Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

nothing phone 2, Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

Λίγες εβδομάδες πριν, ο CEO της Nothing, Carl Pei, επιβεβαίωσε πως το Nothing Phone (2) θα έρθει με Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και μετά ότι θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.700 mAh. Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε το μέγεθος της οθόνης του.

Η οθόνη του Nothing Phone (2) θα είναι 0,15″ μεγαλύτερη από την οθόνη του Phone (1), με διαγώνιo 6,7″. Αν και δεν αποκαλύφθηκε η ανάλυσή του, πιθανότατα θα διατηρήσει την FullHD+.

Ακόμα, είπε ότι η επερχόμενη συσκευή έχει αποτύπωμα άνθρακα 53,45 kg, το οποίο είναι περισσότερο από 5 kg λιγότερο από το Phone (1). Επίσης, χρησιμοποιεί 3 φορές περισσότερα ανακυκλωμένα ή βιολογικά εξαρτήματα , με τη συσκευασία λιανικής να είναι χωρίς πλαστικό.

nothing phone 2, Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

Τέλος, για να γίνει το Phone (2) πιο βιώσιμο, η Nothing υποσχέθηκε τρία χρόνια ενημερώσεων Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ChatGPT Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Nothing OS 2.5.5 με ενσωμάτωση ChatGPT

Το Nothing OS 2.5.5, το οποίο έγινε διαθέσιμο για το Phone (2) και το Phone (2α) τον περασμένο μήνα, έρχεται τώρα στο Phone (1).

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.