Nokia Windows 95 phone

“Πριν μερικά χρόνια εμείς στη Nokia αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τη Microsoft και να παρουσιάσουμε trendy χρωματιστά smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone που όμως τελικά δεν καταφέραμε να πείσουμε το νεανικό κοινό να τα αγοράσει. Σήμερα επιστρέφουμε στις ρίζες μας και παρουσιάζουμε το Nokia Windows 96 phone για τους λάτρεις του ρετρό και τους νοσταλγούς εκείνης της αξέχαστης εποχής”….

Nokia Windows 95 phone, Nokia Windows 95 phone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios K.

Θύρα για δισκέτες έχει…?

azriel84

Απλά επικό.

Nio

Μιλαμε για πολυ τρολαρισμα….

nexus

περισσοτερο θα πουλουσε απο αυτα τα νοκια που κυκλοφορουν τωρα

βασιλης

Απλα τέλεια…
@nexus προφανώς είσαι φαν των android,και καλά κανεις αλλα πως εκφέρεις γνωμη χωρίς να είσαι κατωχως wp8?ρωησε αυτους τους λίγους που τα έχουν αν είναι ευχαριστημενοι

Alexboom

Χαχαχαχαχα….μιλάμε πολύ γέλιο…τρελάθηκα…απίστευτο!!! μα τί έμπνευση είχαν??? Και με τί στόχο??? Πώωωω..φοβερό…
Και είπε και μια μεγάλη αλήθεια….”desperately on android…but”….
και πολύ desperate…

Αντώνης Μαρίνος

Αν βγει και WindowsME Phone, θα έχει και self-destruct mode ?!?!

Κωνσταντίνος

Τα Android είναι για αυτούς που θέλουν απλα show, σκέψου ότι μέχρι και ο ποιο ξεφτίλας πάνω στο πλανητη έχει αυτη την μαλάκια και νομίζει ότι είναι και ουαου,ευτυχώς για κάποιες εταιρείες,υπάρχουν πολλα κορόιδα,όπως είπε και φίλος ποιο πάνω αν δεν
δουλεψει Windows phone δεν είναι καλό να εκφέρεις γνωμη επί του θέματος,εγώ έχω δουλέψει Android και έτσι έχω γνωμη….κάτοχος Lumia 520 820 και σύντομα 1520…

tsitos

Πω, πω…πολυ χιουμορακι ο τυπος…

azriel84

Αυτό το “Νοκία” πάντως μου τρυπάει τα αυτιά σαν το “ρετίνα” οθόνη 😛

Αλέξανδρος

Κωνσταντίνε δε μας λες την γνώμη ( πρόσεξε όχι άπ-οψη) να δούμε τι ξέρεις?

Nikolasx

@nexus προφανως και δεν εχεις πιασει στα χερια σου windows phone. Εγω ειμαι ευχαριστημένος με lumia 800 (δεν εχω windows phone 8 φαντασου) θεϊκό λειτουργικο απλα. Ουτε φλασαρισματα ουτε τιποτα. Και χωρις κολληματα.

Windows phone.

Τρομερό λειτουργικο τα windows phone. Ταχύτητα με αξιόπιστες εφαρμογες χωρις πεταγματα.

Giorgos

@κωνσταντινε απετυχες! Το οτι μαζι με εμενα εχουν note, το 1 κιολας, ακομα ποσα ατομα δεν με καθιστα ανικανο να το αξιοποιησω αν οι αλλοι παιζουν μονο γκειμς. Σορι κιολας αλλα ειναι απιστευτα κομπλεξικη η λογικη σου. Αν κατι μας ικανοποιει δεν μας νοιαζει ποιοι και ποσοι αλλοι το εχουν. Τα android ειναι κορυφαια και για τους χαβαλετζηδες και για τους σοβαρους και τους ψαγμενους. Για εμενα αυτο ειναι επιτυχια. Ειμαι απο τους ψαγμενους και ειμαι ευχαριστημενος…

jimo

γελαμε γελαμε αλλα ειπε και μια αληθεια !! αν η ΝΟΚΙΑ ειχε βαλει android στα κινητα της σημερα πολλεσ εταιριες κολοσοι θα ειχανε γονατισει !!

iceman

η “αληθεια” παντα ποναει…. περιθωρια παντως για βελτιωση των wp υπαρχουν αρκετα, αρκει η ms να κινηθει σε σωστες κατευθυνσεις, βεβαια με τις πινελιες της νοκια. πολλα θα φανουν απο την εκδοση gdr3 που αναμενεται, αλλα το κατα ποσο θα εχουν μελλον τα wp θα φανει με την εκδοση 8.1. δεν μπορω να φανταστω οτι η ms θα συνεχισει με κλειδωμενα apis, και δεν θα μπορουν οι developers να εκμεταλευτουν πληρως το λογισμικο, κατι που ισχυει τωρα. επισης δεν ειναι δυνατον να εχω στο 808 μου usb on the go, hdmi, ραδιο με presets, εκγατασταση εφαρμογων στην micro sd και αλλα πολλα, (αψογη αναπαραγωγη μουσικης-βιντεο) και ολα αυτα να μην υλοποιουντε στα ανωτερα υποτιθεται wp. ειναι κριμα να εχεις ενα lumia 920 και να μην μπορεις να σχηματισεις μια playlist και να μετακινησεις ή να διαγραψεις κομματια απο αυτη. μια ενδειξη μπαταριας ας πουμε σε πραγματικο χρονο ειναι τοσο δυσκολο να γινει; ενα ρολοι, μια ημερομηνια, ειναι τοσο δυσκολο να γινουν; απλα πραγματακια παιδια, τα οποια βρισκουν ευκολα στα android για αυτο και τα προτιμουν. μακαρι καποια στιγμη και η google και η ms να μου δωσουν αφορμη να αλλαξω το κορυφαιο μου nokia 808, αλλα δυστηχως δεν το βλεπω….

Darth

πλάκα πλάκα αν πράγματι είχε κανονικά windows πολύ καλύτερα θα πουλούσε

Γιωργος Κ.

τα προηγούμενά 4 Κινητά μου ήταν αντροιντ και τωρα ειμαι κάτοχος ενός xperia s κι ενός 520. Το αντροιντ δε συγκρίνεται με τα wp σε θέματά προσωποποίησης εφαρμογών Αλλα το λαγκ του s και το smoothness του 520 δε συγκρίνονται. Με βλέπω να πηγαίνω σε wp all the way!

Antonis

Αν ποτέ υπάρξει εφαρμογή YouTube official πάντα στο Windows Phone κ βγει κάποιο μοντέλο λεπτό χωρίς εξωηκοματικη κάμερα από πίσω ίσως ν πάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.