Η HMD Global, η Φιλανδική εταιρεία που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για κυκλοφορία Nokia-branded smartphones για τα επόμενα δέκα χρόνια, έχει ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία της στην MWC 2017, όπου και θα αποκαλύψει τουλάχιστον ένα νέο smartphone. Το πρώτο Nokia-branded smartphone που θα αποκαλύψει η HMD θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το εδώ και καιρό […]
Η HMD Global, η Φιλανδική εταιρεία που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για κυκλοφορία Nokia-branded smartphones για τα επόμενα δέκα χρόνια, έχει ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία της στην MWC 2017, όπου και θα αποκαλύψει τουλάχιστον ένα νέο smartphone.
Το πρώτο Nokia-branded smartphone που θα αποκαλύψει η HMD θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το εδώ και καιρό φημολογούμενο Nokia D1C. Ωστόσο, εκτός από το Nokia D1C το οποίο θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο, η HMD φαίνεται ότι συνεργάζεται με αρκετούς προμηθευτές για την κατασκευή άλλων 4 συσκευών.
Το δεύτερο και τρίτο “κύμα” συσκευών της Nokia θα έρθει το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με τις πηγές μέσα από την βιομηχανία. Οι συσκευές αυτές θα έχουν οθόνες με διαστάσεις από 5 έως 5.7 ίντσες και αναλύσεις QHD ή full HD.
Η HMD Global έχει ήδη παραγγείλει τις συγκεκριμένες οθόνες από εταιρείες όπως την LG Display, Century Technology και Innolux, ενώ η FIH Mobile θα είναι συνεργάτης της στην παραγωγή.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το Nokia D1C θα έρθει σε δύο εκδόσεις, με διαφορετικό μέγεθος οθόνης και μνήμη. Το πιο ακριβό μοντέλο θα κοστίζει 200 δολάρια και θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυση full HD και 3GB RAM. Η φθηνότερη έκδοση, θα κοστίζει 150 δολάρια, και θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και 2GB RAM.
Όλα τα Nokia-branded smartphones θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως, με τις τιμές να διαφέρουν ανάλογα την αγορά. Σίγουρα το 2017 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για όλους τους οπαδούς της Nokia.
Το One UI 9 στο Galaxy S26 Ultra φτάνει, σύμφωνα με χρήστες, στην T-Mobile των ΗΠΑ πριν από την Ευρώπη. Πακέτο 4GB+ με Android 17 και patch Σεπτεμβρίου.
Η κάμερα του OnePlus 16 είναι πλέον επίσημη, με κύριο αισθητήρα 200MP 1/1.4 ιντσών και τηλεφακό periscope 50MP με οπτικό ζουμ 3x. Η OnePlus πρόσθεσε τρία νέα modes λήψης: Master Mode με αισθητική φιλμ, High-Pixel Mode για μέγιστο detail και 65:24 Widescreen.
Xiaomi 18 Pro και 18 Pro Max επίσημα: διπλή κάμερα 200MP Leica, οθόνη στην πλάτη, έως 8.500mAh και τιμή από 5.999 γιουάν. Κυκλοφορούν παγκοσμίως φέτος.
Καλό ξεκίνημα με το σκριβό μοντέλο στα 200€ ?
Πιστεύω ότι σε 1 χρόνο θα κερδίσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς !
Με Windows θα ειναι εξοπλισμένα;;;