Nokia, Σκοπεύουμε να πουλήσουμε εκατομμύρια ακόμα Symbian κινητά

Η Nokia δεν το βάζει κάτω με το Symbian. Σας έχουμε μεταφέρει πληροφορίες και από εδώ, Windows Phone 7 θα αργήσουμε να δούμε από τη Nokia (προς το τέλος του έτους) και έως τότε ο Φιλανδός κατασκευαστής δεν πρόκειται να σταυρώσει τα χέρια. Έχει να υποστηρίξει με αναβαθμίσεις το Symbian 3 (Ν8, C7, E7) αλλά και να παρουσιάσει νέα μοντέλα με το εν λόγο λειτουργικό.

Η πρόσκληση που κυκλοφορεί στα δημοιογραφικά γραφεία του εξωτερικού μας προετοιμάζει για τις 21 Μαρτίου. Είναι πολύ πιθανό τότε να δούμε και νέα hi-end Symbian smartphones όπως το φημολογούμενο Nokia X7. Όπως φανερώνει η πρόσκληση, οι ανακοινώσεις θα είναι για την Αμερικάνικη αγορά, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε…

, Nokia, Σκοπεύουμε να πουλήσουμε εκατομμύρια ακόμα Symbian κινητά

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DJTaurus

Καλα εκει στη Νοκια ακομα να βαλουν μυαλο και να ερθουν προς android μερια….δεν πειραζει συνεχιστε να στηριζεται την ματαιοδοξια του balmer και η κατρακυλα δεν θα εχει πατο.

333Mbs

Ιphοne και Nokia ακόμα το παλεύουν !!Από την μια είναι πολύ καλό για των κολοσσό NOKIA και για την γνωστή Apple να παλεύουν αλλά αν κάποια στιγμή δεν αλλάξουν σελίδα προς Android θα πετάξει το πουλάκι και τότε θα είναι αργά διότι η άλλες εταιρίες κερδίζουν χρόνο ,προτίμηση και σταθερότητα !!

orestis

Καλά δε νομίζω ότι είναι τόσο χαζές που παραμένουν σε αυτά τα λειτουργικά! Ούτε τόσο απλό! Μάλλον θα ξέρουν ότι δεν αποτελεί μονόδρομο η στροφή προς android, όπως ισχυρίζονται μόνο οι android fans! Και εν πάση περιπτώσει καλό είναι να υπάρχει ποικιλία! Μια τεράστια μερίδα αγοραστών smartphones θεωρεί το symbian πολύ πιο ισχυρό και εύχρηστο και το προτιμά! Δεν είναι κάτι που έχει παλιώσει επειδή έχει κατώτερο(=πιο άσχημο) ui! Και πέρα από το software υπάρχει και το hardware που ακόμα αποτελεί βασικό κριτήριο και ένα από τα ισχυρά χαρτιά της nokia και της apple έναντι των άλλων κατασκευαστών!

Xristos

Με λίγα λόγια : απλά αξιολύπητο…

LambrosN

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι αξιολυπητο??? Το Symbian υηρχε πολυ πριν το iOs, Android, Windows Mobile και ηταν αλλα και ειναι ενα υπερβολικα αξιολογο λειτουργικο. Το οτι το υπστηριζει ακομα η Nokia μπραβο της. Εγω τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια για πολλα χρονια με Symbian ημουνα υπερευχαριστημενος. Το αξιολυπητο ειναι οι τυμπανοκρουσιες της Apple, Microsoft που μας κοροοιδευουν και θεωρουν ανακαλυψη το Cut-Copy-Paste!!!!!!!! Ελεος δηλαδη. Για ποσο ηλιθιους μας περνανε. Το ταπεινο μου παντως 6600 τα ειχε ολα και δεν επρεπε να περιμενω την αναβαθμιση 3.0 της Apple για να μπορω να κανω Copy – Paste ενα κειμενακι. Και ολα αυτα εν μεσω διθυραμβων οτι εκαναν την τεραστια ανακαλυψη!!! Μπραβο τους.

Thanos

οκ…. Εσείς σκοπεύετε να πουλήσετε….. εμάς μας ρωτήσατε αν θα τα αγοράσουμε???

πετρος

εγω θα αγορασω…. απαντησα στην ερωτηση σου ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.