Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

nothing phone 2, Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

Λίγες εβδομάδες πριν, ο CEO της Nothing, Carl Pei, επιβεβαίωσε πως το Nothing Phone (2) θα έρθει με Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και μετά ότι θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.700 mAh. Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε το μέγεθος της οθόνης του.

Η οθόνη του Nothing Phone (2) θα είναι 0,15″ μεγαλύτερη από την οθόνη του Phone (1), με διαγώνιo 6,7″. Αν και δεν αποκαλύφθηκε η ανάλυσή του, πιθανότατα θα διατηρήσει την FullHD+.

Ακόμα, είπε ότι η επερχόμενη συσκευή έχει αποτύπωμα άνθρακα 53,45 kg, το οποίο είναι περισσότερο από 5 kg λιγότερο από το Phone (1). Επίσης, χρησιμοποιεί 3 φορές περισσότερα ανακυκλωμένα ή βιολογικά εξαρτήματα , με τη συσκευασία λιανικής να είναι χωρίς πλαστικό.

nothing phone 2, Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της οθόνης,

Τέλος, για να γίνει το Phone (2) πιο βιώσιμο, η Nothing υποσχέθηκε τρία χρόνια ενημερώσεων Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Πούλησε 100.000 μονάδες την πρώτη μέρα

Το Nothing Phone (2a) έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα και κυκλοφόρησε την Τρίτη, 12 Μαρτίου.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε τις 60 χιλιάδες πωλήσεις σε 60 λεπτά – Θα επιτρέπει κρυφή καταγραφή κλήσεων

Το Nothing Phone (2a), που ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα, κυκλοφόρησε και πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Επίσημο με Dimensity 7200 Pro και Glyph σχεδίαση

Το Nothing Phone (2a) παρουσιάστηκε επίσημα και φέρνει τα περισσότερα από αυτά που προσφέρει το Nothing Phone (2) σε χαμηλότερη τιμή.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Μοναδική AR unboxing εμπειρία στο Λονδίνο

Η προωθητική καμπάνια της Nothing για το Phone (2a) συνεχίζεται, με την τελευταία διαφήμιση να κάνει AR unboxing της επερχόμενης συσκευής.