Nokia Belle, Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει 8 Φεβρουαρίου;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που σας μεταφέραμε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου η διάθεση της αναβάθμισης Belle για τα μοντέλα Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7 και E6 την περιμέναμε στο τέλος Ιανουαρίου 2012 και για το Nokia N500 τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 2012. Φαίνεται ότι πάμε πίσω και η νέα ημερομηνία κάνει λόγο για 8 Φεβρουαρίου.

Από τη σελίδα τη Nokia Vietnam στο Facebook το Engadget μεταφράζει: “After the holiday, Nokia is good news in ne 🙂 You ready to update Symbian Belle Anna my Nokia phone on 8 / 2 home.”

Πηγή

Kudos to Alessio

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2012 19:17

Σχόλια

  • NOKIA... ,αιντε καρδιά μου αμην και πότε "μας" γκαστρωσες..καπνογόνα στο φουλ και βουρ για πλατεια! lool
    ...8 του μηνα το upgrade και 10 το... "κοπι τη πίτα" του techblog.gr? ..BELLEEEE!
    (*μην πεταχτει κανα εξυπνοπουλι και μου πει περι "Navfirm"..custom unoficiall upgrade ετσε τε ρα e.t.c_να μου λειπουν τα X-periments!:P)
    Υ.Σ Φλεβαρη η Belle ...Φλεβάρη και η QNX 2.0 NOKIA k RIM μου φαινεται... συμβαδιζουν; :P

    Thnks bRO | Alessio

  • την περασμενη εβδομαδα οταν ανοιξα το νοκια suite στον υπολογιστη μου ειχε διαθεσιμη αναβαθμιση της σουιτας. εν μεσω της αναβαθμισης ανεφερε πως με τη νεα εκδοση (3.3.86) συνδεοντας το n8 μου θα μπορω να το αναβαθμισω σε symbian belle! αφου τελειωσε το νοκια suite συνδεσα το n8 αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμη αναβαθμιση περαν της anna (025.007) που φοραει τωρα. λογικα λοιπον τις επομενες μερες θα σκασει και η belle....

  • συγνωμη για το διπλο σχολιο αλλα ειναι κατι σημαντικο για οσους αναβαθμισουν απο anna σε belle μεσω υπολογιστη : οπωσδηποτε ΠΡΩΤΑ αναβαθμιστε το nokia suite (3.3.86) και μετα συνδεστε το κινητο σας! -αν δεν κανω λαθος δεν θα διατεθει ΟΤΑ-

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.