Nokia X aka Normandy, Τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Nokia X (λέγε με και Normandy) λέγεται ότι θα είναι το πρώτο Nokia με λειτουργικό σύστημα Android και σήμερα ο γνωστός @evleaks μας προετοιμάζει για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με αυτόν το Normandy θα έχει οθόνη 4 ιντσών 800×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB.

Η κάμερα αναμένεται να είναι 5 Megapixel, η μπαταρία 1500 mAh και να έχει υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2014 12:23

Σχόλια

  • Θα έχει το δικό του κατάστημα εφαρμογών Nokia Store ακριβώς όπως το Amazon έχει στο Kindle Fire αλλά θα είναι επίσης σε θέση να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων..

  • Με το καλό να έρθει!
    Σιγά σιγά θα μπει η Νόκια δυναμικά στο χώρο !

  • Μπορει να παει απατο αλλα ανοιγει ο δρομος πρωτος τα android για τη nokia.
    Τεραστιο βημα για μενα.

  • 512MB ram; Πολύ λίγο. Ελπίζω να είναι σε πολύ προσιτή τιμή.
    Μια συσκευή Android Νοkia είναι ευπρόσδεκτη όπως κ να χει.

  • σίγουρα ανήκει στην κατηγορία που είναι τα Asha τώρα γιαυτό έχει και τέτοια spec.Δεν την συμφέρει να χτυπήσει το 520 σε τιμή. Τουλάχιστον διαβάζω θα έχει 4.4 κάτι που οι μεγάλοι της αγοράς ακόμα να δώσουν στα μικρά τους!

  • Το (μοναδικό) κουμπί που ανήκει καθαρά στη σειρά Asha μήπως μας λέει πως δε θα είναι Android αλλά αναβάθμιση του λειτουργικού της Nokia σε μεγαλύτερες διαστάσεις; Όχι πως θα με χαλούσε αν τελικά γινόταν το θαύμα και συνεργαζόντουσαν οι Φινλανδοί με τη Google αλλά δε νομίζω πως θα είναι αυτή η τελική μορφή του προϊόντος, εκτός αν προνόησαν για on-screen buttons. Ίδωμεν...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.