Nokia: Θα παρουσιάσει το πρώτο Android feature phone στην MWC 2020

Nokia, Nokia: Θα παρουσιάσει το πρώτο Android feature phone στην MWC 2020

Οι φήμες θέλουν τη Nokia να παρουσιάζει στην έκθεση MWC 2020 μία σειρά από τηλέφωνα. Συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου αναμένεται η εταιρεία να αποκαλύψει τρία smartphones, ένα άγνωστο smartphone που ανήκει στην κλασική σειρά, και το πρώτο στον κόσμο Android feature phone.

Όλα όσα περιμένουμε από την HMD Global

Αν και αρχικά περιμέναμε η εταιρεία να παρουσιάσει το Nokia 9.2, τελικά φαίνεται ότι δεν θα δούμε το νέο μοντέλο σύντομα. Ο λόγος είναι διότι η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει στο smartphone under-display κάμερα. Οπότε, ίσως χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του.

Τα τέσσερα smartphones θα είναι τα Nokia 1.3, 5.2, 8.2 και το Original. Το τηλέφωνο όμως που θα τραβήξει τα βλέμματα θα είναι το Nokia 400, το οποίο θα υποστηρίζει 4G και θα τρέχει εφαρμογές της Google όπως ο Assistant, το YouTube, ο Chrome, και άλλα.

Πέρα από τα παραπάνω, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Nokia 400. Το ίδιο ισχύει και για το Nokia Original, για το οποίο δεν έχουμε μάθει τίποτα εκτός από το όνομα του και ότι θα ανήκει στην κλασική σειρά της εταιρείας.

Όσον αφορά τα άλλα τρία smartphones, το Nokia 1.3 θα διαθέτει SoC της MediaTek, 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Σε επίπεδο καμερών θα διαθέτει μία πίσω στα 13MP και μονή selfie 5MP. Η τιμή του αναμένεται στα 79 ευρώ.

Το Nokia 5.2 θα είναι ένα budget smartphone με τον Snapdragon 632, 3GB ή 4GB μνήμη RAM και 32GB ή 64GB χώρο αποθήκευσης. Η πίσω κάμερα θα είναι διπλή 16MP+8MP, η selfie θα έχει αισθητήρα 8MP, και η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 169 ευρώ.

Τέλος, το Nokia 8.2 θα είναι 5G smartphone με τον Snapdragon 765, 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB χώρο αποθήκευσης. Για τις πίσω κάμερες δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα, η selfie θα είναι 32MP, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.500mAh, θα υπάρχει θύρα ακουστικών και fingerprint scanner. Η τιμή του λέγεται ότι θα αγγίζει τα 459 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.