Nothing Phone (1): Θα κοστίζει μεταξύ 400 και 450 $

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Θα κοστίζει μεταξύ 400 και 450 $

Η Nothing κυκλοφορεί το πρώτο της τηλέφωνο, το Phone (1), στις 12 Ιουλίου. Από όσα γνωρίζουμε, μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε ένα midranger με chipset Snapdragon 778G+.

H πιο πρόσφατη διαρροή αναφέρει πως η τιμή θα ξεκινά από 31.000 INR στην Ινδία. Πρόκειται για κάτι λιγότερο από 400$ για μια έκδοση 8/128 GB.

Το Nothing phone (1) λέγεται ότι θα έχει και μια έκδοση 8/256 GB για 32.000 INR, που είναι περίπου 420 $. Τέλος, θα έχει μια τρίτη, ακόμη πιο ισχυρή παραλλαγή, με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, η οποία αναμένεται να κοστίσει 36.000 INR, δηλαδή 450 $.

Όσον αφορά στα specs, τα μαθαίνουμε με το σταγονόμετρο αυτή τη στιγμή, αλλά είδαμε ήδη τη συσκευή να πιστοποιείται με γρήγορη φόρτιση 45 W με το πρότυπο PPS. Σίγουρα θα έχει και κάποια ασύρματη φόρτιση, όπως επιβεβαιώνουν τα teaser με το διάφανο πίσω πάνελ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.