Nokia X3, Ξεκίνησε η διάθεσή του με 145 ευρώ

Το νέο Nokia X3 με την ξεχωριστή κομψή εμφάνιση και τον λεπτό συρόμενο σχεδιασμό, «καλωσορίζει» τους χρήστες σε έναν νέο κόσμο γεμάτο μουσική! Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της συσκευής να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω του music player που διαθέτει, χρησιμοποιώντας τα ειδικά πλήκτρα μουσικής για απευθείας πρόσβαση, αλλά και τους αγαπημένους τους σταθμούς μέσω του FM ραδιοφώνου.

, Nokia X3, Ξεκίνησε η διάθεσή του με 145 ευρώ

Επιπλέον, με την συσκευή αυτή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «κρατήσει» ζωντανές τις πιο σημαντικές του στιγμές με την Carl Zeiss κάμερα 3,2 Megapixel με πλήρη εστίαση και ψηφιακό ζουμ. Ακόμη, θα μπορεί να έρθει σε επαφή με τους φίλους του μέσω του Ovi Contacts και Ovi Mail, ενώ το Ovi Store προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια και εφαρμογές.

Το νέο Nokia X3 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy/ Nokia Stores.

Nokia X3
Οθόνη: 2.2 ιντσών QVGA, 262K colors, 240×320 pixel
Κάμερα: 3.2 Megapixel
Μνήμη: 46MB
Bluetooth v2.1 (A2DP and AVRCP), microSD (έως 16GB), micro USB, είσοδος για ακουστικά 3,5mm, FM RDS radio
Διαστάσεις: 96×49.3×14.1 χλστ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VforVendetta

Πολυ ωραια φαινεται για τα λεφτα του….

isidorosr20595

Πιστεύω πως το πλαστικό του θα είναι φθηνό.
Θα κάνεις unbox;

VforVendetta

Ξερουμε αν θα το φερει η cosmote ??

Λευτέρης

Kώστα ψίλοασχετο με το θέμα η ψηφιακή κορνίζα μου ήρθε τώρα πριν άπο 5 λεπτά thanks!Τώρα το Χ3 μου θύμιζει το πάλιο μου 5310 .Πράγματι όπως το είπες του βάζεις μία 8άρα και άντε γεια! Όμως μόνο 143 τι έγινε ;Δήλαδη μου λέει η ΝΟΚΙΑ : πούλαω το Χ3 είναι έξειδικευμένο να παίζει μούσικη έχει έπεκταση μνήμης έως 16GB slide λέπτο σχεδιασμό και 3,2 mpixel Carl Zeiss κάμερα και στο πουλώ 143 ευρώ ??????????

giannis

Και μένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση μόνο 143 ευρώ?πριν λίγο πήρα το N900 και είμαι καταευχαριστημένος αλλα κατα το πάσχα αν έχουμε κανα χρήμα παραπάνω μπορεί να το πάρω και για 2ο τηλ.όταν έλεγε πώς αναμένεται κτλ νόμιζα ότι θα παίξει σε κατηγορία 400 ευρώ και έτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.