ΜΒ, μία μεγάλη οθόνη 2.2 ιντσών. QVGA και ένα νέο web browser για εύκολη πρόσβαση στο Nokia Search, Share on Ovi και Flickr.
Οι καταναλωτές μπορούν με το Nokia 7510 Supernova να απολαμβάνουν και να διαχειρίζονται μουσική με το FM ραδιόφωνο , ένα εμπλουτισμένο MP3 player, πρόσβαση στο Nokia Music Store και το Nokia Music PC Client. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν σύνδεση στο YouTube, πρόσβαση στο Nokia Maps 2.0 για πλοήγηση με δωρεάν χάρτες, υποστήριξη A-GPS αλλά και την υπηρεσία Nokia Widsets.
Το Nokia 7510 Supernova αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2008.

, Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210Nokia 7310 Supernova
Το λεπτό και λείο Nokia 7310 Supernova περιλαμβάνει προσόψεις Xpress-On χαραγμένες με τολμηρά τρισδιάστατα σχέδια διαθέσιμα σε «ατσάλινο μπλε» καθώς και μία επιπλέον όψη σε χρώμα «πράσινο» ή «ροζ». Κάποιες επιπλέον όψεις θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένες αγορές σε χρώμα «ασημί», «δαμασκηνί», «φωτεινό μπλε», «κίτρινο», «καφέ» και «πράσινο».
Ανάμεσα στις επιπλέον λειτουργίες του είναι η κάμερα 2 megapixel με ψηφιακό ζουμ 4x και TV out για να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας, άμεσα μηνύματα και αναπαραγωγή προ-εγκαταστημένων παιχνιδιών στην τηλεόραση, FM RDS ραδιόφωνο και ένα MP3 music player συμπληρώνουν αυτήν την πρόταση για ανθρώπους με αίσθηση της κομψότητας που επιθυμούν να απολαμβάνουν τη μουσική τους οποιαδήποτε στιγμή όπου κι’ αν βρίσκονται.
Το Nokia 7310 Supernova αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2008.

, Nokia Supernova | Τα νέα μοντέλα 7610, 7510, 7310 & 7210Nokia 7210 Supernova
Για όσους αναζητούν την απλότητα συνδυασμένη με το στυλ, το Nokia 7210 Supernova διαθέτει μία κομψή, λεπτή σχεδίαση και είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή από «ροζ φούξια» και «έντονο μπλε» με λαμπερό τελείωμα. Με το Nokia 7210 Supernova, οι κάτοχοι μπορούν να απολαύσουν τα μουσικά κομμάτια που έχουν «φορτώσει» από τον υπολογιστή τους ή έχουν προμηθευτεί από το Nokia Music Store, καθώς και να διαχειρίζονται τη μουσική με την νέα υπηρεσία Nokia Music PC client, η οποία είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσουν.
Το Nokia 7210 Supernova αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Καλημερα σας,σας παρακαλω πολυ,οταν γραφετε για προιοντα και κανετε σχολια-συγκρισεις-παρουσιασεις,βαζετε και την τιμουλα του προιοντος,αν εχει ηδη φθασει και πωλειται.
Δεν ειναι αυτο,ενα απο τα πρωτα κριτηρια επιλογης ?

Σας ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.