Smartphones

Nothing phone (1) teardown: Αποκαλύπτει το εσωτερικό του Glyph

Ένα άκρως ενδιαφέρον teardown είναι αυτό του Nothing phone (1). Στο νεότερο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του JerryRigEverything στο YouTube, η συσκευή γίνεται teardown μετά από δοκιμασίες γρατσουνίσματος, κάμψης και καψίματος.

Το Nothing Phone (1) είναι μια μοναδική συσκευή από άποψη αισθητικής, με το πλέγμα Glyph να αποτελείται από εκατοντάδες μικροσκοπικά μεμονωμένα φώτα LED.

Αφαιρώντας την κόλλα από το εξωτερικό τζάμι, βλέπουμε πως τα πάντα στο πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένα από πλαστικά πάνελ που καλύπτουν ολόκληρη αυτή την πλευρά της συσκευής. Αφού αφαιρέσουμε μερικά από αυτά τα πάνελ – κάποια από τα οποία συγκρατούνταν μόνο με κόλλα -, τα αυτοκόλλητα από τα Glyph και τις βίδες, έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Ο Youtuber επαινεί τη χρήση αυτοκόλλητων pull-tabs για μια εύκολη αντικατάσταση μπαταρίας. Μεμονωμένα εξαρτήματα όπως λαμπτήρες LED, κουμπιά και θύρες φαίνεται να μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά η αποσυναρμολόγηση της συσκευής περιλαμβάνει την αφαίρεση της κόλλας του πίσω πλαισίου και την αποσυναρμολόγηση όλου του πλεύγματος Glyph.

Επεξεργάστηκε την 16 Αυγούστου 2022 18:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.