Nokia X DS ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το δίκαρτο Nokia X DS με λειτουργικό σύστημα Android (χωρις πρόσβαση στο Google Play), οθόνη 4 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 800×480 pixels, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 3 Megapixel χωρίς LED flash, ραδιόφωνο FM, μπαταρία 1500 mAh και τιμή 129 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Nokia X πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχόλια

  • Πολύ όμορφο είναι και ξεχωριστό! Θα το είχα άνετα σαν δεύτερη συσκευή ή μπορεί να το έκανα δώρο στη μητέρα μου, μιας και θέλει να εισέλθει σιγά σιγά στον κόσμο των κινητών αφής.

  • Κωστα βαλε viber,facebook και καμία άλλη εφαρμογή και πες άμα έχει μείνει καθόλου ram...

  • νομίζω δέν υπάρχει λόγος αγοράς μία τέτοιας <> συσκευής. Η παιρνεις Η δεν παίρνεις. και όπως λές και στο βίντεο, κάνοντας το root μετά μπορέις να το κάνεις καθαρό android.
    Πάς και παίρνεις με την μία ένα android και καθάρισες, ποιος ο λόγος να μπαίνεις σε περιπέτιες ?

    Αποτυχημένη συσκευή, απλά

  • Κώστα μην μου πεις ότι σκέφτεσαι να αφήσεις το lg g2 για αυτό το κινητό. χαχαχχαχαχχα

  • αντι να αναπτυξει την nokia belle , εβγαλε "κολοκυθια" με ..... . τι να πω και τι να αφησω.... οταν εχεις διαμαντια οπως τα nokia 808 - nokia n9 αντι να τα κανεις καλυτερα.... βγαζεις... καρβουνα....

  • Πάρα πολύ κακή συσκευή.... Αν θες Android τόσο φτηνό καλύτερα αγόρασε ZTE ή Alcatel! Αυτό εδώ δεν αξίζει!

  • Να αναφερω για τους κακολογητες.γιατι ετσι κανουμε εμεις εδω στην ελλαδα,οτι το συγκεκριμενο εχει προεγκατεστημενα ΟΛΑ τα social apps.οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ.και επιπλεον 4-5παιχνιδακια που για ολα αυτα θα κατεβαζατε εφαρμογη γεμιζοντας την eMMC και κολωντας δυο τρεις ιους.ξοδευοντας λιγο παραπανω μπαταρια και ram καθως δεν θα αποτελουσαν μερος του Os οπως συμβαινει με το nokia X..και οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη δεν γεμιζει η ram.αυτη γεμιζει οταν καλουμε την εφαρμογη.και αδειαζει μολις την τερματισουμε.με το να κατεβαζουμε εφαρμογες γεμιζουμε την μνημη του τηλεφωνουrom.αυτα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.